bu kadarda bencilliğe pess diyorum pesssssss... duyan da ayagının teki protez yada araba kullanamayacak durumda bi hastalığı var zannedecek ....o bu bahane arkadaşım isteyen taksi tutar öle yine gider
arkadaşım, rica ediyorum sen bana yorum yapma. istemiyorum. tarzın hiç hoş değil. onca insan yorum yaptı, hangisi senin gibi yazmış bir bak bakalım. yarın öbür gün senin de bir konun olursa ben de sana yazmam, dert etme.
caldion 78 :
yüzyüze aynı konuşmayı yapsaydık aynı tepkiyi mi verirdin? hayır. aynı kelimeleri kullanmazdın. burası forum ama karşındaki gerçek insanlar. bazen bunu unutup acımasız yorumlar yapılabiliyor sırf senin için değil, bazıları böyle işte.
neyse lafı uzatmaya gerek yok. mesaim bitti eve gidiyorum
Aslında bu arkadaş herkezin gitme boşver
zaten çocuğun var zaten hamilesin demesini beklemiş
Ama kimse söylemeyince bozuldu
hahayyy vallahi öle yaa agzımdan aldın ..... Yazık böyle bi kardeşim olmasını asla istemezdim .. Bemde var 2 çocuğum ikiside küçük nişanı var kardeşimin ona hazırlık yapıyorum 1 ay öncesinden ne giydem sacımı neyle yaptırsam die ... Bizimde mesafe 9 saatlik yol ..... Kaldı ki arkadasım dahi olsa aynı şeyi yaparım isterse 1 günlük yol olsun .. O yüzden konu sahibinn bakış açısı çok farklı zaten eve gitti farkındaysanız ....
tabii ki eşimi yormak üzmek istemiyorum , ben üzüldüm o sen git diyince ama neticede o da sabahtan akşama kadar çalışacak akşam eve gelecek bizi alacak o saatte istanbulda köprü geçecek (bu aralar istanbul trafiği felç), ayağı ağrıyor devamlı dur kalk yapınca. istanbulda toplu taşıma ile gidilecek noktaya daha çabuk varılır trafik olduğunda. en azından benim için 1 saat erken çıksa işten, surat asmadan geceyi atlatsak ben başka bir şey istemiyorum. off bilmiyorum.. onlar da hafta içi ters bir saate ayarlamışlar kınayı ben zor gidiyorum millet nasıl gelecek, değil mi?
tabii ki eşimi yormak üzmek istemiyorum , ben üzüldüm o sen git diyince ama neticede o da sabahtan akşama kadar çalışacak akşam eve gelecek bizi alacak o saatte istanbulda köprü geçecek (bu aralar istanbul trafiği felç), ayağı ağrıyor devamlı dur kalk yapınca. istanbulda toplu taşıma ile gidilecek noktaya daha çabuk varılır trafik olduğunda. en azından benim için 1 saat erken çıksa işten, surat asmadan geceyi atlatsak ben başka bir şey istemiyorum. off bilmiyorum.. onlar da hafta içi ters bir saate ayarlamışlar kınayı ben zor gidiyorum millet nasıl gelecek, değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?