Günaydın kızlar. Kayinvalidem bir akrabalarinda mevlüt olduğunu gitmek istediğini ama uzak olduğu için gidemeyeceğini ama gitmeyi çok istediğini söyledi. Bende ben seni götüreyim dedim. Bu arada ben il merkezinde kayinvalidem ilçede gideceğimiz akrabalar da başka ilçede oturuyor ve kayinvalidemin oturduğu yerden akrabalarının oturduğu ilçeye sürekli otobüs var. Neyse gideceğimiz gün ben kv almaya gittim. Gorumcemin kızını da götüreceğini ve onu evinden alıp gideceğimizi söyledi. Ben gorumcemle görüşmüyorum ve evini tam olarak bilmiyorum. Ayrıca küs olduğum kişinin çocuğunun da benim kullandığım arabaya binmesini istemiyorum çünkü Allah korusun birşey olsa gorumcemin dilinden kurtulamamış kendisi çok fazla konuşur ve laf söyler. Kv bu durumu söyledim. Birşey olmaz dedi götürmek için çok ısrar etti. Kayinvalidemin oturduğu yerin trafiği çok kotu insanlar hiç sağa sola bakmadan yola çıkıyorlar eşim bile zor kullanıyor arabayı. O yüzden ben orada trafiğe girmek hiç istemiyorum kv evi biraz dış kısımda kalıyor orada çok fazla trafik yok. Neyse ben ilçe merkezine giremem dedim çok ısrar ettiler. Küs olduğum gorumcemin kızı için o kadar trafiğe girip 12 yaşındaki çocugun ayağına gitmek de istemedim açıkçası. Başka zaman hep kv demde kalır yada gelir. Bizle gelecekse önceden gelseydi dedim. Kv o kadar ısrar etti ki gittik. Bu sefer kız telefonları açmadı defalarca aradım neyse açtık geldik aşağı in dedik çok bekledik. Sonra akrabalara gittik orada birinin çocuğunu kucagima aldım herkes çok yakıştı filan dedi kv daha atanmadi atansin da o zaman olur dedi. Sanki ona soracakmisim gibi. Bir şey demedim. Dönüşte başka akrabalara da bizle gelin demiş bana sormadan onlar da bizle geldi her zaman nerede kkarsilassak pesimize takılırlar yolda iki tane kasis vardı görmedim araba biraz hopladi bunlar dalga geçtiler güldüler kv gelmeye yakın neyse sağ salim geldik ya filan dediler. Kv midem bagirsaklarim çıktı dedi. Hem otobüs olmasına rağmen benimle geliyorlar hem beğenmeyip laf söylüyorlar. Moralim çok bozuldu. Ben kv iyilik yapmak istemiştim gidemeyeceğini ama gitmeyi çok istiyorum dediği için ben götüreyim dedim halbuki otobüsle de gidebilirdi normalde öyle yapıyordu. Çok uzun oldu ama moralim çok bozuldu paylaşmak istedim. Abartiyor muyum? Özellikle gorumcemin kızını evinden alma konusunda. Birde kayinvalidemin arayıp o gün yaptıklarına bozulduğunu soylemeli miyim yada ne soyleyeyim