Moralim sıfır..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.669
498
Merhaba.
Rutubetli ve sobalı diye bakımlı manzaralı içi yeni yapılmış evimden çıkıp 200 tl fazla kira ile ( eşim taşınmak istemediği ve emlakçı parası vermek istemediği için kış ayına giriyoruz diye) bitişiğimizdekiler taşınıyor diye bi yan eve taşındık. Bi yıl olcak . Bu ev de çok bakımsız mutfak tezgahı tahtadanmış su aldıkça üst kaplaması yarıldı dolap kulpları elimde kaldı . Orta koridoru böceklerden cinnet geçirip önceki kiracının parke üstüne parke yaptrmş söktüm komple süpürgeliksz kaldı ve alttaki parke çok koyu renk ve çirkin duruyor.
Böcek hamam böceklerden bıktım usandım.
Evlenirken durumumuz iyi değildi ve eşyaları iyi alamadık. Yardım edende pek olmadı. Yatak odası 4 senede elimde kaldı hala kullanıyprum.
Kaynım evlnck ondada parası yoktu ama kayınpederime 5 bin tl lik 123 ekran tv 5 bin tl lik klima 1 bin tl ye ütü filan aldrmş koltuk takımını da 5 bin e biz aldık ( o da bize Yardım etmişti diye koltuk takımında ) babasına sadece 22 bin e beyaz eşyaları aldrmş . Evide 1200 e tutmuş çok lüks müthiş bi ev . Durumu bizden iyi değil hatta herşeyde eşim Yardım ediyo iş konısunda parası kazanması konısunda ama nedense bizim ev kötü onların herşeyi müthiş . Biz evi komple 20 bin e dizdik onların sadece beyaz eşyaları o kadar .
Kimsenn birşeyinde gözüm yok . Herkes mutlu olsun. Hayrlsıyla otursunlar.
Ama biz iyi durumdayken neden böle ki? Haram da yemiyoruz.
Evimden hiç memnun değilim 1200 e iyi bulmuşlar ev çok bakımlı o paraya çok kötü evler var baktım bulamadım .
Biz de 850 tl veriyoruz .
Moralim çok bzuldu ağladım.
Bi türlü evden yana yüzüm gülmedi. Temiz güzel bi ev bulamadım .
Eşim bin tl den fazla veremem diyo. Ev çok kötü bnde güzel evde oturmak istiyorum .

Yeni taşındığınız evi görmeden mi tuttunuz? Rutubeti ve sobayı şu anlattıklarınıza tercih ederim.
Kimseyle kendinizi de yaristirmayin. Imkanlarıniz dahilinde daha düzgün bir eve çıkın. Eşiniz yetişemiyorsa, siz de çalışmayı düşünün.

Iş aradım bulaimadım bi yıl. .gördük de işte girince anlıyor insan böcek olaiyını girmeden önce burda oturan komşuydu sorduk birde sorun var mı dşye söylemedileer. Tezgh tahtadan olduğunu bilmiyorduk ben girince zaten iyice gitmş drmkki çatlamaya başladı kulplarda çürümüş elimde kaldı yoksa mutfsk kötü görünmüyordu öyle

Evi gormediniz mi girmeden once.esiniz madem 1000tl kira veririm diyor yeni ev bakin.nerdesiniz bilmiyorum ama internetten ya da cikip gezerek bulun.
Elti hanimi da takmayin kafaya.siz o sartlari kabul etmissiniz eltiniz etmemis bu is sizin esinizde ve sizde bitiyor.
Son olarak Allah can sagligi versin.esya amac degil aractir benim icin her zaman.

Haklısınız tabiki kşm ister ki böyle bir evde oturmayı.. bence eşinizle konuşun o zaman evin içine tadilat yaptırsın mademki öyle.. sonuçta temizlesen bile temizlik belli etmez kendini eski evde.. 1000 veren 1250 de verir bahane üretmesin..

home
Gerekirse 1+1 olsun ama daha yaşanır bir daire bulun. Neredesiniz? 1000 tl ye bulursunuz yeni ve temiz bir ev bence. İçinizi karartmayin. Bakarak olun internetten.

1.000tlik evler kotu, 1.200tl luks ev mi oluyor? O kadar fark ediyorsa Ee siz de 1.000 verebiliyirmussunuz 200 daha verin de luks eve cikin. Hadi esyalari yardimla aldilar tamam da kayninin durumu sizden iyi degilse o nasil 1.200 oduyor siz odeyemiyorsunuz?

Çok lüks derken Çok güzel anlamında mutfak eski usül ama bakımlıydı. Biz de verrz de eşim vermek istemiyor durum bundan ibaret. 1000 tl den fazla vermek istemiyor. Taşınmaya karşı alerjsi var bi de istemiyor taşınmak

1.000tlye de daha oturulabilir evler var. Sahibinden bornova bolgesine baktim. 800-900 araliginda bile sizin tarif ettiginize gore oturdugunuz evden daha iyi evler var. Niye bakmadan hemen yan tarafa tasindiniz ki?

Evi tutmadan o eskiligi filan gormediniz mi? Hazir tasinmissin keske duzgun yer olsaydi. Esiniz asiri umursamaz. Oturup adam gibi ilanlari ayiklasa ve tek tek gormeye gitse eminim 1.000tlye suanki evinizden daha duzgun biseyler bulur. Siz de hic ses cikartmiyorsunuz yani...

Hep söylüyorum saatlerdr tartışıyorum .

Ev sahibi ile konuşun tadilat yapın eve. Kiradan düşersiniz.

calisiyormusunuz ?

Hayır bıraktım bir süreliğine ..
1000 veren 1250 yide verir bahane uretmesine takildimda 250 lira kucumsenecek bir rakam degil heleki ev gecindiren insan icin cok uc noktalarda para kazanmadigi surece guzel para yani bahane uretmiyordur bence

Canım birde izmirdeymişsiniz bende izmirde oturuyorum.. bornova biraz pahalı başka semtlere geçseniz.. ben bucadayım ve 100ü liraya doğalgazlı yeni evler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…