Moraliniz bozukken

Ben moralim çok bozukken sokağa çıkarım uzun yürüyüşler yaparım. Geçen gün de inanılmaz bir yağmur var ve o kadar kotuydum ki çıktım yürüyorum yolda çok yaşlı bir amca gördüm. Balon oyuncak vs satıyor. Soğuktan yüzü kıpkırmızı olmuş. Yaşlı biri olduğu belli ama o kadar yaşlı ki yüzünde şeritler gibi kırışıklıklar.. Öyle bir hayat mücadelesi var ki utandım kendimden. Sukret dedim kendime nankör olma dedim.

Siz de çevrenizi izleyin ve sadece sukredin.

Kucuk bi durumsa cabuk atlatirim ama buyuk bi olaysa su evreleri yasarim.oncelikle mideme vurur bulantim olur.daha sonra hic kimseyle konusmak istemem uyuyamam da oylece durup icimden ne yapmam gerektigini dusunur dururum.bu dusunme bazen aglamayla devam eder.biraz agladiktan sonra tvyi acar acikli bi film bulurum aaa benimkide dertmiymis derim.oda olmadi oturup dua ederim bazi dualarim beni rahatlatan yada eski olaylar var yasadigim onlari hatirlar buda dert mi diyip avunurum

ayni ben

Eşinize sığının yoksa arkadaş. Benim arkadaşlık iliskilerim çok sıkı fıkı degil o yüzden eşimi tercih ediyorum. Bazen uzun uzun konusuyorum, bazen agliyorum. Bazen cikiyoruz, konusmuyoruz denize dogru bir sigara yakiyorum. Duruyoruz öyle. Eşine kizarsan napiyorsun dersennn bir kaç saat sonra gidip kendisini kendisine sikayet edip yine onunla konusuyorum.

Ay ayni ben. O yuzden biriyle küs kalmak, suruncemede bir olay yasamak, zamana birakmak gibi seylerim asla olamiyor.
Aynen dediginiz gibi gunlerce kafamda o kisiyle konuşuyorum.
Sadece uyuyarak geciriyorum moral bozuklugunu. Bir de esimle o konu hakkinda bir 8 saat filan konusarak.
Başka hicbir sey iyi gelmiyor.

bi tek gezen ben miyim ya...

gezz ormana git dolas temiz hava al oksijen beyne gitsin. mis mis

ha hala sinirimi alamadim mi, her firsatda esimi deli edene kadar laf sokuyorum. o sinirlendigi zaman yaglarim erio

Az moralim bozuksa kendi kendime soylenirim. Cok uzuldugum bir seyse aglarim sonra bos oda bulup acikli sarki acarak veya acmayarak icimden bögürerek tıkalı burunla aglarim

Muzik dinlerim kulakligi takip son ses ve hamur isi yaparim sabahtan aksama kadar yemek icin degil hamuru oynadikca stresimi aliyo.
Bunlar Unutturmuyo ama iyi geliyo
Hicbir zaman gamsiz olamadimkeske olsak ama.....
Neyin iyi gelecegini sizin bulmaniz lazim...

Her insanın sorunlarını yaşayış biçimi farklıdır. Misal kimisi tüm gününe ket vurur, kimisi başka şeylerle üstünü örter.

Bende sen gibi yapacagim her şeyi yapmaktan vazgeçen ve hatta yemek buna dahildir yapmam. Çünkü içimden gelmez. Uyumayı dahi beceremem. Şimdi kendi zevkime uyan bir oyun buldum, onu oynuyorum. Şimdi de canım sıkkın, oyuna bakıp duruyorum. Öyle bir zevkin yoksa maske vs yap kendine ufak bir bakım, içinden gelmez ama baslarsan devamı geliyor. Insan kendini ve bir derece mutlu hissediyor. Malum, sende benim gibisin

Hayatım boyunca o kadar kazık yedim ve o kadar taktım ki kafama
Şimdi birsey olduğunda "ben bunu bi yerden hatırlıyorum " diyorum.
Amaaaaan koy totosuna rahvan gitsin diyorum.
Takmayacaksin şu hayatta hiçbirşeyi kafana sen taktigin için birseyler duzelmeyecek. Akışına birakacaksin.

Takma kafaya dert etmeye değmez demek isterdim fakat bunu ben de yapamiyorum. Bazen öyle oluyor ki en ufak sey1 bile günlerce kafamı meşgul ediyor,yemekten icemekten kesiliyorum

Ne yapılır tam bir formülüm yok yazarak kurtulmayı denedim olmadı.kitap okuyarak daha çabuk dikkatimi dagitiyorum

Ha bide aklima gelmişken yazayım. Lise çağlarında gıcık olduğum insanlarin karikatürlerini cizerdim. Nasıl rahatlatirdi anlatamam

O kadar çok sık konu açıyorsun ki
Profil resmin, bu bölüme yapışık adeta

Kaç senedir mutsuzsun? Yeter artık, yazma
Daha mühim dertler tali kalıyor.

Boşanacaksan boşan.

Yetmedi mi 2 senedir buradaki kadınların yorumları

Dünden beri aklıma geldikçe canımı sıkan bi konuyu hatırlattın sağol

Hiç tolere edemiyorum mutsuzluğu..Şöyle kendini temizliğe,pasta börek ,yemek yapmaya verenlere falan çok özeniyorum ya

Genelde dagitamam ama ben böyle anlarda temizlik yapıyorum. Bekarken de böyleydi ama. Suyla oyalanmak beni sakinlestiriyo. Özellikle de duş almak mesela cok iyi gelir. Sonrada kulakligimi takip uyurum

Benim de moralim bozukken sorun neyse çözülene kadar Nemrut surat dolaşıyorum resmen. Aksine iştahım açılıyor ve normalde yemeyeceğim şeyleri bile yiyorum. Arkadaşlarımın moralleri bozukken benden iyi moral veren gaz veren yoktur,(tabi benim de moralim bozuk değilse) kendime gelince zerre hayrım yok. 3 günlük dünya geçecek, herşey bitecek ölüp gidicez ne takıyorsun die kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama mümkün değil olumlu sonuç alamıyorum kendimden.malesef bi tavsiyem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…