Moralim bozukken hicbir seye odaklanamiyorum. Ders calisamiyorum kitap okuyamiyorum dizi film izleyemiyorum çünkü icimden kızdığım olay hakkinda konuşup duruyorum. Kafam hep onda oluyor. Neden? Niye böyle oldu?gibi şeyler sorup duruyorum .. Uyuyamiyorum istahim gidiyor. Kendi kendimi telkin ediyorum sagliklisin ac degil acikta degilsin diye ama anlik rahatlama sağlıyor. Amaan deyip gecmek istiyorum. Siz nasıl dagitiyosunuz kafanızı böyle durumlarda?
Ay aynı ben. Huyumuz kurusun.Moralim bozukken hicbir seye odaklanamiyorum. Ders calisamiyorum kitap okuyamiyorum dizi film izleyemiyorum çünkü icimden kızdığım olay hakkinda konuşup duruyorum. Kafam hep onda oluyor. Neden? Niye böyle oldu?gibi şeyler sorup duruyorum .. Uyuyamiyorum istahim gidiyor. Kendi kendimi telkin ediyorum sagliklisin ac degil acikta degilsin diye ama anlik rahatlama sağlıyor. Amaan deyip gecmek istiyorum. Siz nasıl dagitiyosunuz kafanızı böyle durumlarda?
Ortalama bir moral bozukluğuysa oyalanabiliyorum; arkadaşlarımla dışarı çıkıyorum mesela ya da kitap okuyorum film izliyorum vs. Bir bakıyorum kafam dağılmış, eğlenmeye başlamışım. Ama ciddi anlamda üzgünsem uyumaya çalışırım. Uyandığımda genelde daha hafiflemiş olur sıkıntım.
Şu an sevgilim askerde ve her şey daha zor geliyor. Ekstra bir çaba gerektiriyor mutlu olmak, biraz zorluyorum kendimi mutlu eden şeyleri yapma hususunda ama bırakırsam aylarca depresif takılırım. Kendime müsaade etmiyorum :)
Dağıtamıyorum
Mideme vuruyor sinir
Başımda çatlıyor
Onun için uyurum
Ben de genelde uyurum ama aksam uyuyunca gece uyku gelmiyor iste. Gerçi iki türlü de uyuyamiyorum geceleri. Sizin tekrar nasıl geliyo uykunuzMutlaka uyumaya çalışırım.
Uyku bana ilaçççç.
Hafifliyorum gerçi çocuk olduktan sonra uyuyamasam bile düşünmeye,dert etmeye pek fırsatım olmuyor
Cok guzellermis gercekten :)Benim ne zaman canım bir şeye sıkılsa defterime yazı yazarım, defterimin başında da şunlar yazar:
-Bütün dünyanın size sırtını döndüğünü düşündüğünüzde, etrafinıza bir bakın… Belki de sırtını dönen sizsiniz?
-Dünyanin en büyük hatasını bile yapsanız, mutlaka bundan size yarayacak birşey çıkar.
-Sizin bir gülümsemeniz, size bakan birçok yüzü aydınlatıyor…
-Siz olmadan yaşayamayan en az 1 kişi var.
-Varlığından haberiniz bile olmayan biri, sizi seviyordur..
-İnsanların sadece iltifatlarını aklınızda tutun, kabalıklarını unutun.
Ve dahası..Bu cümleleri okuduktan sonra kendime geliyorum..
Yürüyüş bana da iyi geliyor ama hava kararınca ozellikle mutsuzluguma mutsuzluk ekleniyo. Gece de cikip yurunmuyo tabi. Muzik olayini deneyeyim.Oldum olası bi olayın üzerinde sürekli duramıyorm uzulsemde aynı sevinsemde ani yaşıyorum biraz kişilik meselesi bence bu sürekli bişeyde takılı kalamam ne yaparsam yapayım iştahım kesilmez mesela ama çok uzulsem uykum kaçar döner dururum ekstra olarak dizi film izleyip kitap okuyamam ama çok güzel hareketli müzik aça çıkar bide temiz havada yürürum sevdiğim birşeyleri yerim mesela makyaj yaparımgibi gibi suan mesela bu ay önemli bi mahkememiz var hayatimiza yön vericek ve cok kotu bi durum ona rağmen ben mutluyum o sorunu o gün düşünürüm şimdiden kafama takmama ne gerek var rahat olun biraz zaten ölüp gidicez hiç bişeyi yanimizda goturemicez insanlarda bugün var yarın Yok lar salın gitsin yani
Ben aynı filmi cevirip cevirip izleyemiyorumBir playlist’im var, 17 şarkılık,
4 tane çok sevdiğim ve neredeyse repliklerini ezberlediğim film.
Moralim bozuksa, bunlarla bir akşam geçirmeye çalışır, genelde atlatırım.
Örgü örerekMoralim bozukken hicbir seye odaklanamiyorum. Ders calisamiyorum kitap okuyamiyorum dizi film izleyemiyorum çünkü icimden kızdığım olay hakkinda konuşup duruyorum. Kafam hep onda oluyor. Neden? Niye böyle oldu?gibi şeyler sorup duruyorum .. Uyuyamiyorum istahim gidiyor. Kendi kendimi telkin ediyorum sagliklisin ac degil acikta degilsin diye ama anlik rahatlama sağlıyor. Amaan deyip gecmek istiyorum. Siz nasıl dagitiyosunuz kafanızı böyle durumlarda?
Oflayıp puflayıp yatakta debeleniyorum ya da kalkıp duş alıyorum. Duş alırken de kendi kendime tartışma ortamı yaratıyorum. Tartışmanın sonunda hem haklı çıkıyorum hem de "Bu uçan tekmeyi hak ettin hiyyaaa" diye karşımdakini dövüyorum. Dışarıdan bakınca saçını köpürten bi kız gibi görünüyorum ama içimde aşkını pıçaklayan bi ninjayım. Sonra duştan çıkınca bilgisayar başında takılıp kafamı dağıtıyorum. Çok ciddi bir olay değilse yaşadığım unutulup gidiyor.
O konular da sarmiyo beni el becerim de yok zaten :/Örgü örerek
Cok guzellermis gercekten :)
Yürüyüş bana da iyi geliyor ama hava kararınca ozellikle mutsuzluguma mutsuzluk ekleniyo. Gece de cikip yurunmuyo tabi. Muzik olayini deneyeyim.
Ben aynı filmi cevirip cevirip izleyemiyorumders calismam gerek ama sıkıntı basiyo. Izledigim film de sarmiyo.
Evet bana da cikip hava almak iyi geliyo ama gece oturuyorum oyle gelmiyor uykuEvde durmamaya çalışıyorum yoksa hepten dalıp gidiyorum olumsuz düşüncelere. Ben arkadaşlarımla buluşuyorum alışveriş falan derken kafam dağılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?