Moraliniz bozukken

Cok iyi okumak iyi geldi. Devami da varsa alabilir miyiz? :))

Ha bu arada ben de oyleyim malesef. Ozellikle bi hata yaptigimi dusunuyorsam oyle bi ic savas cikiyor ki icimde normalde agzi acik izledigim diziden bir sey anlamiyorum.

Biraz özeleştiri.. biraz dua ..biraz tevekkul nefes ve temiz hava.. gokyuzunu seyretmek vs.. biraz da yazmak.. sonra da allahin izniyle toparlaniyorum.. bide duruma kitab okumaya calisirim.. bol bol su icerim :)

Hangi oyun o :)
Ha bide aklima gelmişken yazayım. Lise çağlarında gıcık olduğum insanlarin karikatürlerini cizerdim. Nasıl rahatlatirdi anlatamam
cok komikmis
Cok iyi okumak iyi geldi. Devami da varsa alabilir miyiz? :))

Ha bu arada ben de oyleyim malesef. Ozellikle bi hata yaptigimi dusunuyorsam oyle bi ic savas cikiyor ki icimde normalde agzi acik izledigim diziden bir sey anlamiyorum.
Ben bana haksızlık yapıldığında boyle oluyorum

Esime sinirlendiysem ben ya el yelil sarkisini aciyorum ve mezdeke oynuyorum evdeysem unutup gidiyorum sonra. Komedi filmi aciyorum. Is yerindeysem millete sariyorum o gun performansim tavan oluyor. Disardaysamda bir tane kafem var boyle salas bir yer oraya gidiyorum. Esim disinda biri bozduysa moralimi direkt esime sariliyorum o dagitiyor kafami.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…