Aşılama Morfoloji %0 ile Hamile Kalabilen Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım çok geçmiş olsun. Güzel haberini aldığında tüm sıkıntın geçecek, bunları düşün. Bunların acısını bebişlerimizi mıncıklarken çıkartırız İnşallah :)

........................................................

Son düzenleme:
kızlar merhaba nasılsınız bayram tatiliniz güzel geçmiştir inşallah. benim arife günü yumurtalarım toplandı. bayramın 3. günü de transfer yapıldı. hepinize tekrar teşekkür ediyorum iyi niyetiniz ve dualarınız için. transfer edilen embriyomun fotoğrafı bile var elimde.

mariacım transferden sonra nasıl geçirdin günlerini? ben biraz yatıyorum biraz evin içinde dolaşıyorum. bir sürü ilaç var zaten onlara devam ediyorum bi yandan. yaş-kuru meyve, süt içiyorum. kitap okuyup puzzle yaparak geçiyor günler. arada da internete giriyorum işte.

Canım hayırlı olsun inşallah sizin için en hayırlı sonucu alırsınız.............ben wc dışında hemen hemen hiç kalkamadım günlerce banyo yapmadım ben biraz fazla temkinliydim................

Ayyy maşallah..
:) evet ya bize de örnek oluyorsunuz.Bakalım benim de tüp bebişim olursa sizlerden neler yapmam gerektiğini öğrenirim...Off benim hala heyet toplanmamış ya..Ege üniversitesi çok mu yavaş (
Canım hayırlı olsun inşallah sizin için en hayırlı sonucu alırsınız.............ben wc dışında hemen hemen hiç kalkamadım günlerce banyo yapmadım ben biraz fazla temkinliydim................

maşallah..şimdi ben çalıştığım için rapor kullanacağım tüp sırasında.
birkaç sorum var kızlar size:
-toplamaya hazırlık kaç gün sürüyor.
-yumurta toplama sonrasında yatış kaç gün.
-transfer işleminden sonra yatış kaç gün.
-yani bu evre ortalama kaç gün sürüyor.

melishcim merhaba, ben de çalışıyorum. kendi yaşadığım durumu özetleyeyim sana. benim uzun protokol oldu. kısa uzun neye gör ekarar veriliyor bilmiyorum. ben adetimin 21. günü progesteron hormonuma bakılarak 02,08,11 de lucrin iğnelerle başladım tedavime. 15 ağustosta adet aldum. 17 sinde menagon iğneler de dahil oldu sürece. 15 inden itibaraen ilk hafta günaşırı gittim usg ve kan için. benim e2 değerim ani yükseliş gösterdi. böyl eolunca tedavimin 2. haftası hergün kan usg bakıldı. o hafta için rapor aldım. sonra bayram haftası geldi. biliyorsun bayramın 3. günü de transferim yapıldı. şimdi yarın iş günü. ama doktorum rapor yazacağım dedi. 5 gün yine yarın rapor alıp dinlenmeye devam edeceğim. özetle 3 hafta işe gitmemiş oldum.
yumurta toplamadan sonra ertesi gün ayaklanırsın. transferden sonra ne kadar yatacağında senin tercihine kalmış.
şimdi de hafif kasık ağrılarıyla geçiyor günler. bol meyve yiyorum. kitap uyku ilaçları takip etmek derken evde yatışa iyice alıştım. bugün banyo yapsam mı diye düşünüyorum aslında

Uzun protokol adetin 21.günü başlanan tedaviymiş hemşireye sormuştum.kısa olan adetin ilk günlerinde olan.
Baharcım anladım canım, toplam ben yine 20 günlük heyet raporu alırsam bu iş olur :)
Ama ilk hafta iğneler olurken gün aşırı usg ve kan için gidip sonra işe gelebilirim aslında.iki hafta alsam daha karlı olur bana.Bir an şu tüp için raporum çıksa da yaptırsak ya.Bu belirsizlik beni salak ediyor.

Canım benim çok sevindim. umarım her şey yolunda gider ve topiğimizin ikinciliğini üstlenirsin. müjdeli haberi ne zaman alıcaz inşallah?

bu arada bende pazar günü dr. gitmiştim. pazartesi iğnelere başladım. cumartesi kontroldeydım. yarın yine kontrolüm var. perşembe yada cuma günü yumurta toplama olacak inşallah.

Hayırlısı olsun canım tedavin.Hadi bakalım üçüncü de sen ol..

limancım merhaba, oh günler ne hızlı geçmiş. sen de yetiştin. benimki uzun sürdü baya. inşallah hepimiz olumlu sonuç alırız bu mutluluğu birlikte paylaşırız canım arkadaşlarım. benim test günüm 14 ü. limancım bakalım senden kaç yumurta toplanacak. ben son hafat resmen ilaçsız büyüttüm yumuoşlarımı. e2 yükselince. inşallah sende bir sorun çıkmaz

günaydın kızlar hepinize iyi haftalar geçmiş bayramınız kutlu olsunnn

MARİA73: ADANA-morfo:%0-2 aşılama-1.tüp bebek tedavisi:19.07.11 transfer:02.08.11 ve HAMİLEEEEEE 15.08.11

BAHARB: ANKARA-30 yaş- morfo:%0-2 aşılama -1.tüp bebek tedavisi:02,08,11 transfer: 01,09,11

LİMAN: BURSA- morfo:%1- 2 aşılama-1.tüp bebek tedavisi:29,08,11 transfer:

BADEZUZUM: İSTANBUL- morfo: %18 - 2 doğal gebelik - tüp bebeğe hazırlanıyor

MELISH83: EGE ÜNİVERSİTESİ - morfo:%0 - hız: %0 - eşi tedavi görüyor.- eylül/ekim tüp bebeğe başlayacak.

LOVE27: BİTLİS- morfo:%0 - tüp bebeğe hazırlanıyor. (eşi kaan hocanın hastası)

EFTALYA35: morfo: %1 -

Z_VICTORY: morfo: %2- eşi varikosel ameliyatı olacak. (eşi kaan hocanın hastası)

MUTLU80: morfo: %1 - eşi 26/07de ameliyat oldu.

İKİZLER5: morfo: %1

CAMENTA: 2 aşılama geçirdi.

NERİS2000: eşi eylül10 da varikosel ameliyatı olacak

JANINES: morfo %4 (eşi kaan hocanın hastası) tüp bebeğe hazırlanıyor.

ECRİN87: morfo:%2

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…