sağol canım, sen de aramıza hoş geldin.baharb canım tedavın hayırlı olsun inş.güzel haberlerini alırız
bitanem niye kendini yıpratıyorsun. morfo 0 sa normal yoldan şans çok çok düşük. aşılama da öyle. inşallah tüp bebekle olana kadar mücadelemizi vereceğiz. üzme kendini. araştırma da. sen eşinin sperm değerlerini sayıyı yükseltmeye çalışın.Bazen diyorum çok takmayacağım ama olmuyorMOrfoloji ile ilgili nete araştırma yapıyorum sinirlerim alt üst oluyor.
bitanem niye kendini yıpratıyorsun. morfo 0 sa normal yoldan şans çok çok düşük. aşılama da öyle. inşallah tüp bebekle olana kadar mücadelemizi vereceğiz. üzme kendini. araştırma da. sen eşinin sperm değerlerini sayıyı yükseltmeye çalışın.
Bazen diyorum çok takmayacağım ama olmuyorMOrfoloji ile ilgili nete araştırma yapıyorum sinirlerim alt üst oluyor.
sağol canım, sen de aramıza hoş geldin.
bitanem niye kendini yıpratıyorsun. morfo 0 sa normal yoldan şans çok çok düşük. aşılama da öyle. inşallah tüp bebekle olana kadar mücadelemizi vereceğiz. üzme kendini. araştırma da. sen eşinin sperm değerlerini sayıyı yükseltmeye çalışın.
kuzum sayı da yükselmiyor ki ne yaptıysak düzelmiyorbizimkisi genetik canım.
baharb canım inşallah güzel haberi verirsin bize,senin uzun protokol olmuş bende hiç anlamıyorum neye göre karar veriyolar bu protokol işine bakalım görüşmeye gidince sorucam
bende umut tüp bebek merkezine karar verdim bu hafta randevuyu aldım bir görüşme yapıcam kasım gibi de başlıyorum inşallah
sorma onlar için gurur :) ilk zamanlar ne taklalar atardım yedirmek için.Şimdi benim tüm gün araştırma yaptığımı görünce sen böyle mutlu oluyorsun, senin de anne olmaya hakkın var, sen araştır bana ver ben yerim diyor.Ona bu buna iyi geliyormuş dememek şartıyla..Psikolojisi bozuluyormuş beyzademin.varsın demeyim yiyor ya buna da şükür.ama ben çok inadım ardından zırlıyorum yee diye adam dayanamıyor :)) pes diyor.bende senin gibiyim takmıyayım dıyorum ama taktımı alt üst oluyorum sinirlerim bozuluyorr uzun bi süre kendimi toparlayamıyorum bide benim eşim beni sinir ediyorr ilaçlarını bıle düzenli içmiyorr ben cabalayıp durayım
1 tane sperm hücresi yetiyor bilesin ki çok şükür sayımız var. üzme kendini. proxeed keçiboynuzu kürü devam. benim ki de hemen bıraktı ya inşallah rabbim bu sefer yavrumuzu verir de kürlerle ilaçlarla uğraşmaya gerek kalmaz. olsun sağlık olsun da hepsini yine yaparız.
çok sağol canım. inşallah o kadar çok istiyorum ki anlatamam sözcükle. inşallah hepimiz kavuşuruz bebeklerimize.
limancım merhaba, oh günler ne hızlı geçmiş. sen de yetiştin. benimki uzun sürdü baya. inşallah hepimiz olumlu sonuç alırız bu mutluluğu birlikte paylaşırız canım arkadaşlarım. benim test günüm 14 ü. limancım bakalım senden kaç yumurta toplanacak. ben son hafat resmen ilaçsız büyüttüm yumuoşlarımı. e2 yükselince. inşallah sende bir sorun çıkmaz
ayyy 14 üne de çok az kaldı. Pozitif sonucu alıcaksın İnşallah canım.
İnşallah sorun çıkmaz canım. Nasıl oldu bılmıyorum ama sankı cok hızlı oldu. bayram haftası cabuk gectı zaten. dr. görüşmek istedim. hemen başlattı tedaviyi.
tatilinden 1 gun erken döndü. saolsun tatil demedi 2 dir benim için geldi hastaneye. bugun kontroldeydım. şimdilik olgun görünen 7 tane. bakalım perşembe günü
toplanınca kaç olacak. hala iğne kullanıyorum. bugun 8 oldu. zayıf olduğum için 200 lük verdi bana. yoksa mısır gıbı bissürü patlarmış yumoşlar öyle dedi.
bende e2 ye hiç bakmadı neden acaba?
Merhaba Mariacım. İnşallah canım. ben ve benim gibi hasretle bekleyen herkez hayırlı güzel sonuçlar alır inşallah.
ee nasıl gidiyor senin? ister istemez bebek dükkanlarına bakıyor musun? hani çok erken desende...
ben bile hep bakıyorum folsuz yumurtasız...
ayyy 14 üne de çok az kaldı. Pozitif sonucu alıcaksın İnşallah canım.
İnşallah sorun çıkmaz canım. Nasıl oldu bılmıyorum ama sankı cok hızlı oldu. bayram haftası cabuk gectı zaten. dr. görüşmek istedim. hemen başlattı tedaviyi.
tatilinden 1 gun erken döndü. saolsun tatil demedi 2 dir benim için geldi hastaneye. bugun kontroldeydım. şimdilik olgun görünen 7 tane. bakalım perşembe günü
toplanınca kaç olacak. hala iğne kullanıyorum. bugun 8 oldu. zayıf olduğum için 200 lük verdi bana. yoksa mısır gıbı bissürü patlarmış yumoşlar öyle dedi.
bende e2 ye hiç bakmadı neden acaba?
mrb canım çok şükür bugün kalp sesini duydum(Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşalllah) realde bakındım öylesine ama insan böyle zor sahip olunca daha bir temkinli oluyor..................
limancım Allah sana o avatarın gibi bir oğlan versin. ama yaramaz mı yaramaz. peşinde koş dur olur mu?
mrb canım çok şükür bugün kalp sesini duydum(Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşalllah) realde bakındım öylesine ama insan böyle zor sahip olunca daha bir temkinli oluyor..................
mrb arkadaşlar kalp atışı ilk duyduğumda aklıma zsizler geldiniz sizler için o kadar dua ediyorum ki inşallah dilek kapıları açıktır ve hepimiz için anne olma zamanı gelmiştir...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?