Canım benim sağol kuzum benim..Rabbim senin bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inşallah..hamilenin duası kabul olur dıyorlar. herkes dua istiyor. Ama hiç kise gelmiyor aklıma sizlerden başka. yaşadıklarımı ben biliyorum. o yollardan geçmek çok zor. rabbim Sabrını versin ve en tez zamanda yüzünüzü güldürsün İnşallah.
Allah razı olsun kuzum...İnşallah duaların seni de bulur..Umudum asla bitmedi, çok şükür ki sindirdim bunu, yola devam napalım :)))canım çok ama çok üzüldüm. Geçmiş olsun , Rabbim en kısa zamanda doğal yollardan bir bebek vererek senin ve eşinin yüzünü güldürsün canım benim..
aaayy hadi bakalım maşallah canım ..... bu çok güzel bir şey, şansın çok oluyor..hadi güzel haberler ver bize inşallah..Kızlar dün yumurta top.işlemi yapıldı.25 yumurta,23 Olgun,19 tanesi dollenmis inşaalah.cuma günü mueyenede belli olacak nezaman transfer olacağım dua edin bir dahaki aya kalmasın .umutta yapılıyor işlemler
kızlar ses verin bakalım. nasılsınız? neler yapıyorsunuz?
badecim çalışmış bir kadın olarak, tecrübelerime dayanarak şunu söylüyorum.
Kadının yeri evidir, kadınlar çalışmamalı, kadınlar el üstünde tutulup rahatlarına bakmalı.
çalışmak gerçekten zor, hele bir kadın için hele hele evli bir bayan için çok çok zor, Allah muhtac etmesin.
biliyorum tatlım sende biliyosun .durumlarıda biliyosun ama evde boş durmaktan kafayı yiyicem ..evde yapılıcak bişeyler olsun istiyorum bende..yani evden şirketlerin muhasebe hesaplarını felan takip edeyim dedim kursa gidecektim kaldı biliyosun ..başka ne yapabilirim diye düşünüyorum ..ama el üstünde tutulmalı kısmına 100de 100 katılıyorum canım:))))))
bu arada bencede kızlar MARİA BAHAR NERDESİNİZ topicimiz düşmüş aşağılara .illa tedavi hamilelik bebek üzerine konuşmamız gerekmiyo özlüyorum ben sizlerle olan sohbetimi..
melishim tatlım ben kendi adıma iyiyim çok şükür Allahım bu günümüzü aratmasın(koca kadın söylemidir ama çok içten söyledim:))
sen nasılsın neler yapıyosun çalışmaya devam dır heralde..yaa bu arada kızlar bende çalışmak istiyorumda eşimden izin çıkmıyo gıcık ediyo beni) ne gerek var diyo ..ama ben sıkıldım ve bişeyler yapmak istiyorum evden yapılacak işlerle ilgili sizce ne yapılabilir..fikri olan varmı.muhasebe kursuna gidecektim güya oda kaldışimdi ne yapsam bilemedim .evde de çok sıkılıyorum arkadaşlarımın hepsi çalışıyo bi haftasonları görüşebiliyorum onlarla daa...öff sıkıldım eşimin şu etrafa güvensizliğinden (bu arada hamilelik bebek dışında bi mevzu oldu :))
Kızlar dün yumurta top.işlemi yapıldı.25 yumurta,23 Olgun,19 tanesi dollenmis inşaalah.cuma günü mueyenede belli olacak nezaman transfer olacağım dua edin bir dahaki aya kalmasın .umutta yapılıyor işlemler
hemen geldim.
aslında artık ben de boğuluyorum bu bebek mevzusundan. biraz zihnimi uzaklaştırmak istiyorum. ama cıvılcıvıl la beraber yine heyecanlandım. badem yıllardır çalışan evine hasret biriyim ben de ama çalışmayı çok seviyorum. sana evde sıkılıyorsan evden yapılabilecek iş aklıma gelmiyor ama 1000 parça puzzle alıp onunla boğuşabilirsin. acayip iyi geliyor tavsiye ederim.
cıvıl cıvıl merhaba,
benimde ocak ayında 2. deneme için düşündüğüm merkez ya umut olacak ya da jimer. sende de polikistik over mi vardı bu kadar çok yumurta olduğuna göre. tedavi sürecini ilaç dozlarını kaç gün sürdüğünü yazar mısın?
zihnimi uzak tutayım diyorum ama nafile işte. bu arada kankam doğum yaptı 22 sinde. 23 de bebişini görmeye hastaneye gittim. gayet rahat ve huzurluydum. sorun yok yani. çünkü biliyorum inanıyorum o günleri den de yaşayacağım. benim de bebeğim olacak zamanı gelince. bide bi dolu bebek giysisi aldım. çok zevkli bir alışverişti. ama felaket pahalı yahu!
en yakın zamanda sırayla hamilelik doğum haberleirmizi vereceğimiz günlere, öpüyorum kocaman.
Ben de bı sorun yoktu kardesim.eşimde morfoloji sorunu vardı ,bı yerde yüzde yüz bas anomalisi dendi dünyamız basımıza yıkıldı ki e iki cocuğu var ilk evliliğinden sonra tekrar yaptırdık bu merkezde yüzde 4 çıktı ve tedaviye başladık.çok şükür hersey yolunda pazar gunü 5.gün embriyosu trns. Edilecek ins dua edin arkadaslar
kızlar pat diye girdim ama bir şey sormak istiyorum.
dr um bana ilişkiye girip 2-3 saat sonra g*el vajina sıvısında spermler yaşıyor mu diye bakalım demişti var mı böyle bişey duyan yaptıran?bilgisi olan? bi anlamı varmı ki bu yöntemin?
Kızlar dün yumurta top.işlemi yapıldı.25 yumurta,23 Olgun,19 tanesi dollenmis inşaalah.cuma günü mueyenede belli olacak nezaman transfer olacağım dua edin bir dahaki aya kalmasın .umutta yapılıyor işlemler
ben de bı sorun yoktu kardesim.eşimde morfoloji sorunu vardı ,bı yerde yüzde yüz bas anomalisi dendi dünyamız basımıza yıkıldı ki e iki cocuğu var ilk evliliğinden sonra tekrar yaptırdık bu merkezde yüzde 4 çıktı ve tedaviye başladık.çok şükür hersey yolunda pazar gunü 5.gün embriyosu trns. Edilecek ins dua edin arkadaslar
kızlar pat diye girdim ama bir şey sormak istiyorum.
dr um bana ilişkiye girip 2-3 saat sonra g*el vajina sıvısında spermler yaşıyor mu diye bakalım demişti var mı böyle bişey duyan yaptıran?bilgisi olan? bi anlamı varmı ki bu yöntemin?
Ben de bı sorun yoktu kardesim.eşimde morfoloji sorunu vardı ,bı yerde yüzde yüz bas anomalisi dendi dünyamız basımıza yıkıldı ki e iki cocuğu var ilk evliliğinden sonra tekrar yaptırdık bu merkezde yüzde 4 çıktı ve tedaviye başladık.çok şükür hersey yolunda pazar gunü 5.gün embriyosu trns. Edilecek ins dua edin arkadaslar
cnm transferin bu gündü galiba .Allah yardımcın olsun .inş. bebeğin yada bebeklerin sımsıkı tutunur sana. güzel haberlerini bekliyoruz cnm
Bugün trans. Oldum arkadaslar .5. Gün blast. Herşey iyi gibi çok şükür .3 tane de dond. Blast var şimdilik daha gelişenler olabilirmiş yarın haber verecekler. Bundan sonra nasıl hareket etmeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar . 9 Aralık test gunüm.sizce hangi duaları okumaliyim bu süre içerisinde . Allah hepimizin hakkında hayırlısını. Versin arkadaslar.
hadi geçmiş olsun cnm .başladığı gibi güzel devam eder herşey inş. ben hiç yaptırmadığım için pek öneride bulunamıycam ama .banyo yapma bir zaman onu biliyorum .banyo yapacağın zamanda ılık duş al sadece. birde sıvı bol tüket kabızlık olmasın .dinlen bol dua et hangisi geliyosa içinden özellikle ayetel kürsi oku.samimiyetle dua et .Allah hakkında hayırlısını versin. hayırlısıyla kucağına alıp büyüteceğin sağlıklı evlatlar nasip etsin..test günün ne zaman peki???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?