Aşılama Morfoloji %0 ile Hamile Kalabilen Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Allah iyilikler versin tatlım.Evet işe başladım ve çok yoğun çalışıyorum kuzum.çalışmak zor gerçekten ama bence çalışmak lazım, ben üni yi bitirdikten sonra çalışmak iççin hep uğraştım, yıllarım hep dersanede ve ders çalışmakla geçti, eşimle bile evlenirken bu sorun oldu, çok şükür ki atandım, halime binlerce kez şükür, tabiii tüp bebek yaptırırken binbir taklalar attım, kimseyle paylaşamadım, çünkü insanlar halden anlamıyorlar bunu ancak yaşayanlar bilir, bu yüzden de işe gittiğimde hiç bir şey yokmuş gibi devam ediyorum, bu da beni büyütttü, çok şükür ki atlatıyorum, bazen aklıma geliyor ama diyorum ki napalım yola devam edeceğiz, inşalllah güzel gelişir olaylar bundan sonra....
Ne yapabilirsin ki mesela..=?
Canım limanım nabersin kuzum...
Canım benim ben de sana kısmen katılıyorum ve kısmen katılmıyorum, kadının yeri kesinlikle evidir ancak ben yıllardır çalışan biri olarak iyi ki çalışmışım iyi ki de çalışıyorum, sanırım bu tamamen istemekle alakalı ve yapıyla alakalı, ben evde duramazdım sanırım.
Ama hehehhe keşke durumlarımız her daim iyi olsa da hepimiz evimizde rahat içinde yaşasak :)) el üstünde tutulsak.

Test günüm 9 Aralık arkadaşlar dua edin insaallah saglikla kavuşalım bebeklerimize

Arkadaşım hadi bakalım , inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur, 5. gün olması çok güzel tutma ihtimali çok fazla, inş güzel haberlerle gelirsin..umut olursun bize..

baharcım nasılsın??

selam canım kusura bakma yeni gördüm. ben idare ederim. senden ne haber? umutta başlayacaktın? ne zaman başlıyorsun. haberdar et.

civilcivil hadi hayırlısı olsun. Alllah sağlıklı sıhhatli bir evlat versin inşallah. sen umutta yaptırdın. transfer sonrası ne kadar dinlenebildin hastanede.

iyiyim cnm bende sagol arlık ayının 2. haftası başlıyorum onun heyecanı var şimdilik sen neyaptın karar verdin mi merkeze?

aaaa ne güzel. civil civil da umutta yaptırdı. bana ulun bey 2 ay bekleyelim çok ilaç kullanılmış dedi. o süreyi doldurmayı bekliyoruz. sanırım ocak ayının 2. haftası da ben başlayacağım. ama merkez konusunda kararsızım hala. düşünmek istemiyorum şimdiden. daha 1,5 ay var. bursa jimer yada umut? sizlerin tecrübesi de yardımcı olacak karar vermemde. jimer de suat bey, az dozda ilaç kullanırız dedi. onun dışında merkezin ımsı ve emriyo seçme özel mikroskobu da var. emriyolog da türkiyenin ilk emriyologlarından. diğer taraftan umut başarısını kanıtlamış bir merkez. orayla ilgili kafamdaki soru işareti transferden sonra yatış süresi çok kısa. bilmiyorum kafam karışık. allah doğru yere gitme kararı verdirsin bu sefer.
toprak su seni çok merak ediyorum. haberdar et.
badezuzum ?!
maria hanım nerelerdeyiz? oğlumuz büyüyor mu? nerdeyse doğacak artık demi
liman bebeklerin cinsiyetini ne zaman öğreniyoruz?
melishcim sen nasılsın? kolay gelsin işler.

bahar msj atamıyorum sana ..yoklamaya katılayım burdaa:) msj kutun dolu galiba

Son düzenleme:
canım cinsiyetler henüz belli olmadı. belki haftaya cumartesı belli olur. senin içinde herkez içinde hakkımızda hayırlısı olsun canım.
kızlar bende merak edıyorum sizleri ses verin bakalım.

bahar msj atamıyorum sana ..yoklamaya katılayım burdaa:) msj kutun dolu galiba
hallettim. Gelsin bekliyorum zuzum.
canım cinsiyetler henüz belli olmadı. Belki haftaya cumartesı belli olur. Senin içinde herkez içinde hakkımızda hayırlısı olsun canım.
Kızlar bende merak edıyorum sizleri ses verin bakalım.
ay çok heyecanlı inşallah 1 kız 1 erkektir. Babasına masraf çok olacak ama baba olmak kolay mı? Kız olsun erkek olsun hayırlısı ve tabiki sağlıklısı olsun. Canım limanım çok mutluyum seninle beraber.

seninde o günlerini göreceğiz İnşallah. şu aşamada tek dileğim ve düşüncem sağlıklı olmaları inan. erkek kız hiç ayırd etmiyorum. ee bu kadar bekledik katlanacak artık. babası ve tüm aile efradıda tabiki :)) bende seninle çok mutluyum canım. iyiki tanıştık.

[B]offf yaa kızlar ,neden olmuyor ??? neden başaramıyoruz , ne kadar istesemde bu fikri kafamdan atamıyorum [/B]

MRB ARKADAŞLAR İNŞALLAH HERKES İÇİN HERŞEY YOLUNDADIR.
MELİSCİM İNŞALLAH BUNDAN SONRAKİ DENEMENDE YÜZÜN GÜLER..............
uzun süredir yoktum ama biraz durumum karışık.BEN DOKTORA GİTMEKLE UĞRAŞİYORUM 3 LÜ TEST SORUNLU ÇIKTI İKİLİ TEST ÇOK İYİ ÇIKMIŞTI PROF PROF DOLAŞIYORUZ ZOR İŞLER ANLAYACAĞINIZ.EN SON FETAL MR ÇEKTİRDİK ONU BEKLİYORUZ.TABİ SONUÇ NE OLURSA OLSUN BEBEĞİMDEN VAZGEÇMEM................Allah verdiği herşeyin hayırlısını ve sağlıklsını versin hepimiz için inşallh.dualarınızı bekliyorum..............Allah hepinize kolaylık versin.............

Merhaba canım hoşgeldin. gözümüz yollarda kaldı. Tetslerin sonuçlarını çok takma kafana olur mu? biliyorsun %100 olmuyor. biz çok gördük sakat olacak denilipte sağlıkla sıhhatle doğanları canım. Oda senden vazgeçmez merak etme canım. Sağlıkla sıhhatle alırsın kucağına İnşallah.ne kadar zamanın kaldı İnşallah? Rabbim kolaylık versin tüm hamilelere... olmayanlarında en kısa zamanda doldurcun kucaklarını. AMİN

Bildiğiniz gibi transferin 6.gunundeyim.çok değil ama dünden beri ara sıra. Kasıklarım ağrıyor,göğüslerim de çok hassas dokunmaya gelmiyo:)sizce ne demk bunlar

bence de !

[B]offf yaa kızlar ,neden olmuyor ??? neden başaramıyoruz , ne kadar istesemde bu fikri kafamdan atamıyorum [/B]

neris cim son çıkan sonuçları nasıl eşinin? çok kafanıza takmayın. inşallah tüp bebekle en kısa zamanda olur. IMSI olan bir merkez tercih edin ama. üzme kendini de eşini.de. şu hayatta herşey bizim için. 29 yaşında bir bayan arkadaşımın kan kanseri olduğunu öğrendim yıkıldım. daha evli bile değil. herşeyin başı sağlık. önce sağlık.

mariam inşallah herşey yoluna girer, bebişiniz sapasağlamdır inşallah. dualarımda olacaksınız annesiyle kuzusu. rabbim inşallah duymak istediğiniz güzel haberi en kısa zamanda size ulaştırır. korkma sen de. allahın izniyle herşey yolundadır inşallah.

Bildiğiniz gibi transferin 6.gunundeyim.çok değil ama dünden beri ara sıra. Kasıklarım ağrıyor,göğüslerim de çok hassas dokunmaya gelmiyo:)sizce ne demk bunlar

bence HAMİLESİN demek oluyor.zaten test günün de bugün mü yarın mı öle bişey olması lazım. hadi süper haberi bekliyoruz. (civilcivil bana da umuttaki tüm detayları yaz özelden.)

kızlar ya bugün transferin 8.günü.dün akşamdan beri peçeteye hafif kahverengi lekeler geliyo...adet günüm test günümle aynı 9.ararlık.çok tedirginim.acaba adet mi bebek mi diyee....dua edin ne olurrr....

kızlar ya bugün transferin 8.günü.dün akşamdan beri peçeteye hafif kahverengi lekeler geliyo...adet günüm test günümle aynı 9.ararlık.çok tedirginim.acaba adet mi bebek mi diyee....dua edin ne olurrr....

İnşallah yerleşme lekesidir canım. sen stres yapma kalbini ferah tut. Rabbim pozitif sonuçlar versin hayırlısıyla.

canım hemen yat dinlen. Inşallah hayırlısıyla yerleşmedir. Endişe etme yat uyu. Regli değildir bence regli gününe daha 4 gün varmış. Içini ferah tut.

canım hemen yat dinlen. Inşallah hayırlısıyla yerleşmedir. Endişe etme yat uyu. Regli değildir bence regli gününe daha 4 gün varmış. Içini ferah tut.

zaten reglimden önce öyle belirtilerim olmazdı ama malum aldığımız hormonlar bozmuş olabilir. Bugün işe başladım.Tüm yılık izin hakkımı bitirdim üzerine de rapor aldım. Artık işe gitmem lazımdı.Yat yat daha kötü oluyo insan.Ama kasıklarımda ara ara krampt tarzı batmalar oluyor.Göğüslerim de çok hassas hala,lekelenme de dedğim gibi peçeteyle silince kahverengi bulaşık bulaşık gelio ya canım sıkılyo. Birkaç yerde de 7.günden sonra gelen lekeleneme tutunma olabilir diye okudum. Ama kafam karmakarışık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…