kuuzm komple sildim mesajları. tamamen boş kutum, bekliyorum haberlerini.bahar cnm msj kutun dolmuş
ya süper bir haber bu !! en çok seni merak ettim de fırladım yataktan. gözün aydın. darısı bizim başımıza olsun. gerçekten çok sevindim.Beta hcg 591.3. Hamileyimmmmmm:)
neris sizin de gözünüz aydın. canım morfoloji de ilerleme pek olmuyor. bizde de normal morfoloji %0-1 deniyor. ama zaten topigimizin adı da bu. bak arkadaşlar tüp bebekle hamile kalabildiler. oyüzden canını sıkma. bence sonuçlarınız iyi çıkmış. ha gayret! olacak bu iş.çok güzel , maşallah :)) tebrik ederim arkadaşım .. darısı da bize olur inşallah.
kızlar eşimin değerleri yükseldi, sayı 12 milyon ileri hızlı hareketlilik %30 oldu. Önceden ileri hızlı sıfır civarındaydı ameliyattan allahın izniyle fayda gördük ama morfoloji bilgisi yok testte. Bizim morfolojimiz çok kötüydü,%99 bozuktu. Doktora mail attık , o da bu değerlere bakarak canlılık olduğunu söyledi. Bilmiyorum ya ,kafam karışık . Hayırlısını versin Allah hepimize.
mariam canım çok çok geçmiş olsun. allah bidaha göstermesin. yüzünüz hep gülsün.mrb arkadaşlar çok şükür fetal mr sonucumuz iyi çıktı ilginiz için çok tşk.ederim Allah razı olsun.1 aydır çok zor günler geçirdik ama sonu iyi oldu çok şükür.........
Bade bahar melis siz nasılsınız neler yapıyorsunuz kendi derdimden pek giremedim iyisinizdir umarım...........
Limancım cinsiyetleri belli mi?gerçi bunu hiç önemi yok sağlıklı olsunda yeter
Civil civil hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah.............
badezuzuma canı gönülden katılıyorum.çok şükür cnm .gözleriniz aydın..rabbim sağlıcakla kucağına alıp büyütmeni nasip etsin.gerçekten ben burda bir ohh dedim:) geçen düşündümde hep bir panik hep bir acaba içindeyiz tedavideyken hamileyken ne zaman şöyle tamam artık deriz diyodum.annem kızım ben bile halen diken üstündeyim sizler için deyince anladım ki annelik çoğunlukla endişe etmekmiş:)Allaha emanet olsunlar başka yapacak bişeyimiz yok:) çok öpüyorum cnm..bebişinle yaşadığın en büyük sıkıntın bu olmuş olsun .bir daha göstermesin rabbim..
heyyy ben geldim. pazar sabahı yataktan erkenden kalktım. dün nete girme şansım hiç olmadı.
kuuzm komple sildim mesajları. tamamen boş kutum, bekliyorum haberlerini.
ya süper bir haber bu !! en çok seni merak ettim de fırladım yataktan. gözün aydın. darısı bizim başımıza olsun. gerçekten çok sevindim.
neris sizin de gözünüz aydın. canım morfoloji de ilerleme pek olmuyor. bizde de normal morfoloji %0-1 deniyor. ama zaten topigimizin adı da bu. bak arkadaşlar tüp bebekle hamile kalabildiler. oyüzden canını sıkma. bence sonuçlarınız iyi çıkmış. ha gayret!
teşekkür ederim baharcım, insan düşünmeden edemiyor değil mi? Oluruna bıraksam bi gün kafamdan atsam şu çocuk düşüncesini , nasıl yapıcam bilmiyorum. Çünkü artık düşünmek hiç istemiyorum. Ne yapayım olursa olur olmazsa olmaz diyorum bazen ama bir kaç dk sonra tekrar düşünmeye başlıyorum. Kendime de çok kızıyorum, artık düşünmemeliyim ama nasıl olucak bu...
Badem kız bi an hamile sandım seni :)) ay hadi inşallah yavrum.amiiin benle birlikte tüm isteyenlerin başına:)
limanım aşkım yirim ben bebelerini ya..maşallah hadi bakalım inşallah büyürler ellerimizi öpmeye gelirler bıdıklar.tebrik ederim canım. Rabbim tamamına erdirsin. Sağlıkla sıhhatle kucağınızada almayı nasib etsin. Sanırım ikizler canım. değerin baya yüksek.
bu arda bende kontrolden geldim kızlar. hepinizin ellerinden öpüyoruz. iyilermiş şükürler olsun. Rabbim tüm isteyenlere en kısa zamanda hayırlı haberler versin.
nerisim maşallah arkadaşım demek ki düzeliyorsa umut var, çok şükür maşallah...hadi inşallah daha da güzel haberlerinizi almak nasip olur..çocuk düşüncesini bir anda atmak mümkün değil, alışmak lazım bu da zamanla olacak olan şeyler.napalım bizim de sınavımız buymuş..çok güzel , maşallah :)) tebrik ederim arkadaşım .. darısı da bize olur inşallah.
kızlar eşimin değerleri yükseldi, sayı 12 milyon ileri hızlı hareketlilik %30 oldu. Önceden ileri hızlı sıfır civarındaydı ameliyattan allahın izniyle fayda gördük ama morfoloji bilgisi yok testte. Bizim morfolojimiz çok kötüydü,%99 bozuktu. Doktora mail attık , o da bu değerlere bakarak canlılık olduğunu söyledi. Bilmiyorum ya ,kafam karışık . Hayırlısını versin Allah hepimize.
mariacım canım biz iyiyiz , senin bu güzel haberinle daha da iyi oldum inan.öperim..mrb arkadaşlar çok şükür fetal mr sonucumuz iyi çıktı ilginiz için çok tşk.ederim Allah razı olsun.1 aydır çok zor günler geçirdik ama sonu iyi oldu çok şükür.........
Bade bahar melis siz nasılsınız neler yapıyorsunuz kendi derdimden pek giremedim iyisinizdir umarım...........
Limancım cinsiyetleri belli mi?gerçi bunu hiç önemi yok sağlıklı olsunda yeter
Civil civil hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah.............
baharcımmmmmmmmmmm aşkım nerdesin kız sen.sana bir şey sorcam bacım.sen eskişehirde miydin.acil dön bana bakem özelden yaz, bazen burayı takip edemiyorum.heyyy ben geldim. pazar sabahı yataktan erkenden kalktım. dün nete girme şansım hiç olmadı.
kuuzm komple sildim mesajları. tamamen boş kutum, bekliyorum haberlerini.
ya süper bir haber bu !! en çok seni merak ettim de fırladım yataktan. gözün aydın. darısı bizim başımıza olsun. gerçekten çok sevindim.
neris sizin de gözünüz aydın. canım morfoloji de ilerleme pek olmuyor. bizde de normal morfoloji %0-1 deniyor. ama zaten topigimizin adı da bu. bak arkadaşlar tüp bebekle hamile kalabildiler. oyüzden canını sıkma. bence sonuçlarınız iyi çıkmış. ha gayret! olacak bu iş.
mariam canım çok çok geçmiş olsun. allah bidaha göstermesin. yüzünüz hep gülsün.
badezuzuma canı gönülden katılıyorum.
limancım senin kuzularında iyi olmasına çok sevindim.
melishim nabar canım?
ben de iyiyim. yarın meme için marmara üni. de kontrolüm var. istanbul yolcusuyuz yani. inşallah kötü bişey demez doktor. öpüyorum hepinizi.
canım neden bilmiyorum ama özelden atamadım ben...neyse yazayım burdan.Biz de ilk önce ege de spermıogram yaptırmışıtk dünya başomıza yıkılmıştı.Baştan savma herşey. Neyse sonra irenbe de yaptırdık %2-3 çıktı çok sevindik umut oldu.Ankara soğuk geldi bana.İstanbulda kafam dağılır diye düşündüm ki öyle oldu.Gezdik dolaştık kafamdan tamamen atmış gibiydim moralim iyiydi ki en önemli şey bu.Dra ve kimseye çok soru sorup kafamı karıştırmadım nete girip bu konuyla ilgilenmedim. Neyse umut güzeldi. Dr süleyman bey de.Orada spermiogram %4-5 çıktı çoooook sevindik. Daha çok moral oldu.Ama eşime keçiboynuzu pekmezi, ve saraçoğlunun keçiboynuzu kürünün çayını alıp içirdim talimatlarına göre.Haftanın 2 günü aynı günler aynı saatlerde vesile oldu Allahın izniyle. Biz de gizli yaptık kimsenin haberi yoktu.Tüm yıllık izinlerimi aldım bide 1 hafta rapor. döndüm işe 10 gün dinlendim. 2 gün çlıştım. Sonuç pozitif oldu.şükürler olsun.Ctesi belk keseleri göreceğiz dua edin hayırlısı olsun ama ikiz olsun istiyorum hayırlı evlatlarım olsun istiyorum.Rabbim isteyen herkesle birlikte bana da nasip etsin. Öptüm çok.
Badem kız bi an hamile sandım seni :)) ay hadi inşallah yavrum.
limanım aşkım yirim ben bebelerini ya..maşallah hadi bakalım inşallah büyürler ellerimizi öpmeye gelirler bıdıklar.
nerisim maşallah arkadaşım demek ki düzeliyorsa umut var, çok şükür maşallah...hadi inşallah daha da güzel haberlerinizi almak nasip olur..çocuk düşüncesini bir anda atmak mümkün değil, alışmak lazım bu da zamanla olacak olan şeyler.napalım bizim de sınavımız buymuş..
mariacım canım biz iyiyiz , senin bu güzel haberinle daha da iyi oldum inan.öperim..
baharcımmmmmmmmmmm aşkım nerdesin kız sen.sana bir şey sorcam bacım.sen eskişehirde miydin.acil dön bana bakem özelden yaz, bazen burayı takip edemiyorum.
bu arada cıvıl arkadaşım. kız sana ben özelden yazmıştım ama ..sanırım okumadın.seninle aynı sorunlar yaşıyoruz bu yüzden bana umut oldun arkadaşım.iyi ki varsın burda..öpüyorum
kızlar yaaa, adet kanamasının koyu kahverengi lekelenme şeklinde olmasının kötü bi anlamı var mıdır ? benim bu ilk günüm ve koyu kahve geliyor az miktarda. napıcam ben yaaa
Kızlar merhaba
civilcivil tebrik ederim.Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah.
Benimde yumurtalarım toplandı.Transfer gününü bekliyorum heyecanla.
mrb benimde eşimin morfolojisi %1di şimdi kullandığı ilaçlarla %16 ya çıktı ve ben kendiliğimden bir kez hamile kaldım ama düşük yaptım şimdilik benim kist tedavilerim sürüyor ...beklemedeyiz yani
tabi cnm biz hiç bu sorunu bilmeden ben hamile kaldım ve 6.haftada düşük yaptım..daha sonra hep sorun bende diye ben testler felan yaptım taki birde kimyasal gebelik geçirene kadar sonra eşimden tahlil istedi dr. ve morfoloji %1dedi şansımız dr.un önemsemeyen cinsten olmamasıydı vakit kaybettirmedi bize morfoloji çok önemli dedi...tüp bebek dr.una yolladı dr.a hemen gitmedik ben biraz fazla araştırma yaptım bitkisel şeylere yöneldim..aslında çok bilinen keçi boynuzu, bal polen arı sütü karışımı ,üzüm çekirdeği dr.un verdiği evitaminleri felan derken en önemli faktörün evitamini olduğunu gördüm ve bu kulüpte bi arkadaşın yazdığı pycnogenol adlı bitkisel destek ürününü aldım onu içmeye başladı (ama hiç inanamadım)bu arada hiç tahlil yapmadı nerdeyse 4 ay oldu ..en son tahlilde morf.%16 olmuştu inanmadık başka lab.a yaptırdık ve evet%16 yazıyodu...o ilacı içmeye devam ediyor dr.bana sayı nekadar ve ileri hareketlilik ne kadar iyi olursa morfolojinin önemi o kadar azalıyo dedi..şimdi en son sayı bayağı düşmüştü 26 milyona ,onu arttırmaya çaılışıyorum onun içinde L-arginine(yanlış yazmadım umarım)alıcam ..bende pkolu olduğum için işimiz biraz daha zorlaştı işte böyle...
önceden yazmıştım :)hazırı varmış
teşekkür ederim badezuzum :) ben de aldım yazdıklarını fakat eşim kalp hastası ve hergün plavix kullanıo korkuyorum l-arginine kullanmayasonuçları paylaşalım birbirimizle semen testi yaptırdıktan sonra bana mail atabilir misin ben de sana atıyım verirsen mailini benim ki; crnceni06@hotmail.com hayırlı haberler vermen dileklerimle :))
ıyı aksamlar kızlar belkı bızım durum sıze ornek olur su anda Rabbıme skurler olsun hamıleyım kızımızı beklıyoruz hayırlısıyla kucagıma alacagım gunu beklıyorum...bızım durum soyleydı morfolojı bazen %1 bazen 0 oluyordu hamıle kaldıgın ay hangısıne rastgeldı bılmıyorum ılerı hareketlı 0dı, sayıda 4-5 mılyon arasında gıdıp gelıyordu bu degerlerle kendılıgınden hamıle kadım cok sukur
cnm biz tüp bebeğe başlıycaz hayırlısıyla.o yüzden artık yapmaz heralde yani sonuncuda değeri iyiydi..eşine şifalar diliyorum cnm.tabiki önce eşinin ve senin sağlığın önemli olançdr.unun önermediği hiçbişeyi kullanmasın.üzüm bu yazdığım pycnogenolde damar genişletme özelliği var eşine sakıncalı olabilir.dr.a danışın. birde morf.de şöyle bişey var sperm sayısı ne kadar artarsa morf.nin. önemi o kadar azalıyo. o yüzden sayıyı ve hareketliliği arttırmaya çalışın.eğer isterlerse tahlil sonucu yazarım cnm.sende sıkıntını sormak istediğin şeyleri yaz.ben buralardayım topic bu sıralar bana kaldı:)seninde inş. önce eşin sağlığına kavuşur sonrada bebeğinize kavuşursunuz vnm.
zuzum, dr saolsun hiç aydınlatmıo ne ilaç ne bitki tedavisinden bahsetmedi ilk günden beri tüp bebek dio başka bişi demio, ama ben inancımı yitirmedim Allahtan bizim semen değerlerimiz
sayı:3000,000
vizkosite:viskoz
ph:8,0
hızlı hareket:0
yavaş hareket:21
yerinde hareket:20
hareket etmeyen:59
kruger morfoloji:2
baş anomalisi:37
boyun an.:20
kuyruk an. :30
akrozom an. :11
şimdi biz azospermli grubuna mı giriyoruz çok araştırdım azosperm sınırı neye göre neyle ölçülüo bulamadım 24 saat net başındayım evle kocişle alakam kesildi nerdeyse, çok yorulduuuuuuuummm üstelik bu değerler geçen ayındı bu ay benimkini sürükleyerek tekrar semen yaptırdık 2000,000na düşmüş. l-arginmax saba3 akşam 3 klomen günaşırı kullanıo başı ağrıomuş iki gündür. evicap 400mg günde 1 keçiboynuzu kürü sabah akşam 1 bardak kullanıoruz, doğru mu ?? ne çok sordum yaa ben bile yoruldum canım zahmet olcak sana biliyorum ama burda en iyi biz anlarız birbirimizi((
cnm ben sana spermiogram topicinde yazmıştım:)değerleri görünce hatırladım.ordada yazdığım gibi eşin önce sigara vs bırakmalı eminim o yüzden değerler böyle en azından ileri hareketi ve sayıyı %100 onlar etkiliyo.cnm kaan aydos erkek sorunlarında başarılı diye okumuştum.nerdesiniz bilmiyorum ama bir mail at istersen.bu arada dr.lar bitkisel şeyler pek önermiyoki sizin değerelerde ileri hareket 0 olduğundan dr.da doğal olarak tüpe yönlendirmiş.cnm bitkisel kürlere vitaminlere devam edin ama vakit kaybermeden lab.ı çok iyi olan bir merkez bulun.çünkü spermlerde kromozom bozukluğuda var.ımsı mikroskop kullanılan bir merkeze gidin.eşinede her ay test yapılmasına gerek yok boşa bıktırma sperm vücutta 3 ayda bir üretilir.sayının azalması normal benim eşim ilk yaptığında 118 milyondu 3.de 26 milyona düşmüştü.ona takılma.keçiboynuzu kürünü eşim içmedi tiksindi her sabah bir yemek kaşığı pekmezini ve arı sütü bal polen karışımını içiyodu.bol bol nohut haşla yesin etten uzak dursun.fındık badem ceviz her akşam yesin .üzüm çekirdeği al aktardan çektir yoğurda kat yedir ara öğün olarak.ama sigarayı falan bırakmazsa bu yaptıklarınında faydası olmuyo yada min.a indirsin.cnm nette araştıracağın yer merkez ve dr.olsun yaşını falan hatırlıyorum.bence oyalanmayın .aklına takılan ne olursa sor cnm ben bildiğimi anlatırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?