Baharcım canım arkadaşım sağolasın ben de iyiyim kuzum.sen neler yapıyorsun, seni ve tüm arkadaşlarımı merak ediyorum, ya çok sık giremiyorum, birkaç gündür hastayım ya hala geçmedi gribim...aaaa ne güzel. civil civil da umutta yaptırdı. bana ulun bey 2 ay bekleyelim çok ilaç kullanılmış dedi. o süreyi doldurmayı bekliyoruz. sanırım ocak ayının 2. haftası da ben başlayacağım. ama merkez konusunda kararsızım hala. düşünmek istemiyorum şimdiden. daha 1,5 ay var. bursa jimer yada umut? sizlerin tecrübesi de yardımcı olacak karar vermemde. jimer de suat bey, az dozda ilaç kullanırız dedi. onun dışında merkezin ımsı ve emriyo seçme özel mikroskobu da var. emriyolog da türkiyenin ilk emriyologlarından. diğer taraftan umut başarısını kanıtlamış bir merkez. orayla ilgili kafamdaki soru işareti transferden sonra yatış süresi çok kısa. bilmiyorum kafam karışık. allah doğru yere gitme kararı verdirsin bu sefer.
toprak su seni çok merak ediyorum. haberdar et.
badezuzum ?!
maria hanım nerelerdeyiz? oğlumuz büyüyor mu? nerdeyse doğacak artık demi
liman bebeklerin cinsiyetini ne zaman öğreniyoruz?
melishcim sen nasılsın? kolay gelsin işler.
limancım hayırlısı olsun kuzum.....inşallah önce sağlıklı ve hayırlıs sonra da biri erkek diğeri kız olur :))canım cinsiyetler henüz belli olmadı. belki haftaya cumartesı belli olur. senin içinde herkez içinde hakkımızda hayırlısı olsun canım.
kızlar bende merak edıyorum sizleri ses verin bakalım.
nerisim canım Rabbim sana inşallah sindirmeyi nasip eder öperim çok..üzülme canım..[B]offf yaa kızlar ,neden olmuyor ??? neden başaramıyoruz , ne kadar istesemde bu fikri kafamdan atamıyorum [/B]
Mariam sağolasın canımm, inşallah Rabbimin izniyle her şey çok güzel olacak, canım benim yaa, çok duygulandım vazgeçmem demişsin ya canımsın yaa..Allahım yüzünü güldürsün..MRB ARKADAŞLAR İNŞALLAH HERKES İÇİN HERŞEY YOLUNDADIR.
MELİSCİM İNŞALLAH BUNDAN SONRAKİ DENEMENDE YÜZÜN GÜLER..............
uzun süredir yoktum ama biraz durumum karışık.BEN DOKTORA GİTMEKLE UĞRAŞİYORUM 3 LÜ TEST SORUNLU ÇIKTI İKİLİ TEST ÇOK İYİ ÇIKMIŞTI PROF PROF DOLAŞIYORUZ ZOR İŞLER ANLAYACAĞINIZ.EN SON FETAL MR ÇEKTİRDİK ONU BEKLİYORUZ.TABİ SONUÇ NE OLURSA OLSUN BEBEĞİMDEN VAZGEÇMEM................Allah verdiği herşeyin hayırlısını ve sağlıklsını versin hepimiz için inşallh.dualarınızı bekliyorum..............Allah hepinize kolaylık versin.............
Bildiğiniz gibi transferin 6.gunundeyim.çok değil ama dünden beri ara sıra. Kasıklarım ağrıyor,göğüslerim de çok hassas dokunmaya gelmiyo:)sizce ne demk bunlar
kızlar ya bugün transferin 8.günü.dün akşamdan beri peçeteye hafif kahverengi lekeler geliyo...adet günüm test günümle aynı 9.ararlık.çok tedirginim.acaba adet mi bebek mi diyee....dua edin ne olurrr....
zaten reglimden önce öyle belirtilerim olmazdı ama malum aldığımız hormonlar bozmuş olabilir. Bugün işe başladım.Tüm yılık izin hakkımı bitirdim üzerine de rapor aldım. Artık işe gitmem lazımdı.Yat yat daha kötü oluyo insan.Ama kasıklarımda ara ara krampt tarzı batmalar oluyor.Göğüslerim de çok hassas hala,lekelenme de dedğim gibi peçeteyle silince kahverengi bulaşık bulaşık gelio ya canım sıkılyo. Birkaç yerde de 7.günden sonra gelen lekeleneme tutunma olabilir diye okudum. Ama kafam karmakarışık....
Canım benim yaa yerleşme kanaması da olmuş olabilir, kendinde belirti aramamaya çalış, benimle aynı dönemlerde transferi olan arkadaşımın resmen adeti gelmişti test gününden önceee ama hamileydi. her şey güzel olur inşallah.ama blast oluşu bence çok güzel...tutma şansın daha fazla..