Allah razı olsun canım.Allahım sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin kızçelerine
Teşekkür ederim canım.mutluuuu yılllara arkadaşlarım..
limannnn çok sevindimmmmmmmm
Saolasın canım. Allah razı olsun. hepimizin evlatlarını vefalı etsin İnşallah.limancım gözümüz aydın. çok sevindim gerçekten. hemde anneleri gibi çok güzel kızlar olacaklar eminim. allah anne babalarına vefalı sağlıklı akıllı zeki süper çoçuklar olmalarını kısmet etsin inşallah.
Teşekkür ederim canım.baharcım,melishcim çok teşekkür ederim canlarım.Tüm umutlarım ve dualarım ikinciye hayırlısıyla...
Limancım hayırlı olsun canım.Meleklerimize Allah sağlık versin...
Yeni yılın hepimize sağlık,mutluluk,neşe,başarı,sevgi,huzur ve sağlıklı bebecikler getirmesini diliyorum kızlar.
İnşallah öyle olur canım.Merhaba arkadaşlar rabbim yeni yılda bütün isteyenlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin..................
Limancım hayırlı olsun şanslı kadınların ilk çocukları kız olur derler bizde inşallah senin içinde öyle olur..................
kızlar benim kafam yine çorba oldu. yine başa döndüm. ASM? UMUT? JİMER?
ASM doktor iyi
UMUT kendini kanıtlamış merkez başarı oranı yüksek.
JİMER labaratuvar emriyolog çok iyi.
bana en yakın merkez jimer ama liman dışında orda yaptıran tanımıyorum. ASM de rapor yok gidiş geliş zor. UMUT bol ilaç kullanıp dondurup çözecek. tedavi uzayacak. napiim ben ya? bıktınız demi benden?
kızlar benim kafam yine çorba oldu. yine başa döndüm. ASM? UMUT? JİMER?
ASM doktor iyi
UMUT kendini kanıtlamış merkez başarı oranı yüksek.
JİMER labaratuvar emriyolog çok iyi.
bana en yakın merkez jimer ama liman dışında orda yaptıran tanımıyorum. ASM de rapor yok gidiş geliş zor. UMUT bol ilaç kullanıp dondurup çözecek. tedavi uzayacak. napiim ben ya? bıktınız demi benden?
Camenta bol ilaç olayını ben de tecrübe ettim. Ohss oldum. Ben bahsettiğim üç yerle de görüştüm zaten. Umut 28 yumurta geliştirecez. E2 yine yükselecek. Dondurup bir sonraki ay transfer yapacağız dedi.
Jimerden memnun olan arkadaşımız liman sanırım. Yoksa sen başkasından mı bahsediyorsun? Suat beye de görüştüm. Az ilaç kullanacazğız dedi. Laboratuvar da iyi jimer in.
Asm de aydın arıcı ile de görüştüm hatta bu ay bana dkh kullandırıyor şuanda. O da az doz ilaç 5. Gün transfer dedi. Ben asm de karar kılmıştım ama dünküanket beni çileden çıkardı. 12 kişiden 1 tane bile pozitif yok.
bahar canım hala araştırmadasın ben umutu tavsiye ederim bence iyi bir merkez ben transferin 4. günündeyim gerçi herşey yolunda olmadı ama allahtan ümit kesilmez olumsuz olsada gene orada yaptırcam
bahar canım hala araştırmadasın ben umutu tavsiye ederim bence iyi bir merkez ben transferin 4. Günündeyim gerçi herşey yolunda olmadı ama allahtan ümit kesilmez olumsuz olsada gene orada yaptırcam
inş. pozitif sonuç alırsın ve bebeğini kucaklarsın.hangi dr.a gidiyosun acaba?
canım merhaba, sevindim senden haber aldığımızı, inşallah pozitif sonuçlanır. Umut hakkında ben de çok kararlıydım. Sonra jimer az ilaç kullanacağız deyince fikrim değişti. Ben de farklı risk konuları da var. Pko da varmış. O yüzden hormonlarım çok çabuk yükseliyor. Herhalde bu sefer asm deyiz. Rapor hakkımı da kullanamıyorum. Artık düşünmek kafamı bulandırmak istemiyorum. Yine olmazsa hiç bi yerle görüşmeyip direk umut dedik eşimle. Ama şimdi asm de aydın bey de az doz ilaç kullanarak deneyecek. Inşallah olumlu sonuçlanır.
Sen ne gibi aksilikler yaşadın anlatmak istersen tabi. 5. Gün transferimi oldu? Bir de kaç emriyo konuldu. Ben bu sefer 2 tane istiyorum.şası artırmak için. Allah kısmet ederse tabi.
baharcım umut tüp bebek bol ilaç demişsiniz ben 225 le başladım sonra 150 ye düştü gonal,menegon 75 lik le devam ettim çok mu? senin nasıldı?asm nekadar dozla başlıycakmış?
bahar kendininkileri yazar ama bende kendi fikrimi söyleyeyim.eğer pko değilsen biçok kişi 200le başlıyo evet.ama bana göre çok çünkü ben pko luyum.ve yüksek dozda ilaçla başlanınca birsürü boş folikül veya kalitesiz yumurta oluşuyo bende..şimdi sen sonuç bekliyosun dimi.eğer embriyon transfer günüde bölünmeye başlamışsa inş. senin içinde can bulmuştur cnm.hiç diğer denemeye gerek kalmaz.şimdi dondurulmuşun varmı 3.gün olanlardan??
cnm dondurulmuş kalmadı malesef embriyoların hepsi bölündü ama sanırım yavşladılar sadece tekinde ümit vardı yani orta kalite oluyomuş sagolsun ebriyolog çok detaylı anlattıı bize göre son derece teknik bigiler oldu
ya şimdi ben bir arkadaşla yazışıtım burda oda umutta yaptırmıştı ve 33 tü galiba yumurta toplanıp yine tam hatırlamıyorum 20 küsür tanesi döllenmişti ve bir tane transferden sonra geriye dondurulmuşu hiç kalmamıştı şimdi başka bir yerde yaptırdı ve okadar çok olmasada yine 20 küsür yumurtasından birsürü döllenen oldu iki tane dondurulmuşuyla hamile kalmış şimdi.yani beni umuttan uzaklaştıran bu oldu.acaba sende de bu hatamı yapıldı yoksa bizim meşhur morf.yüzündenmi böyle oldu.çünkü baharın dediğine göre biyerde okumuş embriyoda ilk 3 gün yumurta devrede oluyomuş bölünme yumurtadan oluyo daha sonraki günlerde sperm devreye giriyomuş.eğer bölünme duruyosa sperm kaynaklıymış.acaba senin hangi nedenle oldu.. çünkü hepimiz morf.den yana pek ''şanslıyız''
öffff ya inş. hamilesindir bidaha düşünmek zorunda kalmazsın.kaç günün var test için???
bu soruyu hem doktora hem embriyoga sordum neden diye karşılıklı sorunlar birbirini bulmuş olabilir dendi yani sperm çok iyi olsaydı yumurtayı tölere ederdi yada yumurta spermi galiba bendede bişeyler var görünürde tek sorun morfolojiydi bide bende pıhtılaşma var ama demek sadece bunlar degill şimdi çok korkuyorum olmzsa aynı şeyi yaşarmıyım neyapmam lazım hiç fikrim yok.test tarihi 14 ocak ama 2 gün önce yaptırcam
sen ne aşamadasn?
ımsı kullanılmadımı sizde?? hani çok yumurtan olmuş kalitesiz olmuş diycem okadar abartılı da değil.hayırlısı inş. miniğn seninledir de boşuna konuşuyoruzdur:)ben deli gibi dr.araştıryorum.baharın önerisiyle asm den randevu aldım bikaç yerle mailleştim .şimdi istanbul tüp bebek brüksel ve asm arasındayım.daha 3 ay var önümde.bekliyorum öyle nasip olursa martta gerçi kesin değil hep erteliyoruz eşimin işi nedeniyle ama bakalım.bride rapor çıkarmaya çalışıyorum onun içinde bekliyoruz.ahkkımızda hayırlısı olsun cnm
ımsı kullanıldı cnm bakalım azda olsa şansımız var olmazsa yola devam
rapor içn ugraş bence ben raporlu yaptırdım inşallah senin içnde hayırlı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?