Aşılama Morfoloji %0 ile Hamile Kalabilen Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bide çok hassaım ben yine.
hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum. yazmak içimden geldi. yalnız kaldım yine.

bahar cnm benim bu karasızlık bizi kötü yapıyo.asm nin uzak ve raporsuz olması ama dr un iyi olması düşündürüyo senide biliyorum. sıkma canını hayırlısı neyse o olsun cnm arkadaşım.inş. bizde burdan müjdemizi vericez yürekten inanıyorum ben..

3. gün emriyosu konusu:
bizim durumumuzda 5. güne gidilmeli. ayrıca IMSI şart. ilk 3 gün bölünme yumurta hücresinin marifetiyle gerçekleşiyor. 3. günden sonra sperm etkisi başlıyor. o yüzden doğru emriyoyu seçmek için 5. güne gidilmeli. ben bunu yabancı bir makalede çok şaşırarak okudum. ve genelde görüştüğüm tüm doktorlara sordum. mesela aydın arıcı bu açıklamayı aynen doğruladı. artık genetik incelemesini yapamayacağımız için denilene inanıyorum ben.

bade ya biz sanki en süper merkezi seçsek ne olacak alınyazımız neyse o !
olmazsa yine olana kadar deneyeceğiz napalım. inşallah çok bekletmez rabbim.

bade ya biz sanki en süper merkezi seçsek ne olacak alınyazımız neyse o !
olmazsa yine olana kadar deneyeceğiz napalım. inşallah çok bekletmez rabbim.

elbette cnm öyle ama benim dandik dr.mu biliyosun boşu boşuna uğraştım.merkez önemli ama dediğin gibi yazılanı görücez.şimdi burda kadın doğum evlerine baktım.dandik biyer ama orda tüp bebekle bir sürü kişi hamile kalmış.bizde de sağlıklı yumurta sağlıklı sperm olsa sadece buluşamamış olsalar zaten hiç uğraşmam yanı başımda merkez var giderim oraya..ahh baharcm yaa inş. beklemeyiz hayırlısıyla tabiii

ben meram tıpta çıkarttım zor olmadı tanıdık dr sayesinde çıktı,ilk rapor çıkarmaya gttigimde bana dış merkezdemi iç merkez mi sorusu oldu yani hocalara yatımıycaksan çok uzun sürecegii anladım ama tanıdık olunca işlr degişiyo benden 1 hafta tahlil için gitti 2. hafta raporu aldım 10 gün anca sürdü

cnm bende yarım pko var önemli şekilde degilmiş,benden abartı yumurta olmadı 16 taneydi menegonuda son 3 gün yapıldı...çok karıştım inşallah güzel biter
sendede mutasyon varmış yeni mi ögrendin?

Evet biz sadece morfoloji yi bilirken. Genetik taramada homozigot mutant olduğumu öğrendim. Ayrıca pko görüntüsü var dediler. Bilmiyorum başka neler var? Kan sulandırıcı iğne kullanacakmışım. Hayırlısı olsun. Buna da şükür. Allah beterinden saklasın.

kızlar iyi akşamlar , inşallah herkes iyidir, havalar bozdu ben çok hastayım ((

Baharcımm canım arkadaşım morallerin bozulmuş, al benden de o kadar, az önceee tüp bebeği aynı gün yaptırdığım arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim :) ben ise hala regl im :))))))))))))) öff yaa çok sinir bozucuu

bende heterezigotum 2 mutasyonum var,aratırdıkca bişeyler çıkıyo malesef

iç merkez üniversite hocalar yapınca tüpü cnm,benim kadın dogumcu prof tu tanıdık kolay oldu,merkezin istegi ilaçları fazlasıyla yazdı sagolsun şuan yarısını kullanmış durumdayım,ben raporu 2 ay öncesi çıkarttım rapor 6 ay geçerli bide ilaç raporu çıkıyo oda 1 ay geçerli çıkardgın anda alrsın ilaçları, bence biran önce başvur çünkü uzatabililer...

Love 27 canım bugün yarın senin sonucun belli olması lazım. Bize de yaz tamam mı merak ederiz. Inşallah rabbim dualarınızı kabul etmiş, yavrunuzu size vermiştir.

anladım cnm sağol.aradım adetolunca gel dediler galiba tahlil için.inş. bana insaflıları denk gelir artık.ayyy senin test günün dimi yarın (yanlış hatırlıyo olabilirim) hadi inş. tutun muştur kuzun sana..müjdeli haberi verirsin bizlere inş..

Kızlaar nerlerdesiniz? ne yapıyorsunuz? keyfiniz nasıl? kopmayın buralardan yaa. Siz benim kader Arkadaşımsınız. bırakmayın bizi.

Kızlaar nerlerdesiniz? ne yapıyorsunuz? keyfiniz nasıl? kopmayın buralardan yaa. Siz benim kader Arkadaşımsınız. bırakmayın bizi.

Canım Limanım nasılsın?Kuzucuklar nasıl?

Ciciler almaya,isim düşünmeye başladın mı?

Ben Şubat'ta donmuş meleklerime kavuşmak için gün sayıyorum.

Canım Limanım nasılsın?Kuzucuklar nasıl?
Ciciler almaya,isim düşünmeye başladın mı?
Ben Şubat'ta donmuş meleklerime kavuşmak için gün sayıyorum.
iyiyiz şekerim. kuzularda iyiler herhalde. pek durmuyorlar yerlerinde ondan tahmin ediyorum.
ciciler almıyorum henüz. hem biraz erken diye. çok heveslendim diye iki parça aldım sadece. daha sonra topta alıcam herşeyi İnşallah.
isimleri Hümeyra Azra ve Mihrimah Erva diye düşünüyoruz.
Senin içinde hayırlısı olsun İnşallah canım. Rabbim en kısa zamanda kavuştursun seni meleklerine.

Canım amiiiin çok teşekkür ederim.

Hümeyra Azra ve Mihrimah Erva çok güzeller.

Rabbim korusun,sağlıkla gelsinler.

kızlar dün 10. gün testim malesef negatif çok üzgünüm

üzülme cnm hakkında hayırlısı buymuş.Allah sana ve eşine sağlık versin siz iyi olunca tekrara denersiniz.inş. diğer tedavinde yüzün güler .rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…