Aşılama Morfoloji %0 ile Hamile Kalabilen Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

çok güzel bi durum maşallah bebeğini aldın mı kucağına ben seninle aynı durumdayım bakalım inş bizde de our :))

kendini yıpratma cnm.sorun kimde olursa olsun uğraşakcak olan kadınlar oluyo.tatlı dille ikna etmeye çalış birbirinize destek olun .insan tabi karşılıklı çaba ,istiyo ama olmuyosada kendini yıpratma.bak benim eşimde herşeyi yapar ama ,bizdede senin gibi ben araştırıyorum gidip geliyorum.inan dr.lar doğru dürüst eşimi görmemiştir.cnm %4e gelince sayıyı arttırabliese dr.verdiği ilaçlarla ve kürlerle o değer çok önemli olmuyo.ama sizde kafama takılan dna hasarı.siz genetik testi yaptınız mı?.hangi ildesin merak ettim dr.unu.çok önemli inan .çünkü sizde normail kişilerinki gibi tüp bebek yapılamayabilir yani yöntem olarak.o yüzden dr.un ve dediğim gibi merkezin çok önemi var.dr.un hiç pgt yönteminden felan bahsettimi?iyice araştırın .cnm hatırladığım kadarıyla 29 yaşındaydın yaşının geçmişliği yok burda 41 yaşında hamile kalan var.ama ortada sorun var hani hiçbisorun olmasa deneyin kendiliinden olur denirdi.sorun belliyken vakit kaybetmenin anlamı yok.moralini bozma herşey yoluna girer zamanla inş.

canım benim teşekkür ederim :)) kk da umut tüp b.merkezi için olumlu şeyler duyuyorum aslında nasip işi aslı.bakalım ben 2.tüp b.yine Ege Ün.'de yaptıracağm, bakalım eğer olmazsa ya İstanbul ya da Ankara bilmiyorum ya, grip kadar basit bir ilaç tedavisi değil ki izin ve moral istiyor :)) hayırlısı gülüm..
Beebeğin inşallah ikizdir tatlım, umut a ne kadar ödediniz , sizin durum benimkiyle aynı merak işte :)))
ay hadi bakalım inşallah kucağına almak nasip olur, bizim de hareket ve morf 0 , sayı da öyle değişiyor en son 3 milyondu, böyle güzel sonuçları duyunca insan nasıl heyecanlanıyor ama genel olarak moralli olmak lazım, kaafadan çıkarmak lazım, bu da ne mümkün...hayırlısı...

badem canım ya biz de Pyc olan ilacı kullanndık, bilmiyorum faydası oldu mu , ben tüpü yaptırınca hiç bir şey sormadım, ne sayı ne de morfolojiyi, kafaya takmak istemedim..aslında çok da merak ediyorum :))) sen hangi ildesin badem, ve hangi tüp b.merkezini düşünüyorsun bakalım ?

evet canım yapılanlar vesıle bız elımızden gelenı yapalım takdır Allahın bılemeyız hangısıyle olacagını bız bu yaz ıcın tedavı parası ayırıyorduk ama bı yandanda normal ıcın ugrasıyorduk aklımızda hep su vardı kendılıgınden olursa olur olmazsa yaza tup bebek dıyorduk bı oncekı yaz tup bebek olumsuz olmustu ogretmen oldugum ıcın yazdan yaza yaptırmak ıstemıstım rahat olayım dıye ama nasıp ıkıncıye gıtmeye hazıranırken hazıranın basınında mucızemızın haberını aldık tabı bız sok olduk bı oncekı yaz 6 mılyar verıp gebelık testınde 0 gormek sonra kendılıgınden pozıtıfı gormek Rabbım o dedıkten sonra gerısı bos...
çok güzel bi durum maşallah bebeğini aldın mı kucağına ben seninle aynı durumdayım bakalım inş bizde de our :))

yok canım hafta sayıyıruz yaklasık 6 haftamız kaldı bakalım saglıcakla alırım ınsallah kucagıma...darısı ısteyen herkese sızlerı cok ıyı anlıyorum aynı uzuntulerı bızde yasadık ates dustugu yerı yakıyor sadece yasayan bılır...sakın umıdını kaybetme ınan kı hıc ummadıgın bı anda oluyor tabı nasıbımızde hangısı var bılemeyız belkı tedavıyle belkı kendılıgınden...bız yaza tup bebek parası hazırlarken bu haberı aldık dusun artık bızlerın durumunda ne cok umıtlı olacasın kendılıgınden olması ıcın ne de cok umıtsız olması bılıyorum drlara gore zor ıhtımal bıze drlar neler soylemıstı asılama bıle vakıt kaybı bunlarla oyalanmayın dırek tup bebek denmıstı ılk tup bebek denememız olumsuz sonuclandı onunda garantısı yok...esım nneler yemedı kı zayıf olan adam 90 kıloya cıktı bızım hamıle kaldıgım sıralarda yaptılarımızı yazayım esım kecıboynuzu kurunu zaten fırsat buldukca yapıyordu 3 aylık sureyle, arı sutu polenı, evıcap, proxeed plus dıye bı ılac var onu kullanmaya baslamıstı. artı fındık fıstık cılek ozellıkle kabak cekırdegı(sperme ıyı gelırmıs) havuc(yemek ıstemezse tatlısını yapıyordum) vs sperme ıyı gelen yıyecekler dıye arastırırsan karsına bunlar daha fazlası cıkar canım dedın ya sureklı arastırıyorum dıye bende aynı senın gıbı sureklı bılgısayarın basında forumlarda googleda sureklı elımde kalem kagıt arastırma yapıp lıste yazıyordum sagolsun esımde yıyordu...tabı bu arada adet gunlerımı duzenlı not edıp yumurtlama gunlerımı hesaplattırıp o gunlerde dıkkat edıyorduk...aslında bunlar vesıle tabıkı...Rabbım ınsallah ısteyen herkese nasıp etsın bu durumu ınankı karnım ıyıce buyuyunce gercek oldugunu anlamaya basladım oncesınde her sabah kalktıgımda sankı bunlar ruyaymıs aslında hamıle degılım dıye dusunurdum 6. aydan sonra artık ınanıyorum her dr randevusunda korkuyla gıderdım ılk baslarda Rabbıme sukurler olsun ıyı gıdıyor... bu sıkıntılardan mı nedır bılmem ama genc yasta seker hastası oldum tup bebek yaptırdıgımız ay seker oldugu ortaya cıktı fazla sıkıntı ınsanda bı yerde patlak verıyor....bılıyorum uzulmemek elde degıl ama umıdını hıc kaybetme cabalamaya devam dualarım sizlerle hıc tanımasamda...

Son düzenleme:
MELİS ben ist.dayım cnm.randevu aldığım yerler şimdilik ist. tüp bebek ve asm gebze var.yoğun olduklarından geç tarihe verdiler bakalım gidip görüşelim karar vericez.umutu bayağı koymuştum kafaya ama vazgeçtim aklıma yatmayan şeyler var.malum biz eşimle biraz uğraştırıcıyız tedavi olark.şimdi lab.ı iyi olan yerlere bakıyorum.birde benim yumurtaları kontrol altına alabilecek bir dr. şimdilik beklemedeyim.bu hafta sonu aret kamara diğer haftada gebzeye gidcez.bu arada gebzeyi aklıma bahar soktu:)))sağolsun iyi olduğunu görünce dr.un banada söyledi..anlaşılan senle beraber başlıycaz.bende şubat gibi başlarım kısmetse..

evet canım kesınlıkle moral cok onemlı ınankı ben hıc kafaya takmadıgım ayda hamıle kaldım esımle dedık 19 mayıs kafa tatılı yapalım hıc bısey dusunmeden gezelım dedıgımız ayda oldu cok sukur Rabbım hepınıze nasıp etsın...sızın degerle bızımkı bırbırınıze yakınmıs bu arada ınsallah mujdelı haberlerınızı alırım

canım biz nakaradayız dr.umuzu değiştirdik bugün kıbrısa halil ibrerim beye gidiyoruz nasıl anlamadımm şimdi kafana takılan dna hasarıymış bizle ilgili anlamadım nasıl oluo o

canım biz nakaradayız dr.umuzu değiştirdik bugün kıbrısa halil ibrerim beye gidiyoruz nasıl anlamadımm şimdi kafana takılan dna hasarıymış bizle ilgili anlamadım nasıl oluo o

hımm anladım.dna hasarı şöyle cnm spermde hiç sorun yokmuş gbi görülüyo mikroskopta ama sizin testte de bakarsan anormal kromozom yazan kısımda hasarlı sperm var.bunun için şöyle bir yöntem var pgt diye embriyodan hücre alınıp inceleniyo hangisi sağlıklıysa o transfer ediliyo..kafama takılan sizde bu hiç konuşulmamış. yani dr.un pek ilgilenmemiş.ama değiştirdik demişsin.inş.bu dr.un daha ilgili olur:)

Kızlar merhaba nasılsınız?

Baharcım ? Limancım ?

Umarım iyisinizdir,hersey yolundadır.

Kızlar merhaba nasılsınız?

Baharcım ? Limancım ?

Umarım iyisinizdir,hersey yolundadır.

biz iyiyiz canım. 29 zunda kontrolumuz var bakalım bebeklerimizde iyidir inşallah.
sen nasılsın canım? kızar hepiniz iyisiniz inşallah. arada bir yoklamaya burdayım demeyi unutmayın :)

biz iyiyiz canım. 29 zunda kontrolumuz var bakalım bebeklerimizde iyidir inşallah.
sen nasılsın canım? kızar hepiniz iyisiniz inşallah. arada bir yoklamaya burdayım demeyi unutmayın :)

Canım beniiim.Kuzucuklar iyidir inşallah.

Limancın senin meleklerinin,berraksuyun meleğinin sağlıkla gülen fotoğraflarını görmeyi diliyorum canım.Ve çok yakında inşallah,müjdeli haberiyle Baharcığımın...

İnşallah canım İnşallah. bizde senin güzel haberlerini alırız İnşallah salı günü.

cnm sağolasaın inşallah bizde senin güzel haberlerini bekliyoruz

cnm cinsiyetler belli olmadı mı neyse hayırlısı olsun inş bu hafta belli olur...maşallah senn bebeklerde büyüdü artık

darısı tüm isteyen arkadaşlarımıza inşallah

Topiğimize hoşgeldin arkadaşım. evet artık mercimekten başlayan seyahatimiz greyfurt haline geldi herhalde seninde az kaldı ne güzel ya çok heyecanlandım şimdi seni düşününce. Rabbim tüm isteyenlerin kucaklarını en kısa zamanda doldursun İnşallah. ama önce Benim arkadaşlarımın

Son düzenleme:

merhabalar ben sitenize yeni üye oldum,formda yeniyim.7 yıllık evliyim 8 ay önce eşime azosperm teşhisi konuldu yani eşimde sperm sayısı 0 yaklaşık 6 ay önce sol taraflı varikosel ameliyatı geçirdi ne yazıkki ameliyat sonrasıda hiç canlı sperm bulunamadı.Maddi durumumuz olmadığı için tüp bebek yada aşılama yaptırma imkanımız kesinlikle yok bu durumda olupta normal yolla hamile kalan arkadaşlar varmı lütfen bana acil cevap yazın sizlerin bana yazacağı en ufak bir cümle bana umut ışığı olacak şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…