ıyı aksamlar kızlar belkı bızım durum sıze ornek olur su anda Rabbıme skurler olsun hamıleyım kızımızı beklıyoruz hayırlısıyla kucagıma alacagım gunu beklıyorum...bızım durum soyleydı morfolojı bazen %1 bazen 0 oluyordu hamıle kaldıgın ay hangısıne rastgeldı bılmıyorum ılerı hareketlı 0dı, sayıda 4-5 mılyon arasında gıdıp gelıyordu bu degerlerle kendılıgınden hamıle kadım cok sukur
çok saol, dediğib gibi her yere ve herkese yolladım sperm sonuçlarımızı o yüzden birden fazla okumuş olman doğal bitanem:)) sigara ve alkol var eşimde ve sanki inadıma yapıo kapyı açıp alkol kokusunu hissettiğim an içimden bişeyler kopu yıkılıyorum, boşanmaya bile kalktım ama olmuo ümidimi yitirdim, azönce dr.umdan geldim morfoloji:2 ile tüp bebek şansı biraz daha düşük olur diyor bana, %4 olsa daha iyi olucak dedi..bakalm l-argine yi de bıraktı bu sabahhergün bi yıkım ve gerçekten boşancam eğer bebk tutmazsa,çünkü tek uğraşan benim deli gibi sokaklarda doktor doktor geziyorum kendimi unuttum o da keyfinde gezecekse tek kalemde bititririm napıyım ( yaşım geçiyo artık
canım benim teşekkür ederim :)) kk da umut tüp b.merkezi için olumlu şeyler duyuyorum aslında nasip işi aslı.bakalım ben 2.tüp b.yine Ege Ün.'de yaptıracağm, bakalım eğer olmazsa ya İstanbul ya da Ankara bilmiyorum ya, grip kadar basit bir ilaç tedavisi değil ki izin ve moral istiyor :)) hayırlısı gülüm..canım neden bilmiyorum ama özelden atamadım ben...neyse yazayım burdan.Biz de ilk önce ege de spermıogram yaptırmışıtk dünya başomıza yıkılmıştı.Baştan savma herşey. Neyse sonra irenbe de yaptırdık %2-3 çıktı çok sevindik umut oldu.Ankara soğuk geldi bana.İstanbulda kafam dağılır diye düşündüm ki öyle oldu.Gezdik dolaştık kafamdan tamamen atmış gibiydim moralim iyiydi ki en önemli şey bu.Dra ve kimseye çok soru sorup kafamı karıştırmadım nete girip bu konuyla ilgilenmedim. Neyse umut güzeldi. Dr süleyman bey de.Orada spermiogram %4-5 çıktı çoooook sevindik. Daha çok moral oldu.Ama eşime keçiboynuzu pekmezi, ve saraçoğlunun keçiboynuzu kürünün çayını alıp içirdim talimatlarına göre.Haftanın 2 günü aynı günler aynı saatlerde vesile oldu Allahın izniyle. Biz de gizli yaptık kimsenin haberi yoktu.Tüm yıllık izinlerimi aldım bide 1 hafta rapor. döndüm işe 10 gün dinlendim. 2 gün çlıştım. Sonuç pozitif oldu.şükürler olsun.Ctesi belk keseleri göreceğiz dua edin hayırlısı olsun ama ikiz olsun istiyorum hayırlı evlatlarım olsun istiyorum.Rabbim isteyen herkesle birlikte bana da nasip etsin. Öptüm çok.
ay hadi bakalım inşallah kucağına almak nasip olur, bizim de hareket ve morf 0 , sayı da öyle değişiyor en son 3 milyondu, böyle güzel sonuçları duyunca insan nasıl heyecanlanıyor ama genel olarak moralli olmak lazım, kaafadan çıkarmak lazım, bu da ne mümkün...hayırlısı...ıyı aksamlar kızlar belkı bızım durum sıze ornek olur su anda Rabbıme skurler olsun hamıleyım kızımızı beklıyoruz hayırlısıyla kucagıma alacagım gunu beklıyorum...bızım durum soyleydı morfolojı bazen %1 bazen 0 oluyordu hamıle kaldıgın ay hangısıne rastgeldı bılmıyorum ılerı hareketlı 0dı, sayıda 4-5 mılyon arasında gıdıp gelıyordu bu degerlerle kendılıgınden hamıle kadım cok sukur
kendini yıpratma cnm.sorun kimde olursa olsun uğraşakcak olan kadınlar oluyo.tatlı dille ikna etmeye çalış birbirinize destek olun .insan tabi karşılıklı çaba ,istiyo ama olmuyosada kendini yıpratma.bak benim eşimde herşeyi yapar ama ,bizdede senin gibi ben araştırıyorum gidip geliyorum.inan dr.lar doğru dürüst eşimi görmemiştir.cnm %4e gelince sayıyı arttırabliese dr.verdiği ilaçlarla ve kürlerle o değer çok önemli olmuyo.ama sizde kafama takılan dna hasarı.siz genetik testi yaptınız mı?.hangi ildesin merak ettim dr.unu.çok önemli inan .çünkü sizde normail kişilerinki gibi tüp bebek yapılamayabilir yani yöntem olarak.o yüzden dr.un ve dediğim gibi merkezin çok önemi var.dr.un hiç pgt yönteminden felan bahsettimi?iyice araştırın .cnm hatırladığım kadarıyla 29 yaşındaydın yaşının geçmişliği yok burda 41 yaşında hamile kalan var.ama ortada sorun var hani hiçbisorun olmasa deneyin kendiliinden olur denirdi.sorun belliyken vakit kaybetmenin anlamı yok.moralini bozma herşey yoluna girer zamanla inş.
evet canım yapılanlar vesıle bız elımızden gelenı yapalım takdır Allahın bılemeyız hangısıyle olacagını bız bu yaz ıcın tedavı parası ayırıyorduk ama bı yandanda normal ıcın ugrasıyorduk aklımızda hep su vardı kendılıgınden olursa olur olmazsa yaza tup bebek dıyorduk bı oncekı yaz tup bebek olumsuz olmustu ogretmen oldugum ıcın yazdan yaza yaptırmak ıstemıstım rahat olayım dıye ama nasıp ıkıncıye gıtmeye hazıranırken hazıranın basınında mucızemızın haberını aldık tabı bız sok olduk bı oncekı yaz 6 mılyar verıp gebelık testınde 0 gormek sonra kendılıgınden pozıtıfı gormek Rabbım o dedıkten sonra gerısı bos...Allah tamamına erdirsin cnm.evet yeterki nasibin olsun ne morf. ne sayı hiç biri engel olmuyo.malesef benim doğal yolla hamile kalma şansım yok.tüpe mecburum.Alaah herkese ister tedaviyle ister doğal yoldan sağlıkla nasip etsin yavrularını.sende sağol cnm evet biçok kişi eminim moral bulmuştur.
çok güzel bi durum maşallah bebeğini aldın mı kucağına ben seninle aynı durumdayım bakalım inş bizde de our :))
ay hadi bakalım inşallah kucağına almak nasip olur, bizim de hareket ve morf 0 , sayı da öyle değişiyor en son 3 milyondu, böyle güzel sonuçları duyunca insan nasıl heyecanlanıyor ama genel olarak moralli olmak lazım, kaafadan çıkarmak lazım, bu da ne mümkün...hayırlısı...
kendini yıpratma cnm.sorun kimde olursa olsun uğraşakcak olan kadınlar oluyo.tatlı dille ikna etmeye çalış birbirinize destek olun .insan tabi karşılıklı çaba ,istiyo ama olmuyosada kendini yıpratma.bak benim eşimde herşeyi yapar ama ,bizdede senin gibi ben araştırıyorum gidip geliyorum.inan dr.lar doğru dürüst eşimi görmemiştir.cnm %4e gelince sayıyı arttırabliese dr.verdiği ilaçlarla ve kürlerle o değer çok önemli olmuyo.ama sizde kafama takılan dna hasarı.siz genetik testi yaptınız mı?.hangi ildesin merak ettim dr.unu.çok önemli inan .çünkü sizde normail kişilerinki gibi tüp bebek yapılamayabilir yani yöntem olarak.o yüzden dr.un ve dediğim gibi merkezin çok önemi var.dr.un hiç pgt yönteminden felan bahsettimi?iyice araştırın .cnm hatırladığım kadarıyla 29 yaşındaydın yaşının geçmişliği yok burda 41 yaşında hamile kalan var.ama ortada sorun var hani hiçbisorun olmasa deneyin kendiliinden olur denirdi.sorun belliyken vakit kaybetmenin anlamı yok.moralini bozma herşey yoluna girer zamanla inş.
canım biz nakaradayız dr.umuzu değiştirdik bugün kıbrısa halil ibrerim beye gidiyoruz nasıl anlamadımm şimdi kafana takılan dna hasarıymış bizle ilgili anlamadım nasıl oluo o
Kızlar merhaba nasılsınız?
Baharcım ? Limancım ?
Umarım iyisinizdir,hersey yolundadır.
cament atedavin sonuçlandı mı? haberdar et.
biz iyiyiz canım. 29 zunda kontrolumuz var bakalım bebeklerimizde iyidir inşallah.
sen nasılsın canım? kızar hepiniz iyisiniz inşallah. arada bir yoklamaya burdayım demeyi unutmayın :)
Canım beniiim.Kuzucuklar iyidir inşallah.
Limancın senin meleklerinin,berraksuyun meleğinin sağlıkla gülen fotoğraflarını görmeyi diliyorum canım.Ve çok yakında inşallah,müjdeli haberiyle Baharcığımın...
limancım cinsiyetleri belli oldu mu bıdıklarının...
Canım beniiim.Kuzucuklar iyidir inşallah.
Limancın senin meleklerinin,berraksuyun meleğinin sağlıkla gülen fotoğraflarını görmeyi diliyorum canım.Ve çok yakında inşallah,müjdeli haberiyle Baharcığımın...
Yok canım belli olmadı daha bekliyoruz belki ayın 29 unda gösterirlerse artık
cnm cinsiyetler belli olmadı mı neyse hayırlısı olsun inş bu hafta belli olur...maşallah senn bebeklerde büyüdü artık
darısı tüm isteyen arkadaşlarımıza inşallah
canım benim. kendini salak hissetmene neden olanlar utansın. boş ver sen öyle hissetme. şu kürler var morfoloji için felan onları denedinmi hiç?
ben sorun hep bende sanıyordum ondan eşimle ilgili hiç birşey yapmadım. ne yapım neye başlıyım diye araştırıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?