merhabalar ben sitenize yeni üye oldum,formda yeniyim.7 yıllık evliyim 8 ay önce eşime azosperm teşhisi konuldu yani eşimde sperm sayısı 0 yaklaşık 6 ay önce sol taraflı varikosel ameliyatı geçirdi ne yazıkki ameliyat sonrasıda hiç canlı sperm bulunamadı.Maddi durumumuz olmadığı için tüp bebek yada aşılama yaptırma imkanımız kesinlikle yok bu durumda olupta normal yolla hamile kalan arkadaşlar varmı lütfen bana acil cevap yazın sizlerin bana yazacağı en ufak bir cümle bana umut ışığı olacak şimdiden teşekkürler.
Aşılama yaptırıp ta memnun kalan yok sanırım.
O yüzden direk tüp bebek olayına geçmek daha mı karlı acaba.
Benim durumum tüp bebeklik ama, aşılama yaptıranlara da üzülüyorum
aslında hiç belli olmuyo.yani o kadar umutsuz olanlar bile doğal yoldan hamile kalabiliyor.o yüzden çok az bir umut dahi olsa en azından birkere denemek lazım..
Dondurulmuşlara geçmeden önce bir takım testlere tabii tutulacakmışım,araştırılacakmış...
Hersey gayet yolundaydı.
Embriyo gayet kaliteliydi,5.gün transferiydi,rahim duvarı,e2 değeri istenilen gibiydi ama olmadı...
Kısmetten öte köy yok.
Allah "Ol" dememiş,olmamış,hepsi bu...
Görüşmek üzere kızlar...
Ya rabbim şurada sana seslerini duyurmaya çalışan kullarının dualarını geri çevirme. Onlarada banada Annelik duygusunu tattır. En kısa zamanda Hayırlısı ile Rahimlerinde senin mucizeni taşısınlar. AMİN
hakkında hayırlısı ..zamanı gelmemiş cnm.inş diğer denemede olur.hepimiz kavuşuruz hayırlısıyla yavrularımıza..
Ya rabbim şurada sana seslerini duyurmaya çalışan kullarının dualarını geri çevirme. Onlarada banada Annelik duygusunu tattır. En kısa zamanda Hayırlısı ile Rahimlerinde senin mucizeni taşısınlar. AMİN
amin aminnnnnnnnnnnnn arkadaşımYa rabbim şurada sana seslerini duyurmaya çalışan kullarının dualarını geri çevirme. Onlarada banada Annelik duygusunu tattır. En kısa zamanda Hayırlısı ile Rahimlerinde senin mucizeni taşısınlar. AMİN
Teyzeleeeriii iki tane prensesimiz geliyor. Ama önemli olan Allah'a şükür sağlıkları yerinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?