rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin sana
canım sıkma canını..artık üniversite hastanesin de hoca farkı kalktı..yani hocaya ekstra para yatırmıosun...hocanın o nedenle başı eminim çok kalabalıktır...muaynanesine çok erken saat te gidersen görüşebilirsin bence...yoksa çok zor..çünkü ordaki kısırlık merkezinde tek ürolog o..
Allah yardımcın olsun...
anladım canım benim ya hakkımızda hayırlısı olsun..eşim de yeni daha klomene proxeed e başladı...bakalım yeni başladı tedavi sürecimiz.benimde eşimin iler hız %0 sperm dnasına bakıldı %19 hasarlı çıktı sadece tüp bebek doktor proox ve klo devam dedi nasip artık
amin canım inşallah hepimize...ceymicim sen neler yaptın?aşılmaya devammı?yoksa tüp mü deniceksin canım?
amin canım inşallah hepimize...ceymicim sen neler yaptın?aşılmaya devammı?yoksa tüp mü deniceksin canım?
anladım canım benim ya hakkımızda hayırlısı olsun..eşim de yeni daha klomene proxeed e başladı...bakalım yeni başladı tedavi sürecimiz.
ama hormonlarına bakıldı biraz düşüklük var gibi forumlardan okuduğuma göre .ancak elle muayene olmadı eşim.yapılması gerekmiyormu.dr direkt bize tüp dedi o bile olmaz ama dedi üstüne..moral de 0 canım..
sizin tedavi süreciniz nasıl..dr ne önerdi daha başka ilaç olarak.
benim eşimin fsh 2.83 çıktı o yüzden klomen verdi kaan hoca proxeed e devam bize sperm dna hasar testi yaptı %19 hasarlı çıktı biraz yüksek dedi fshı yükseltmeye çalışacak klomenle sonrasında iğne verecek galiba tüp bebeğe kadar benim eşimi elle muayene eti hoca özellikle varikosel için normal çıktı peki neden direk tüp dedi neye dayanarak söyledi bunu ve neden o bile olmaz dedi bunu hangi doktor söyledi? herşey onların söylediği gibi olmuyor maaleef burada neler mucezeler neler olmaz diyipte olan şeyler okudum bol bol dua edelim herşey allahtan gerisi yalan
anladım canım benim ya hakkımızda hayırlısı olsun..eşim de yeni daha klomene proxeed e başladı...bakalım yeni başladı tedavi sürecimiz.
ama hormonlarına bakıldı biraz düşüklük var gibi forumlardan okuduğuma göre .ancak elle muayene olmadı eşim.yapılması gerekmiyormu.dr direkt bize tüp dedi o bile olmaz ama dedi üstüne..moral de 0 canım..
benim eşimin fsh 2.83 çıktı o yüzden klomen verdi kaan hoca proxeed e devam bize sperm dna hasar testi yaptı %19 hasarlı çıktı biraz yüksek dedi fshı yükseltmeye çalışacak klomenle sonrasında iğne verecek galiba tüp bebeğe kadar benim eşimi elle muayene eti hoca özellikle varikosel için normal çıktı peki neden direk tüp dedi neye dayanarak söyledi bunu ve neden o bile olmaz dedi bunu hangi doktor söyledi? herşey onların söylediği gibi olmuyor maaleef burada neler mucezeler neler olmaz diyipte olan şeyler okudum bol bol dua edelim herşey allahtan gerisi yalan
canım kesinlikle her şey rabbimin rızasıyla olur..
inan var ya hiç bilmiyorum.dr bize raporlara göre yani teste ve hormon testine göre tedaviye başlattı.elle muayene etmemiş.hasar testi falan da yapılmadı..sayı ,hareket ve morfoloji...ve hormon işte..gittiğimiz yer özel bir tüp bebek merkeziydi belki ticaret gözüyle baktılar bize.normal sperm%0 bizim..ondan sanırım ilaçla zaman kaybetmek istemedi..
bende kaan beye mail attım sağolsun bana da klomen ve proxeed kullanın dedi.bizde aldık yeni.ona başladı eşim.bakalım..bir ay sonra klomenden sonra tekrar aynı testi yaptır bana yolla dedi..inş bir yararı olur.bu arada ben klomeni yarım olarak veriyorum eşime sabahları tok karnına içiyor..25 gün kullanması gerekiyor dimi..doğru mu uyguluyoruz.proxeed ise şase yani meyvesuyuyla karıştırıp içiyor sabah akşam..
canım ulaştık doktora bakalım 2 aydayız 6 ay sonra hala bişey olmazsa tüp bebek dedi doktor bakalım dualarım senin için umutlu ol meleğin sana gelecek inşallah...
aşılamadefterini kapattım canım önümüzdeki ay tüp bebek yaptıracağız bizde eşim ilaç kullanıyor sperm dnası hasarlı çıktı
inşallah canım...yok canım devlet ödemio malesef 1 kutusu 110 ytl...ben 2.5 milyar vercem bakalım inşallah boşa gitmezcanım ınsallah denemen olumlu sonuclanır benım yasadıgım uzuntuyu yasamazsın. kendılıgınden olur ınsallah bu sıkıntılar bıter esıme soyleyeyımde alsın proxeeden sanırım devlet karsılamıyor bu ılacı olsun gercı hıc onemı yok hayırlısıyla dogal yollardan hayırlı ve saglıklı bı evledımız olsunda fıyatı kac olursa olsun vermeye razıyım ılk tup bebek denememızde 6 bın vermıstık havaya uctu hepsı
superisi tüp bebek mi yapıyorsunuz
inşallah olur tatlım...
rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin sana
inşallah canım...yok canım devlet ödemio malesef 1 kutusu 110 ytl...ben 2.5 milyar vercem bakalım inşallah boşa gitmez
canım kesinlikle her şey rabbimin rızasıyla olur..
inan var ya hiç bilmiyorum.dr bize raporlara göre yani teste ve hormon testine göre tedaviye başlattı.elle muayene etmemiş.hasar testi falan da yapılmadı..sayı ,hareket ve morfoloji...ve hormon işte..gittiğimiz yer özel bir tüp bebek merkeziydi belki ticaret gözüyle baktılar bize.normal sperm%0 bizim..ondan sanırım ilaçla zaman kaybetmek istemedi..
bende kaan beye mail attım sağolsun bana da klomen ve proxeed kullanın dedi.bizde aldık yeni.ona başladı eşim.bakalım..bir ay sonra klomenden sonra tekrar aynı testi yaptır bana yolla dedi..inş bir yararı olur.bu arada ben klomeni yarım olarak veriyorum eşime sabahları tok karnına içiyor..25 gün kullanması gerekiyor dimi..doğru mu uyguluyoruz.proxeed ise şase yani meyvesuyuyla karıştırıp içiyor sabah akşam..
canım kesinlikle klomene devam edin günde bir defa yarım biz bugün kaan hocanın yanındaydık eşimin tekrr fsh bakacaktı doktor çünkü ilacı kullanalı 1 ay olmuştu ve çom güzel bir sonuçaldık 1 ay önce 2.83 olan fsh değerimiz 5.25 olmuş doktor çok iyi dedi tüp bebek yaptıracağız edim biraz daha bekle dedi eşi ilaca güzel sonuç vermiş dedi biraz daha yükseltmeyi düşünüyor çünkü fsh ykseldikçe hasarıda onarıyor eşin proxeede devam etsin aç karnına günde 2 defa klomen yarım sabahları tok karnına günde bir defa birde ben keçiboynuzu tozu veriyorum sabahları aç krnına 1 yemek kaşığı suyla karıştır ver şifa olur inallah kaan hocayı bırakmayın dediklerini yapın inşallah güzel sonuçlar alırsınız tüp bebek merkezlerinde detaya bu hocanın yaptığı kadar inmiyorlar bilgin olsun krugere göre tes yaptır canım
hayırlısı olsun canım inşallah herşey yolunda gider...bende bu ay tüp bebek yaptırıcam..ama bişey sorcam kaan hoca klomenden sonra iğnemi verio?bize iğne demedi klomen kullanın dedi...
canım klomeni eşinin fsh yükseltmek için veriyor eğer klomenle yükselmezse iğne veriyor tüp bebek öncesi bizim hala yükseldiği için gerek görmedi
kaç olması gerekiyor fsh ın eşim iğneden çok korkuyorda
bizim ilk önce 2.83 tü düşük dedi klomen verdi 5.25 oldu iyi dedi ama istediği daha yüksek galiba ilaca devam dedi testte üst sınır 19 galiba
canım inşallah hayırlısı olurcanım kesinlikle klomene devam edin günde bir defa yarım biz bugün kaan hocanın yanındaydık eşimin tekrr fsh bakacaktı doktor çünkü ilacı kullanalı 1 ay olmuştu ve çom güzel bir sonuçaldık 1 ay önce 2.83 olan fsh değerimiz 5.25 olmuş doktor çok iyi dedi tüp bebek yaptıracağız edim biraz daha bekle dedi eşi ilaca güzel sonuç vermiş dedi biraz daha yükseltmeyi düşünüyor çünkü fsh ykseldikçe hasarıda onarıyor eşin proxeede devam etsin aç karnına günde 2 defa klomen yarım sabahları tok karnına günde bir defa birde ben keçiboynuzu tozu veriyorum sabahları aç krnına 1 yemek kaşığı suyla karıştır ver şifa olur inallah kaan hocayı bırakmayın dediklerini yapın inşallah güzel sonuçlar alırsınız tüp bebek merkezlerinde detaya bu hocanın yaptığı kadar inmiyorlar bilgin olsun krugere göre tes yaptır canım
[QUOTsuuperisi;18125474]evet canım tüp yapıoruz bu ay bakalım inşallah kavuşurum meleğime:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?