Erkek İnfertilitesi morfoloji bozukluğu için ne kullandı eşlerinizzzz???

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım ulaştık doktora bakalım 2 aydayız 6 ay sonra hala bişey olmazsa tüp bebek dedi doktor bakalım dualarım senin için umutlu ol meleğin sana gelecek inşallah...

benimde eşimin iler hız %0 sperm dnasına bakıldı %19 hasarlı çıktı sadece tüp bebek doktor proox ve klo devam dedi nasip artık
anladım canım benim ya hakkımızda hayırlısı olsun..eşim de yeni daha klomene proxeed e başladı...bakalım yeni başladı tedavi sürecimiz.
ama hormonlarına bakıldı biraz düşüklük var gibi forumlardan okuduğuma göre .ancak elle muayene olmadı eşim.yapılması gerekmiyormu.dr direkt bize tüp dedi o bile olmaz ama dedi üstüne..moral de 0 canım..

sizin tedavi süreciniz nasıl..dr ne önerdi daha başka ilaç olarak.
amin canım inşallah hepimize...ceymicim sen neler yaptın?aşılmaya devammı?yoksa tüp mü deniceksin canım?

superisi tüp bebek mi yapıyorsunuz
inşallah olur tatlım...

amin canım inşallah hepimize...ceymicim sen neler yaptın?aşılmaya devammı?yoksa tüp mü deniceksin canım?

aşılamadefterini kapattım canım önümüzdeki ay tüp bebek yaptıracağız bizde eşim ilaç kullanıyor sperm dnası hasarlı çıktı

Son düzenleme:

canım ulaştık doktora bakalım 2 aydayız 6 ay sonra hala bişey olmazsa tüp bebek dedi doktor bakalım dualarım senin için umutlu ol meleğin sana gelecek inşallah...

çok sevindim canım ulaşabildiğine:)
inaşllah canım inşallah ...sabırsızlıkla bekliorum...Rabbim bizi meleklerimize kavuşturur inşallahhhhh....

aşılamadefterini kapattım canım önümüzdeki ay tüp bebek yaptıracağız bizde eşim ilaç kullanıyor sperm dnası hasarlı çıktı

hayırlısı olsun canım inşallah herşey yolunda gider...bende bu ay tüp bebek yaptırıcam..ama bişey sorcam kaan hoca klomenden sonra iğnemi verio?bize iğne demedi klomen kullanın dedi...

inşallah canım...yok canım devlet ödemio malesef 1 kutusu 110 ytl...ben 2.5 milyar vercem bakalım inşallah boşa gitmez

evet canım tüp yapıoruz bu ay bakalım inşallah kavuşurum meleğime:)

inşallah canım...yok canım devlet ödemio malesef 1 kutusu 110 ytl...ben 2.5 milyar vercem bakalım inşallah boşa gitmez

2,5 sa bence cok uygun bızden 3.250 tup bebek ıcın aldılar ıste bın tlye yakın ılac tuttu. 900 dondurma ıslemı(2 tup sperm-esım rahatsız o yuzden,3 tanede embrıyo dondurdular)gerısı ıvır zıvır ıcın sagolsunlar hersey ıcın para ıstedıler tatlıller ıcın(ekstra olanlar)epey bı para aldılar bızde napalım arabayı sattık onla odedık

hayırlısı olsun canım inşallah herşey yolunda gider...bende bu ay tüp bebek yaptırıcam..ama bişey sorcam kaan hoca klomenden sonra iğnemi verio?bize iğne demedi klomen kullanın dedi...

canım klomeni eşinin fsh yükseltmek için veriyor eğer klomenle yükselmezse iğne veriyor tüp bebek öncesi bizim hala yükseldiği için gerek görmedi

mrb benım esimin morfolojı ve hızlı ılerı hareketlısı sıfır sayı 36 mılyon varıkosel amelıyatı oldu 19 subatta.morfolojı cok kotu asılama icin sansımız yok galıba.........bu kosullarda hamıle kalan var mı

inşaaaallah tatlım

kızlar bugün toplandı yumurtalarım...çok ağrım var ama olsun..bebiş için katlanırım...nolur dua edin nolur...18 tane olgun yumurtam varmışş..inşallah kaliteli embirio olur ve tutunurlar annelerine:)
ALLAHIM SEN ANNE OLMAK İSTEYENLERE BU KUTSAL DUYGUYU NASİB EYLE YARABBİM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…