superisi selamlar
biz bu konuyu çok araştırdık morfolojinin kısırlık üzerinde kesin kanıtlanmış bir durumu yok. Eşimin 3 ay arayla morfolojisi 1% ve 2% idi. 1 ay önce hamile kaldım. Önemli olan spermlerin hızı ve sayısı sadece morfolojide önemli olan baş anamolisi olup olmadığı bunun tespit edilmesi lazım baş anamolisi varsa bu sıkıntı oluşturabilir. Bu arada eşim son 2 aydor özel bir kür kullandı. 2. ayın sonunda hamile kaldım. Bu arada eşimde morfoloji bozukluğunun dışında hız ve likefasyon yani sıvılaşma problemi de vardı. Kür şöyle tabi mutlaka doktorunuza danışmanız lazım.
İlk 1 ay
Sabah aç karna 1 adet (çinko, selenyum ve multi vitamin içerikli tablet ), 1 adet pycnogenol (50 mg olanlardan), 2 adet L-carnitine (toplam doz 2 gr), 1 kaşık hakiki bal, yarım dilim tam tahıl ekmek ve bolca su
Akşam : Yemekten sonra 1 adet pycnogenol (50 mg olanlardan), 2 adet L-carnitine (toplam doz 2 gr),
2. ay
Aynı diyet devam sadece L-carnitine sabah akşam 1'er gram alınacak... Hepinize tez zamanda sağlıklı ıhhatli bebişler ,nşallah
canım merhaba bende cumartesi gittiğim tüp bebek merkezinde eşimin hareketliliğinin sıfır olduğunu morfolojinin yüzde 1 olduğunu söyledi doktor tüp bebekten başka şansımız yok anlayacağın senin yazını okuyunca bir umut doğdu içime bende ankarada oturuyorum yeni öğrendik bu durumu sebepsiz sanoyorduk şoklardayız şu an eşimin yıkamadan sonraki sperm sayısı 16 milyon birde doktorun ücreti nedir acaba yardım lütfennnnnn
superisi selamlar
biz bu konuyu çok araştırdık morfolojinin kısırlık üzerinde kesin kanıtlanmış bir durumu yok. Eşimin 3 ay arayla morfolojisi 1% ve 2% idi. 1 ay önce hamile kaldım. Önemli olan spermlerin hızı ve sayısı sadece morfolojide önemli olan baş anamolisi olup olmadığı bunun tespit edilmesi lazım baş anamolisi varsa bu sıkıntı oluşturabilir. Bu arada eşim son 2 aydor özel bir kür kullandı. 2. ayın sonunda hamile kaldım. Bu arada eşimde morfoloji bozukluğunun dışında hız ve likefasyon yani sıvılaşma problemi de vardı. Kür şöyle tabi mutlaka doktorunuza danışmanız lazım.
İlk 1 ay
Sabah aç karna 1 adet (çinko, selenyum ve multi vitamin içerikli tablet ), 1 adet pycnogenol (50 mg olanlardan), 2 adet L-carnitine (toplam doz 2 gr), 1 kaşık hakiki bal, yarım dilim tam tahıl ekmek ve bolca su
Akşam : Yemekten sonra 1 adet pycnogenol (50 mg olanlardan), 2 adet L-carnitine (toplam doz 2 gr),
2. ay
Aynı diyet devam sadece L-carnitine sabah akşam 1'er gram alınacak... Hepinize tez zamanda sağlıklı ıhhatli bebişler ,nşallah
ceymi cnm merhaba..bende özelden msj atmıştım sana:)canım kaan hocanın muaynesi 200 tlama önce bi mail at istersen hemen cevap verio..ona göre de git bi görüş..gerçekten insana umut verio hoca...Allah yardımcın olsun..
evet canım bugün gittik gerçektende çok pozitif bir insan şime endol ve tetradox tablet verdi 5 gün kullan dedi pazartesi tekrar sperm ve kan vereceğiz hemen tüp bebek yaptırmayın dedi nisanda yaptırın dedi sizde problem yok dedi ama pazartesi tam olarak morfolojiye ve sperm dnasına bakacak size ne söyledi ben memnun kaldım güzel sonuçlar alırız inşallah
canım eşim dün sperm vermişti..bu gün sonuç aldık ama morfolojiyi çalışmamışlar..güya atmamışlar hemen çalışalım dediler..bana yalan geldi açıkcası...% 6 çıktı morfoloji ama ben niyeyse sevinmedim..çünkü inanmadım..hoca çok ii çok moral verio..burda tüp bebek yapalım isterseniz dedi..bilmiorum kafam karmakarışık
canim morfolojiye calismadik ta ne demek
neye bakiyolar onlar orada
banada inandirici gelmedi nerede yaptirdiniz bunu
bence ac telefon soyle inanmadim tekrarlayin lutfen de
canım ankara ünv. kaan hocanın çalıştıı yerde yaptırdık..şikayet etmek istemedim...Rabbim hayırlı ve işini ii yapan insanlarla karşılaştırsın...bende inanmadım zaten..
kızlar ben kadın doğumcumla görüştüm..şubat adetimde başlıyoruz tüp bebeğe inşallah...ama uzun protokol uygulayacakmış..mart sonunda bebiş konacak göbüşüme:)Rabbim inşallah hayırlısı ile tutunmasına yardım eder..Allahım duy sesimi tüm bebek isteyenlere sağlıklı bebekler nasib et yarabbimmm....bu arada kaan hoca eşime klomen verdi..tüp bebek öncesi kullansın dedi...sabah yarım tablet...size de ölee vermişti dimi?
selam ben suzan 25 yaşındayım 3 yıllık 3 aylık evliyim evlendiğimizden beri bebek istiyoruz ama olmadı 1,5 sene içinde dr. gittim hormon tahlilleri hsg falan yapıldı benim sorunum sağ tüpüm kapalıymış başka sorunum yokmuş eşimin spermleri morfolojisi bozuk çıktı %4 normal sadece hareket sorunlarıda var şuan testler yanımda olmadığı için fazla bilgim yok sayısı 20 milyondu galiba ve dr. tüp bebek dışında çocuğunuz olmaz dedi ve bende tedaviyi bıraktım bıraktıkdan 2 ay sonra hamile kaldım ama dış gebelikmiş ilaçla düşürüldü sonra 8 ay sonra hamile kaldım sevindim derken değer düşmeye başladı kimyasal gebelikmiş sonra korunmadım ve ertesi ay tekrar hamileydim ama oda kimyasal gebelikmiş ve şuan korunuyorum neden böyle olduğu araştırılacak benim kafama bişey takıldı morfolojisi bozuk olan spermlerin dölleme yeteneği varmı ondanmı kimyasal gebelik geçiriyorum
selam ben suzan 25 yaşındayım 3 yıllık 3 aylık evliyim evlendiğimizden beri bebek istiyoruz ama olmadı 1,5 sene içinde dr. gittim hormon tahlilleri hsg falan yapıldı benim sorunum sağ tüpüm kapalıymış başka sorunum yokmuş eşimin spermleri morfolojisi bozuk çıktı %4 normal sadece hareket sorunlarıda var şuan testler yanımda olmadığı için fazla bilgim yok sayısı 20 milyondu galiba ve dr. tüp bebek dışında çocuğunuz olmaz dedi ve bende tedaviyi bıraktım bıraktıkdan 2 ay sonra hamile kaldım ama dış gebelikmiş ilaçla düşürüldü sonra 8 ay sonra hamile kaldım sevindim derken değer düşmeye başladı kimyasal gebelikmiş sonra korunmadım ve ertesi ay tekrar hamileydim ama oda kimyasal gebelikmiş ve şuan korunuyorum neden böyle olduğu araştırılacak benim kafama bişey takıldı morfolojisi bozuk olan spermlerin dölleme yeteneği varmı ondanmı kimyasal gebelik geçiriyorum
evet canim bizede yarim vermisti
yaninda proxeed verdi mi?
eger tup yapacaksaniz igne de veriyor sorsaydin keske onuda
maşallah canım sayınız çok güzel artmış. bizim de yakın durumlar. 4 ay önce beş bilyondu şimdi 1 5 çıktı.biz de proxeed sipariş ettik. inşallah en kısa zamanda sonuç alırız. bizim de morfoloji 1 malesef.merhabalar kızlar...
benim eşiminde sperm miktarı 5 ay önce 4 milyondu...
bize sonucu telefonda kadın doğum doktorumuz söyledi sayısı düşük dedi....
bizde 5 ay boyunca evicap
zinko
folik asit
son bir ayda arginmax ve ginko bloba kullandık...
yediklerimize dikkat ettik
bok yeşillik , tahıl ve balık yedik...
ama kırmızı etin yasak olduğunu bilmiyordum maalesef ondanda bol bol yedirdim...
bide hergün taze sıkılmış havuç+pancar+elma+şalgam suyu içirdim...
5. ayın sonunda test yaptırdık ..
sayı 20 milyon olmuş
morfoloji %1
hız%1
5 ay önce morfoloji ve hız nasıldı bilemiyorum ...
ama en azından sayı artmış buna şükür....
doktor bize e vitamini ve proxeed verdi...
bu arada eşimde varikosel çıkmadı...
3 ayda bunları kullanacağız....
bide keçi boynuzu kürüne başladık....
ayrıca sık yapılan cinsel ilişki hızı ve morfolojiyi artırıyormuş...
yumurtlama dönemim boyunca her gün sonrasında ise gün aşırı yapmayı düşünüyoruz...
tabi gücümüz buna yeterse.......
herşeyin doğalı iyidir...
normal yoldan hamile kalabileceğimize inanıyorum ben...
ALLAH DERMANSIZ DERT VERMESİN!!!!!!!!!!!!!!!!!
evet canim bizede yarim vermisti
yaninda proxeed verdi mi?
eger tup yapacaksaniz igne de veriyor sorsaydin keske onuda
eşim ilaçla tedavi olmuyor dr.lar tüp bebek olmadan doğal yolla olmaz demişlerdi bizde tedaviyi bıraktık şimdi bu ay tekrar tedaviye başlayacağız düşüklerin sebebide araştırılacak inşallah kötü bişey çıkmazcanim yuzde 4 cok kotu bir oran degil
ama esinin spermlerinde sanirim sorun yok
destek tedavisi ile spermleri kuvvetlendirebilirsiniz
esin ilac kullandimi hic tedavi oldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?