Erkek İnfertilitesi morfoloji bozukluğu için ne kullandı eşlerinizzzz???

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

yuzde 4 super bence
sayiyi yukseltmeye bakin sayi ucunca ozaman yuzde 4 te ucuyor otomatikman .

bizde sabah endol aksam treantal kullanmistik 1 ay

sonrada hormon testine gore asil tedaviye gececek

evet cnm tetstlere göre dedi keçi boynuzu tozunu aç karnına yiyin dedi yoksa kürünü mü yapsam demidn beri onu düşünüyorum birde incir kürü nasıl olucak ve bal polen yardımcı olursan sevinirim allah razıolsun senin sayende gittim o doktora ve ÇoK memnun kaldım herşyden önce inanlmaz moral veryo ve güven

tozunuda yesin
kurunude yap
ibrahim saracoglundan arat cikiyor kurleri nasil yapacagin canim
ama mutlaka vitaminde kullansin esin. sadece kurlerle olmaz.
Allah senden de razi olsun emin ellerdesin icim rahat .
seni aldatmayacak kandirmayacak bir doktora teslim oldun. sonunda yuzun gulecek insallah.

ari sutu bal poleni mutlaka burdan al guvenilir bir yer biz hep burdan aldik 2. gun eline geliyor kargoyla
35 tl karisim

NurBal - Ürünler

peki canım incir küründen başka hiçbirşey kullanmadı mı?NORMAL DEDİGİN DEGER TAM OLARAK KAÇ?

peki canım incir küründen başka hiçbirşey kullanmadı mı?NORMAL DEDİGİN DEGER TAM OLARAK KAÇ?

yok incir kürünün son zamanlarında klomen kullanmıştı.klomen önce bütün değerleri düşürdüğü için sayı ve hareketlilik düşmüştü.her sahada 20-25 adet hareketli varmış bunların hepsinin yapısı düzgün dedi tahlilleri yapan kişiyle birebir görüştüm.
Şu anda proxeed kullanıyo ve incire dvm.

morfoloji kaç peki en son.bizde e vitamini kuru üzüm keçiboynuzu tozu+bal incir kürüne yeni başladık bakalım.

peki sizin fsh kaç bizimki 2,12 burdan baktıgım kadarıyla düşük gibi. inşallah faydası olur.ilaçların.proxeed plus keçi boynuzu kürü gibi şeyler kullanıyormusunuz.

canım bizim fsh 2.84..keçi boynuzu yaptık sonrasında sperm sayısı müthiş arttı ama morfoloji aynıydı... proxeed plu sı yeni kullanmaya başladık..kaan hocaya söyledik proxeed plusu oda bende önerecektim onu başladığınız ii olmuş dedi canım...

canım sizinde sadece morfoloji bozuk değilmi?çok sevindim hocadan memnun kalmanıza bende çok memnun kalmıştım..kadın doğum doktorum çok önemli bir tedavi değil ama deneyin dedi biraz canımı sıktı
ama ben kaan hocaya nedense çok güvendim..önemli olan inanmak:)canım bize ayrıntı anlatmadı..yumurtlamaya dikkat edioruz canım etmezmiyiz:)kırmızı et hiç yemicekmiş ölemi çok şaşırdım..ısırgan otumu?o satılıomu yaa?tozu değilde biz kür yapıoruz kaynatıp...üfff kafam karıştı canım:)

morfoloji %4 sayı 5.9 milyon harekkelilik iyi zaten cnm kesin çözüm diye bişi yok sadece elimizdn geleni ypalım baktık sabrmz tükendi ozman biz tüp bebeği denemeye devm yapcak bişi yok moralini bozma zaten elimizden geleni yapcaz evet rmzı t yeme dedi e keçiiboynuzu tozu verdi kaynatmakta olur fark etmiyomuş afan karışmaın bol yşillik yedir kuru meyveler incir ceviz vs ısırganın tze otu var pazarda ıspana gibi yemeği oluyo ama benm eşim kıyameti koparttı yemem diye bende ıspanakla karıştırıp böreğin içinde yedircem )))

cnm vitamn ne kullanalım doktor bişi demedi sorsammı acaba yosa ne kullansak ki ?

canim sizin fsh cok dusuk
onun icin klomen falan vermedimi kaan hoca?????

ewt canım elimizden geleni yapcaz artık:)valla zorla yicekler yapcak bişey yok:)

ewt minnik bizede proxeed plus önerdi kaan hoca..ama biz zaten kullanıoduk...siz de kullanın bence..

canım merhaba bende cumartesi gittiğim tüp bebek merkezinde eşimin hareketliliğinin sıfır olduğunu morfolojinin yüzde 1 olduğunu söyledi doktor tüp bebekten başka şansımız yok anlayacağın senin yazını okuyunca bir umut doğdu içime bende ankarada oturuyorum yeni öğrendik bu durumu sebepsiz sanoyorduk şoklardayız şu an eşimin yıkamadan sonraki sperm sayısı 16 milyon birde doktorun ücreti nedir acaba yardım lütfennnnnn

canım üzülme.en azından artık sebebini biliyorsunuz ve bunun için ugraşıcaksınız.bu topikteki krishazel ileri hareketlilik sıfır morfoloji %1 olarak hamiş kaldı. kaan hocanın ücretini bilmiyorum.ben e mail yoluyla ulaştım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…