Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
5 i dolllendi canim . 3 iyi kalite demsti. 3 gun yapacklrdi sonra 5 gune cevirdik. Yarin ins olacak. Korkuyrm dua edin lutfen. Diger yumurtalr isleme alinmadi zatn yetrince olgunlasmamsms.
Hayırlısı olsun şimdiden. Stres yapmayın iyi düşünün iyi olsun 5.güne gitmesi güzel birşey.

Selam kızlar sekerim00 ve zeynep hatice hamileliğiniz hayırlı olsun kızlar. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. T tubee canım senin de tedavin hayırlı olsun umarım güzel sonuçlar alırsınız. Bende Göğşen Hocada tedaviye başladım. Bugün 9. günüm yumuşlar büyüyor. Büyümeyen yumurtalarım varmış. Birde polip çıktı. Embriyoları donduracağız. Cuma toplama var dualarınızda yer verin lütfen inşallah kaliteli yumurtalar olur. Eşimin son durumunu bilmiyoruz. Bakalım nasıl olacak. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Teşekkürler canım. Dualarımız seninle Rabbim inş hayırlı sağlıklı evlatlar verir sana cnm

çok teşekkür ederim canım rabbim sanada hayırlı zamanda nasip etsin inşallah

Sagol canim. Polip oldugunu yeni mi soyledi hoca. Ne islemi yapti da ögrendinz

Sagol canim. Polip oldugunu yeni mi soyledi hoca. Ne islemi yapti da ögrendinz
Canım polip rahim duvarı kalınlaştıkça görünmüş yumurtaları kontrol ederken gördü. Bu arada opu nasıl geçti senin göğşen hoca kendi yapıyor dimi opuyu. Çatlatma iğnesini kendin mi yapıyorsun .

Himm. Canim Aytac bey giriyor genelde ama ben baya b rica etmstm gogsen bey girdi sgolsn ama cokda onemli deglms kimin girdigi. Evt canm kendim yaptm gobekten saati onemli onu soyluyorlr dha dogrusu benm tum ignelerimi esim yapiyor.

Tekrar yayınlayayım mesajımı gören cevap verebilir mi
Cnm biz bunları yaptık baya fayda gördük yapmanızı öneririm bi de promen k ileri hareketli için iyi ama bu listedekini yaparken ilaç kullanmamıştık biz. 3 ay içinde sonuç aldık çok şükür. Rabbim şifa verir inş. Geçmiş olsun

Merhaba kizlar .Nasilsiniz ?
zeynep hatice ayy gebelik takvimini görünce nasil duygulandim kuzum .
Oglusu kucagima alali 1 sene olmus nerdeyse .Haftaya doğum günümüz var .Tarifsiz bir duygusallik yaşıyorum.
Rabbim bekleyen herkesin kucağını doldursun insallah.

Teşekkürler cnm rabbim inş devamını getirir. Korkularım var ama Rabbim ol derse olur. İsteyen herkese de yaşatır bu duyguyu inş.

zeynep hatice sekerim00 Kızlar bir şey sormak istiyorum size. Hamile kaldığınız ay ovulasyon testi yaptınız mı ve ilişkileriniz kaç gün ara ile oldu? Biraz özel bir soru ama malum sperm sayı ve hızda sıkıntı varsa da önemli bir konu.
Pik günü ve sonraki üç gün değerlendirilmeli deniyor ama zaten o kadar sperm yok ki arka arkaya ne derece mantıklı?
Yardımcı olursanız çok sevinirim

Valla gebe kaldığım ay 10. 12. 13.14.15.16 günler denedik. Ve hiç umursamadım olmuyor zaten diyordum rahat bırakmıştım kendimi. Sırf denemek için yaptık. Daha önceden amuda kalkmadığımız kalmıştı olmadı ama nasip olunca oluyor işte. Ben 2-3 ay inafolic kombi de kullanmıştım

Doktor bana da verdi inofolic günde kaç tane kullandınız? Bir de çok özel olmazsa sperm sayısını öğrenecilir miyim?

canım bizim ramazana denk geldiği için çok sık olmuyordu belkide sadece bi günle oldu hiç ama hiç bilmiyorum ben yumurtladığımı bile takip etmedim bende sadece bir ay inofolic combi kullanarak hamile kaldım
benim yumurtlama sorunumda vardı o çok yardımcı oldu
tavsiye ederim kesinlikle
eşinde azda olsa sperm varsa denemelisin
eşimde promen k kullanıyodu 2 aydır

Doktor bana da verdi inofolic günde kaç tane kullandınız? Bir de çok özel olmazsa sperm sayısını öğrenecilir miyim?
İlk ay günde 2 tane kullandım 2. Ay bir tane kullandım. Sperm sayımız çok kötüydü ilk yaptığımızda 0 canlı sperm vardı 6 milyon ölü sperm vardı ama eşim o ay çok hastalanmıştı. Sonra toparladı gebe kaldığım ayda 1 cc de 15 milyondu ileri hareketlimizde % 72 olmuştu.

Merhaba benim eşimde de hız sorunu var hızı%5 henuz doktora gitmedi ama tavsiyeleriniz bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…