5 i dolllendi canim . 3 iyi kalite demsti. 3 gun yapacklrdi sonra 5 gune cevirdik. Yarin ins olacak. Korkuyrm dua edin lutfen. Diger yumurtalr isleme alinmadi zatn yetrince olgunlasmamsms.Yumurtalar döllendi mi?nezaman transferiniz olacak?
Hayırlısı olsun şimdiden. Stres yapmayın iyi düşünün iyi olsun5 i dolllendi canim . 3 iyi kalite demsti. 3 gun yapacklrdi sonra 5 gune cevirdik. Yarin ins olacak. Korkuyrm dua edin lutfen. Diger yumurtalr isleme alinmadi zatn yetrince olgunlasmamsms.
Gidip gitemedigimi bilmyrm suan gideblr dediler bekledik. Yariñ netlesecek. Hayirlisi insHayırlısı olsun şimdiden. Stres yapmayın iyi düşünün iyi olsun5.güne gitmesi güzel birşey.
Teşekkürler canım. Dualarımız seninleSelam kızlarsekerim00 ve zeynep hatice hamileliğiniz hayırlı olsun kızlar. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. T tubee canım senin de tedavin hayırlı olsun umarım güzel sonuçlar alırsınız. Bende Göğşen Hocada tedaviye başladım. Bugün 9. günüm yumuşlar büyüyor. Büyümeyen yumurtalarım varmış. Birde polip çıktı. Embriyoları donduracağız. Cuma toplama var dualarınızda yer verin lütfen inşallah kaliteli yumurtalar olur. Eşimin son durumunu bilmiyoruz. Bakalım nasıl olacak. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
çok teşekkür ederim canım rabbim sanada hayırlı zamanda nasip etsin inşallahSelam kızlarsekerim00 ve zeynep hatice hamileliğiniz hayırlı olsun kızlar. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. T tubee canım senin de tedavin hayırlı olsun umarım güzel sonuçlar alırsınız. Bende Göğşen Hocada tedaviye başladım. Bugün 9. günüm yumuşlar büyüyor. Büyümeyen yumurtalarım varmış. Birde polip çıktı. Embriyoları donduracağız. Cuma toplama var dualarınızda yer verin lütfen inşallah kaliteli yumurtalar olur. Eşimin son durumunu bilmiyoruz. Bakalım nasıl olacak. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Sagol canim. Polip oldugunu yeni mi soyledi hoca. Ne islemi yapti da ögrendinzSelam kızlarsekerim00 ve zeynep hatice hamileliğiniz hayırlı olsun kızlar. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. T tubee canım senin de tedavin hayırlı olsun umarım güzel sonuçlar alırsınız. Bende Göğşen Hocada tedaviye başladım. Bugün 9. günüm yumuşlar büyüyor. Büyümeyen yumurtalarım varmış. Birde polip çıktı. Embriyoları donduracağız. Cuma toplama var dualarınızda yer verin lütfen inşallah kaliteli yumurtalar olur. Eşimin son durumunu bilmiyoruz. Bakalım nasıl olacak. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
1 ay boyunca sabah akşam mı içti keciboynuzu kürünü
Canım polip rahim duvarı kalınlaştıkça görünmüş yumurtaları kontrol ederken gördü. Bu arada opu nasıl geçti senin göğşen hoca kendi yapıyor dimi opuyu. Çatlatma iğnesini kendin mi yapıyorsun .Sagol canim. Polip oldugunu yeni mi soyledi hoca. Ne islemi yapti da ögrendinz
Himm. Canim Aytac bey giriyor genelde ama ben baya b rica etmstm gogsen bey girdi sgolsn ama cokda onemli deglms kimin girdigi. Evt canm kendim yaptm gobekten saati onemli onu soyluyorlr dha dogrusu benm tum ignelerimi esim yapiyor.Canım polip rahim duvarı kalınlaştıkça görünmüş yumurtaları kontrol ederken gördü. Bu arada opu nasıl geçti senin göğşen hoca kendi yapıyor dimi opuyu. Çatlatma iğnesini kendin mi yapıyorsun .
Tekrar yayınlayayım mesajımı gören cevap verebilir miHanımlar ileri hareket ve morfoloji sorununu çözen var mı nasıl çözüm buldunuz yazabilir misiniz
Tekrar yayınlayayım mesajımı gören cevap verebilir mi
Teşekkürler cnm rabbim inş devamını getirir. Korkularım var ama Rabbim ol derse olur. İsteyen herkese de yaşatır bu duyguyu inş.Merhaba kizlar .Nasilsiniz ?
zeynep hatice ayy gebelik takvimini görünce nasil duygulandim kuzum .
Oglusu kucagima alali 1 sene olmus nerdeyse .Haftaya doğum günümüz var .Tarifsiz bir duygusallik yaşıyorum.
Rabbim bekleyen herkesin kucağını doldursun insallah.
Valla gebe kaldığım ay 10. 12. 13.14.15.16 günler denedik. Ve hiç umursamadım olmuyor zaten diyordum rahat bırakmıştım kendimi. Sırf denemek için yaptık. Daha önceden amuda kalkmadığımız kalmıştı olmadı ama nasip olunca oluyor işte. Ben 2-3 ay inafolic kombi de kullanmıştımzeynep hatice sekerim00 Kızlar bir şey sormak istiyorum size. Hamile kaldığınız ay ovulasyon testi yaptınız mı ve ilişkileriniz kaç gün ara ile oldu? Biraz özel bir soru ama malum sperm sayı ve hızda sıkıntı varsa da önemli bir konu.
Pik günü ve sonraki üç gün değerlendirilmeli deniyor ama zaten o kadar sperm yok ki arka arkaya ne derece mantıklı?
Yardımcı olursanız çok sevinirim
Doktor bana da verdi inofolic günde kaç tane kullandınız? Bir de çok özel olmazsa sperm sayısını öğrenecilir miyim?Valla gebe kaldığım ay 10. 12. 13.14.15.16 günler denedik. Ve hiç umursamadım olmuyor zaten diyordum rahat bırakmıştım kendimi. Sırf denemek için yaptık. Daha önceden amuda kalkmadığımız kalmıştı olmadı ama nasip olunca oluyor işte. Ben 2-3 ay inafolic kombi de kullanmıştım
canım bizim ramazana denk geldiği için çok sık olmuyordu belkide sadece bi günle oldu hiç ama hiç bilmiyorum ben yumurtladığımı bile takip etmedim bende sadece bir ay inofolic combi kullanarak hamile kaldımzeynep hatice sekerim00 Kızlar bir şey sormak istiyorum size. Hamile kaldığınız ay ovulasyon testi yaptınız mı ve ilişkileriniz kaç gün ara ile oldu? Biraz özel bir soru ama malum sperm sayı ve hızda sıkıntı varsa da önemli bir konu.
Pik günü ve sonraki üç gün değerlendirilmeli deniyor ama zaten o kadar sperm yok ki arka arkaya ne derece mantıklı?
Yardımcı olursanız çok sevinirim
İlk ay günde 2 tane kullandım 2. Ay bir tane kullandım. Sperm sayımız çok kötüydü ilk yaptığımızda 0 canlı sperm vardı 6 milyon ölü sperm vardı ama eşim o ay çok hastalanmıştı. Sonra toparladı gebe kaldığım ayda 1 cc de 15 milyondu ileri hareketlimizde % 72 olmuştu.Doktor bana da verdi inofolic günde kaç tane kullandınız? Bir de çok özel olmazsa sperm sayısını öğrenecilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?