- 2 Kasım 2024
- 113
- 32
- 18
Morfoloji bozukluğunda önerdiği yöntemler neydiBülent Tıraş , yaopdrıdım 5 taneden 2 sı geldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Morfoloji bozukluğunda önerdiği yöntemler neydiBülent Tıraş , yaopdrıdım 5 taneden 2 sı geldı
Mikroçip ve pieozze , vıtamın takvıyelerı , ama bız kendımızd eureme dıyetysuyende çalışdık eşimle 3 ay dıyetysen reçetesile yediMorfoloji bozukluğunda önerdiği yöntemler neydi
Tüp bebeğe başlamadan önce kendiniz mi başladınız Bülent hoca mı yönlendirdi takviye ve diyetisyene? O iki yöntem için ayrıca ne kadar ödedinizMikroçip ve pieozze , vıtamın takvıyelerı , ama bız kendımızd eureme dıyetysuyende çalışdık eşimle 3 ay dıyetysen reçetesile yedi
Takvıyeyı Bulent hocay yazdı , ureme dıyetsyenı kendım araşdırdım buldum çok memnumım , şuan fıyat hatırlamıyorım zaten 4-5 ayda bırde zam gelıyor ben ekımde yapmışdım ödeme hastaneyeTüp bebeğe başlamadan önce kendiniz mi başladınız Bülent hoca mı yönlendirdi takviye ve diyetisyene? O iki yöntem için ayrıca ne kadar ödediniz
Galiba yanlış şekilde sordum benTakvıyeyı Bulent hocay yazdı , ureme dıyetsyenı kendım araşdırdım buldum çok memnumım , şuan fıyat hatırlamıyorım zaten 4-5 ayda bırde zam gelıyor ben ekımde yapmışdım ödeme hastaneye
Harikaaa çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMorfoloji 1 ile ilk denemede cok sukur ve simdi tekrar 2. Ye hamileyim yine dondurulmus embriyolarimdan![]()
Istanbul sisli memorial Semra Kahraman bi süreçte laboratuvar ve embriyologlarin cok onemli oldugunu arastirmistim Istanbulun en iyi lab olarak geciyordu burasi esimin morfoloji 1 ileri hareket az , sayisida tam sinirdaydi ona ragmen sperm secimleri oldukca iyiydi diye dusunuyorum 8 yumurta toplanmisti 6 si dollenmisti 5 taneside 5. Gune geldi cok sukur 3 tanesi 5Aa-ab 2 tanesi daha dusuk kaliteydi.Harikaaa çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinnerede yaptınız tüp bebeği ve süreç nasıl ilerledi bilgi verebilir misiniz
Benım zaten bu 3 cu denemem idi, evet zaten bız kendımız 3 ay yapalımı dedık yapıyoruza bu defa daha ıyı yapalım dıye 3 ay ara verelım takvıye dıyet edelım sonucı etkılesın temmuzda başladık ekımde yumurrta topladıkGaliba yanlış şekilde sordum benşöyle sormak istemiştim. Siz tüp bebek için başvurduktan sonra Bülent hoca size takviye verdi ve 3 ay kullandınız sonra mı tüp bebeğe başladınız? Kusura bakmayın aklım o kadar karışık ki bizimde morfoloji bir hareketlilik de düşük geldi son testte acaba tüp bebek ihtimali düşer mi diye korkutoruz
Bizde 0 , ben ilk 2 sı farklı yerde oldı deyişdim doktoruMorfoloji 1 ile ilk denemede cok sukur ve simdi tekrar 2. Ye hamileyim yine dondurulmus embriyolarimdan![]()
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsinBizde 0 , ben ilk 2 sı farklı yerde oldı deyişdim doktoru
Amın Allah ıstyen her kese tez zamansa versınAllah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin![]()