Saç Bakım Ürünleri morfose silk serum(beyaz olanı)

kiddyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2014
1.708
430
şimdi kızlar yeni bir ürün keşfettim hemen paylaşayım dedim.. morfose un saç serumu..ama beyaz olanı.. siyah olan keratinlisi de var bende ama beyaz bana daha iyi geldi yani en azından şu anki saç ihtiyacımı daha iyi karşıladı diyeyim=) şöyle ki saçlarımın yarısı yanık ve dehşet sert ve kuru ki kendi doğal yapısı da biraz sert ve kuruydu şimdi daha beter oldu.. neyse bu acayip yumuşatıyor yok böyle bir şey.. parlaklıkda veriyor ben baya memnun kaldım.. işte bu da resmi:
24092013183741.jpeg

evet çok memnunum, yumuşaklıksa saçının ihtiyacı olan bu üründen başkasına bakmana gerek yok bence serum olarak..

dipllerde sorun yok ama ben geçen sene boya yapa yapa saçımı yakmıştım 2/3 kez de açma işlemine maruz aldım :KK43: kestire kestire yarıya kadar indi yanmış saç. ama şuan uçları deyim yerindeyse at kılı gibi oldu :KK43: sert sert ve görüntüsü de canımı sıkıyor yumuşatmak için serum arıyorum :KK43:

Merhaba
Bende daha önce kullandığım bir saç serumundan çok memnun kalmıştım
Yurt dışından almıştım, sonra türkiyede bulamadım. Özellikle boyalı saçlar için mükemmel bir serum.yumuşacık yapıyor saçları ve boyanın rengini koruyor. Zor olsa da buldum. Bulursanız memnun kalacağınıza inanıyorum.

Eklentiler

• IMG_20150911_220625.jpg
    IMG_20150911_220625.jpg
    91,4 KB · Görüntüleme: 324
dipllerde sorun yok ama ben geçen sene boya yapa yapa saçımı yakmıştım 2/3 kez de açma işlemine maruz aldım :KK43: kestire kestire yarıya kadar indi yanmış saç. ama şuan uçları deyim yerindeyse at kılı gibi oldu :KK43: sert sert ve görüntüsü de canımı sıkıyor yumuşatmak için serum arıyorum :KK43:
bende aynı durumdayım canım.. tavsiye ediyorum dene bir..

Siyahından sipariş verdim bende çok övülen bir ürün umarım bende memnun kalırım

Bende kullanıyorum bu serumu fiyatına göre performansı cok iyi. Cok memnunum ben :KK68:

X