Erkek İnfertilitesi Morofolji sorunu olup dna hasarı tespit edilen var mı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Aselhannn

Rebbi hebli mines salihin🙏
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2019
1.587
2.912
83
Mrba arkdslar umarm tecrübesi olan anlatr bizde morofloji sıfır diğer değerler yüksek tek sorun morofolji 3 yıl olcak nerdeyse hamile kalamyrm 2 tüp bebek tutmadı maaalesef. Ama arastrmalrma göre morofloji sıfır ile hamile kalan ve morfoloji sıfır olduğundan bile haberi olmadan çocuk sahibi olan çok kişi var o yüzden morfoloji tek başına gebelikte etkili deglms dna hasarı mutlaka baktrn diyo doktorlar bunu yaşayan var mı morfolji sıfır olup dna hasar testi yapan

Bizde aynı sorun vardı genetik rahatsızlık çıktı. Tekrarlayan başarısız tüp bebekte onu yapıolar yapmadılar mı size?

Bizde aynı sorun vardı genetik rahatsızlık çıktı. Tekrarlayan başarısız tüp bebekte onu yapıolar yapmadılar mı size?
Hayr yapmadılar bize hiçbir doktor da çıkıp bir sorun var mdr neden tutmuyo bu tüp bebekler bir genetiginze bakalm demediler bu sefer ben eşime anlatınca e doktorlar bize demediki yaptrn diye yapmak istemyrm diyo. E bu tüp bebek doktorları para peşinde tutar mı tutmaz mı onlarn umrunda bile değil. Sizin morfoloji mi sıfırdı hangi hastende hangi doktora yaptrmamamz lazm yani genetik rahatsızlık demişsnz kan testinde mi genetiğe baktrdnz yoksa sperm dna hasar testinde mi

Peki bu genetik rahatsızlık için nasl bir tedavi oldunuz nasl bir yol izlednz sonuç ne oldu acaba

Yanı gerçekten ben de anlamıyorum bu doktorları artık.. Yanı kaç defa daha başarısız tüp bebek olması lazım araştırılması için anlamıyorum. Bi üniversite hastanesine gidip görüş alın bence..

Biz Kaan Aydosa gitmistik. Morfoloji'nin kötü olması önemli değil demisti. Dna hasarını düşürünce morfoloji kötü olsada tüp bebek sansi çok artar demisti.Yani önemli olan spermde DNA hasarı... Onun için antioksidan takviyeler var hasar düşüyor böylece. İyi bı ürologa gidin.

Sizde illa genetik bi sorun var diye bir şey yok . Bazen tutmuo ama benim araştırıldı. Öle bi sorun çıktı ama çıkmayan da var siz üzülmeyin hemen. Ama bence tekrar tüp bebeğe girmeden önce araştırılmasını isteyin..

Evet çok kaliteli yumurtalar bile tutmayabiliyormus kısmet. Maddi şartlar el verdiği sürece mücadeleyi bırakmamamız lazim. Birde aynı doktorda ısrarcı olunmamali

Evet bende antioksidan düşünüyrm size kaan hoca hangi antioksidanları verdi acaba

Evet çok kaliteli yumurtalar bile tutmayabiliyormus kısmet. Maddi şartlar el verdiği sürece mücadeleyi bırakmamamız lazim. Birde aynı doktorda ısrarcı olunmamali
Dna hasarı olmayanda Morofloji önem arzetmyo çünkü morofloji sıfır ile hamile kalan çok kişi var eğer tek sorun morfoliji ise bence dna hasarına bakılmalı

3. Tüp bebeği genetik testler dna hasar testi yapmadan asla yapmam çünkü yine tutmaz 2 tüp bebek neden tutmadı bu araştırmalı sorun bulunup kökten çözüme gidilmeli başka bir mantık yok şu an körü körüne 3. Tüp bebeği asla yapmam

Evet bende antioksidan düşünüyrm size kaan hoca hangi antioksidanları verdi acaba
Özelden yazdım ama buraları okuyan kişiler vardır belki... Faydam olsun. Buradan da atayım. Kaan Aydos un verdiği takviyeleri iki ay kullanınca hasar yüzde 87'den yüzde 8'e düştü eşimin. 6 ay kullanın dedi bize. Bunları kullandığı sürece hasar yükselmez dedi. Yani tüp bebekten 2-3 ay önce başlanıp sonra bırakılabilir.Takviye zaten bı zararı yok. fiyatlari yüksek tabi ikisi 580 TL bir ay gidiyor

Eklentiler

• IMG_20200623_204020_N.webp
    19 KB · Görüntüleme: 107
Tskler baya düşmüş hasar mucize gibi inşallah bizde fayda görürüz

Bizde cuma günü verdik sperm.dna testi, sonuca göre ilac tedavisi verilecek. Kaan hocaya gidiyoruz bizde. Yalniz ne kadar pahalıymış mu takviyeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…