MerhabaMrba arkdslar umarm tecrübesi olan anlatr bizde morofloji sıfır diğer değerler yüksek tek sorun morofolji 3 yıl olcak nerdeyse hamile kalamyrm 2 tüp bebek tutmadı maaalesef. Ama arastrmalrma göre morofloji sıfır ile hamile kalan ve morfoloji sıfır olduğundan bile haberi olmadan çocuk sahibi olan çok kişi var o yüzden morfoloji tek başına gebelikte etkili deglms dna hasarı mutlaka baktrn diyo doktorlar bunu yaşayan var mı morfolji sıfır olup dna hasar testi yapan
Tüp bebekten önce DNA hasarı testi istiyor Kaan hocaYanı gerçekten ben de anlamıyorum bu doktorları artık.. Yanı kaç defa daha başarısız tüp bebek olması lazım araştırılması için anlamıyorum. Bi üniversite hastanesine gidip görüş alın bence..
Aynen katılıyorum ama kaan hocaya ilk kez gittik ve bizden tahlilleri görüp hemen DNA hasar testi istedi doktora göre değişiyor bu tüp bebeğe yönlendirmeHayr yapmadılar bize hiçbir doktor da çıkıp bir sorun var mdr neden tutmuyo bu tüp bebekler bir genetiginze bakalm demediler bu sefer ben eşime anlatınca e doktorlar bize demediki yaptrn diye yapmak istemyrm diyo. E bu tüp bebek doktorları para peşinde tutar mı tutmaz mı onlarn umrunda bile değil. Sizin morfoloji mi sıfırdı hangi hastende hangi doktora yaptrmamamz lazm yani genetik rahatsızlık demişsnz kan testinde mi genetiğe baktrdnz yoksa sperm dna hasar testinde mi
Biz bunları uyguladık hasar yüzde 87 den yüzde 8 e düştü.Takviyeleri kullandığın sürece hasar yükselmez dedi. 6 ay doğal yol deneyin dedi Kaan Aydos ama şuan bı hamilelik olmadı.Tup bebeğe başlıycam bendeMerhaba
Eşimin test sonuzu geçen hafta elimize ulaştı dna hasarı demek çocuğa engel değil sorunu eksiği tespit edebilecek bir anahtar olarak görmeli
EşimeTeatrio ve impryl ilaçlarını vermişti doktor
Ve özellik yiyecek diyetine uymanız lazım
Isırgan çayı
Havuç
Nohut
Kuru incir
Kara üzüm kurusu
elektronik cihazlardan uzak durmak
Tabiki diğer kötü alışkanlıklar kesinlikle olmamalı
bizde denemelere devam ediyoruz 1 ay sonra tekrar dna testine giricez ödevleri yapıp tekrar sınavı geçmeyi bekliyeceğiz
Hasae kac çıktı sizin?Merhaba
Eşimin test sonuzu geçen hafta elimize ulaştı dna hasarı demek çocuğa engel değil sorunu eksiği tespit edebilecek bir anahtar olarak görmeli
EşimeTeatrio ve impryl ilaçlarını vermişti doktor
Ve özellik yiyecek diyetine uymanız lazım
Isırgan çayı
Havuç
Nohut
Kuru incir
Kara üzüm kurusu
elektronik cihazlardan uzak durmak
Tabiki diğer kötü alışkanlıklar kesinlikle olmamalı
bizde denemelere devam ediyoruz 1 ay sonra tekrar dna testine giricez ödevleri yapıp tekrar sınavı geçmeyi bekliyeceğiz
Hasae kac çıktı sizin?
HASARSIZ HÜCRE %14
Ben umutluyum aslında böyle bir yöntem olduğunu bir çok kişi bilmeden tüp bebek merkezine gidiyor.Bizde yaklaşık 1 hafta önce verdik testi, bakalim sonucu bekliyoruz, Allah tan bu hasar verilen ilac ve takviyelerle düzenliyormuş, umarım bu süreçte gebe kalırız..
Ben umutluyum aslında böyle bir yöntem olduğunu bir çok kişi bilmeden tüp bebek merkezine gidiyor.
Ayrıca dna hasarı çıkan erkeklerde eğer tedaviye cevap vermezse spermler testislerden alınarak tüp bebeğe gidiliyor o zaman %80 pozitif sonuç elde ediliyormuş
yiyecek diyeti sizede verdiler mi
Nohut beni çok şaşırtmıştı
Bize de ilaca devam dedi diyete devam 1 ay sonra tekrar dna hasar testi istediSunucumuz çıkmış bizim, %16.28 normal diyor, bu hafta kaan hocaya gostericez, duruma göre bakalım ne verecek
Kaç ay oldu sizin bu impryl ve teatrio kullanali. Çünkü 3 ayda anca etki eder biraz daha bekleyin bence olur inşallahBiz bunları uyguladık hasar yüzde 87 den yüzde 8 e düştü.Takviyeleri kullandığın sürece hasar yükselmez dedi. 6 ay doğal yol deneyin dedi Kaan Aydos ama şuan bı hamilelik olmadı.Tup bebeğe başlıycam bende
Evet bunu bende duymuştum hasarı en aza indirip testislerden hasarsz sperm alnyomus orda tutma ihtimali yüksekmiş ama tüm doktorlar bunu yapmaz ki nadiren yaplr bu hele bizim burda yapan hiç yokturBen umutluyum aslında böyle bir yöntem olduğunu bir çok kişi bilmeden tüp bebek merkezine gidiyor.
Ayrıca dna hasarı çıkan erkeklerde eğer tedaviye cevap vermezse spermler testislerden alınarak tüp bebeğe gidiliyor o zaman %80 pozitif sonuç elde ediliyormuş
yiyecek diyeti sizede verdiler mi
Nohut beni çok şaşırtmıştı
Sonuç baya iyi kaç ayda indi hasarı acabaSunucumuz çıkmış bizim, %16.28 normal diyor, bu hafta kaan hocaya gostericez, duruma göre bakalım ne verecek
Evet değeri çok iyiSonuç baya iyi kaç ayda indi hasarı acaba
Sonuç baya iyi kaç ayda indi hasarı acaba
Dna hasarı çok az bundan kaynaklı degl o zaman. Bizimde sayı hız iyi ama morfoloji sıfır bende dna hasar testi yapalm diyorm yoksa 3 yldr neden olmaz tüp bebek bile tutmadıIlk kez test yaptırdık canim, 6 aydır bebek düşünüyoruz olmayınca gittik dr a, tüm kontrolleri olduk, sperm hız ve morfoloji çok iyi değildi, sperm dna testini istediler. Bakalım bu hafta gidicez dr a, o ne dicekOaktree bilgi veririm sizlere de
Kuzum sen hangi ildesin? Genelde tüp bebek merkezleri ya da özel lablar (düzen, gen) yapıyor bu testi. Imkanin olursa en kisa zamanda yaptı. Bu testi yaptirmdan tup bebek yaptırmayın diyor çoğu dr. Gebelik olsa bile düşük olabiliyormuş dna hasarı varsa.Dna hasarı çok az bundan kaynaklı degl o zaman. Bizimde sayı hız iyi ama morfoloji sıfır bende dna hasar testi yapalm diyorm yoksa 3 yldr neden olmaz tüp bebek bile tutmadı
Maaştayım canm ben biz ilkini maraşta araştırma hastanesinde yaptk ikincisi kayseri acıbademde gökalp hocaya yaptrdk çok başarılı bi doktordu ama maalesef bizim tutmadı şansımız kötü galiba:)Kuzum sen hangi ildesin? Genelde tüp bebek merkezleri ya da özel lablar (düzen, gen) yapıyor bu testi. Imkanin olursa en kisa zamanda yaptı. Bu testi yaptirmdan tup bebek yaptırmayın diyor çoğu dr. Gebelik olsa bile düşük olabiliyormuş dna hasarı varsa.
Öyle deme zamanı vardır canim, hayırlı vakitte sağlıklı sıhhatli yavrular nasip etsin Allahım. O zaman mutlaka bu testi yaptır canim 1 haftada çıkıyor sonuç,buna göre ilerlersiniz.Maaştayım canm ben biz ilkini maraşta araştırma hastanesinde yaptk ikincisi kayseri acıbademde gökalp hocaya yaptrdk çok başarılı bi doktordu ama maalesef bizim tutmadı şansımız kötü galiba:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?