Erkek İnfertilitesi Morofolji sorunu olup dna hasarı tespit edilen var mı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba
Eşimin test sonuzu geçen hafta elimize ulaştı dna hasarı demek çocuğa engel değil sorunu eksiği tespit edebilecek bir anahtar olarak görmeli

Eşime Teatrio ve impryl ilaçlarını vermişti doktor
Ve özellik yiyecek diyetine uymanız lazım
Isırgan çayı
Havuç
Nohut
Kuru incir
Kara üzüm kurusu

elektronik cihazlardan uzak durmak
Tabiki diğer kötü alışkanlıklar kesinlikle olmamalı

bizde denemelere devam ediyoruz 1 ay sonra tekrar dna testine giricez ödevleri yapıp tekrar sınavı geçmeyi bekliyeceğiz

Tüp bebekten önce DNA hasarı testi istiyor Kaan hoca

Aynen katılıyorum ama kaan hocaya ilk kez gittik ve bizden tahlilleri görüp hemen DNA hasar testi istedi doktora göre değişiyor bu tüp bebeğe yönlendirme

Biz bunları uyguladık hasar yüzde 87 den yüzde 8 e düştü.Takviyeleri kullandığın sürece hasar yükselmez dedi. 6 ay doğal yol deneyin dedi Kaan Aydos ama şuan bı hamilelik olmadı.Tup bebeğe başlıycam bende

Hasae kac çıktı sizin?

Bizde yaklaşık 1 hafta önce verdik testi, bakalim sonucu bekliyoruz, Allah tan bu hasar verilen ilac ve takviyelerle düzenliyormuş, umarım bu süreçte gebe kalırız..
Ben umutluyum aslında böyle bir yöntem olduğunu bir çok kişi bilmeden tüp bebek merkezine gidiyor.
Ayrıca dna hasarı çıkan erkeklerde eğer tedaviye cevap vermezse spermler testislerden alınarak tüp bebeğe gidiliyor o zaman %80 pozitif sonuç elde ediliyormuş

yiyecek diyeti sizede verdiler mi
Nohut beni çok şaşırtmıştı

Sunucumuz çıkmış bizim, %16.28 normal diyor, bu hafta kaan hocaya gostericez, duruma göre bakalım ne verecek

Sunucumuz çıkmış bizim, %16.28 normal diyor, bu hafta kaan hocaya gostericez, duruma göre bakalım ne verecek
Bize de ilaca devam dedi diyete devam 1 ay sonra tekrar dna hasar testi istedi
Hocanın yorumlarınıda yaz mutlaka güzel haberlerinide yaz
Bence her şey güzel olacak
kaan hocadan herkes mutlu haberle tedavisini bitiriyor hatta 2. Çocuk isteyenler tekrar başvuruyor

Kaç ay oldu sizin bu impryl ve teatrio kullanali. Çünkü 3 ayda anca etki eder biraz daha bekleyin bence olur inşallah

Evet bunu bende duymuştum hasarı en aza indirip testislerden hasarsz sperm alnyomus orda tutma ihtimali yüksekmiş ama tüm doktorlar bunu yapmaz ki nadiren yaplr bu hele bizim burda yapan hiç yoktur

Dna hasarı çok az bundan kaynaklı degl o zaman. Bizimde sayı hız iyi ama morfoloji sıfır bende dna hasar testi yapalm diyorm yoksa 3 yldr neden olmaz tüp bebek bile tutmadı

Oaktree Aselhannn kızlar az önce konuştum hoca ile, sağ olsun ne sorsam tek tek ilgilendi. Hasar için normal bu değer, ilaç filan verilmez buna dedi. 6 aydir deniyoruz dedim, biraz daha deneyin dedi. Bide bizim ileri hızlı 0, yavaş ileri %27 dedim, ıkisinin toplamı 32 olmalı, sizinki 32 ye yakin bir şey olmaz dedi. Ve lökosit 1.7 milyondu, o da önemli değil bunun içinde ilaca gerek yok dedi.

Ben 32 eşim 33 yaşında, 2 yıllık evliyiz, 6 aydır deniyoruz, bakalım ocak a kadar deneriz olmazsa yaş ilerlemeden tüp bebek düşünürüm artık. Devlette 3 yıllık evli kalma şartı var galiba?

Dna hasarı çok az bundan kaynaklı degl o zaman. Bizimde sayı hız iyi ama morfoloji sıfır bende dna hasar testi yapalm diyorm yoksa 3 yldr neden olmaz tüp bebek bile tutmadı
Kuzum sen hangi ildesin? Genelde tüp bebek merkezleri ya da özel lablar (düzen, gen) yapıyor bu testi. Imkanin olursa en kisa zamanda yaptı. Bu testi yaptirmdan tup bebek yaptırmayın diyor çoğu dr. Gebelik olsa bile düşük olabiliyormuş dna hasarı varsa.

Maaştayım canm ben biz ilkini maraşta araştırma hastanesinde yaptk ikincisi kayseri acıbademde gökalp hocaya yaptrdk çok başarılı bi doktordu ama maalesef bizim tutmadı şansımız kötü galiba:)

Maaştayım canm ben biz ilkini maraşta araştırma hastanesinde yaptk ikincisi kayseri acıbademde gökalp hocaya yaptrdk çok başarılı bi doktordu ama maalesef bizim tutmadı şansımız kötü galiba:)
Öyle deme zamanı vardır canim, hayırlı vakitte sağlıklı sıhhatli yavrular nasip etsin Allahım. O zaman mutlaka bu testi yaptır canim 1 haftada çıkıyor sonuç,buna göre ilerlersiniz.

Bu arada yaşınız kaç, ne kadarlık evlisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…