Erkek İnfertilitesi Morofolji sorunu olup dna hasarı tespit edilen var mı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
O testi kesin yaptrcam canm şu an macun kullanyrz onlar bitsin direk yaptrcam. Yaşım 26 eşim 28 3 yl olacak evliligmz. Aynen nasip deglms ama insan bazen hüzne kapılyor hiç mi olmicak korkusu insanın içini kemiriyor eğer olacağını bilsem bu kadar kaygı etmezdim Allah'ın sınavı zamanı var der beklerdm ya hiç olmazsa...

Bende her regli zamanı ağla ağla bi hal oluyorum, dediğin gibi sanki hiç olmayacak kaygısı, bi de yas ilerledikçe daha da korkuyorum, ama Allah büyük güzel günler görürüz elbet. Sizin yaşlarınız da genç bu avantaj, inşallah en kısa zamanda gebelik haberi veririz birbirimize❤

Nerde yatıracaksiniz tüp bebek tedavisini
Ben Eskişehir Yunus Emre Devlette başlamıştım bi aşılama oldum. Cok beklettiler şubattan beri bekliyorum kalabalık diye bıraktım.Eskisehir Acıbademde yaptırcam raporsuz 9800 fiyatı ilaçlar hariç tabi...

Çok güzel haber diyete devam ederek denemelere devam tebrik ederim inşallah müjdelerde verirsin en kısa zamanda

Normal sperm testinizde sorun varmıydı hasarı tespit etmeden önce?

Normal sperm testinizde sorun varmıydı hasarı tespit etmeden önce?
Yoktu. Herşey iyi çıkmıştı. Doktorlar DNA hasarına baktırmaya gerek görmedi ama biz yaptırdık. Hasar yüksek çıkınca şaşırmıştı kadın doğumcu...

Aselhannn canim konusmustuk beni hatirlarsin belki. Adanadaki dr gittik seninle konustuktan sonra o ameliyat demisti kayseride prof. Gittik oda ultrason istedi once ameliyata gerek yok dedi ve sperm istedi morfoloji gecen sene 1ken 0 cikti hatta harekette 0 cikti.nasil uzuldum anlatamam bunu yasamayan bilemez..neyse ki dr dna hasarida istedi onun sonucuna gore dedi ama igne tedavisi olcaksin hem normal hemde tup duusnurseniz basariniz ciddi oranda arttirir dedi..suan beklemedeyiz yani sonuc 2 haftaya kadar cikarmis ona gorede rotamizi belirliycez..

Maaştayım canm ben biz ilkini maraşta araştırma hastanesinde yaptk ikincisi kayseri acıbademde gökalp hocaya yaptrdk çok başarılı bi doktordu ama maalesef bizim tutmadı şansımız kötü galiba:)

Canım senin FSH 10 muş sanırım benimde 10 tüp bebeğe başlıcaz acaba yumurta toplama işleminde yumurta kalitesizliği ya da yumurta azlığı gibi bir sorun yaşadın mı?

eşinizin dna hasarı düştü mü? bir ayın sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…