Bende orda tutuyorum kendimi canım tatlı tüketmiyorum bol su inşallah böyle devam edebilirimPelincim aramıza hoş geldin tatlım, çok mutlu olduk
Bende de tiroit var evet kilomuz da yakın :)
Aslında hepimizin ortak noktası fazla kilolarımız. Malesef. Ama birlikte aşacağız bu sıkıntıları. İyi ki geldiniz.
Allah bağışlasın bebeğini, hayırlı evlat olur inşallah. Benim emzirirken yaptığım en büyük hata Bebeğim 1 yaşına geldikten sonra geceleri emzirdikten sonra birşeyler yemeye başlamamdı. Siz benim yaptığım hataları yapmayın. Çok yanlış. Emzirdikten sonra acıksanız da sudan başka birşey yiyip içmeyin.
İnşallah tatlım. Bu arada maşallah sana ne güzel kilo veriyorsun, çok çiğnemeye ve yediklerine dikkat etmeye devam ettikçe işin çok kolay olacak inan.Bende orda tutuyorum kendimi canım tatlı tüketmiyorum bol su inşallah böyle devam edebilirim
NE İSTERSİN TATLIM BENİMBen boş yere yarış etmem bir ödülü olmalıipek zeynep
Canım bisiklete binmeyeceğim cünkü o zamanda bacaklar eriyo en güzeli leslie üç gün evdeyim inşallah 45 dakika leslie yapcam en azından eylül ayı itibariyle zumbaya gitcem bayram bir bitsinDinlen canım,dinlenip deşarj olmadan hiç bir şey olmuyor. Bisiklet haricinde başka spor yapıyor musun sen?
Bende haftada 1 yesen hiçbirşey olmaz sonuçta hayat boyu yemicek değilsin:) gerçekçi diyet yapmak lazım yani dondurma yiceksek diet sonrası şimdide listende olmalıİnşallah tatlım. Bu arada maşallah sana ne güzel kilo veriyorsun, çok çiğnemeye ve yediklerine dikkat etmeye devam ettikçe işin çok kolay olacak inan.
Tatlıya gelince, ben de çok düşkünüm ama bir hafta bile yemesen tadını unutuyorsun ve tekrar yediğinde rahatsız oluyorsun.
Ama yine de dondurna bambaşka birşey. Onsuz yapamıyorum. Nasıl olacak bilmiyorum.
Şu leslie neymiş bende bir denesem ama bebiş çok huysuz onu pıspıslamakdan hal kalır mı bilmiyorumCanım bisiklete binmeyeceğim cünkü o zamanda bacaklar eriyo en güzeli leslie üç gün evdeyim inşallah 45 dakika leslie yapcam en azından eylül ayı itibariyle zumbaya gitcem bayram bir bitsin
Pelinim sen nerede yaşıyorsun tatlım? Ben İzmir, İpek'le Miniş de Istanbul'da.Şu leslie neymiş bende bir denesem ama bebiş çok huysuz onu pıspıslamakdan hal kalır mı bilmiyorum
Bende İzmir canım evka5 deyim . en kötü spor hareketsiLikden iyidir sen başlada:)) benim şu sezeryan dikişimde sızlıyor daha ben bi süre daha yapamam sanırım spor yeni hayatımda anca adepte olmaya çalışıyorum ama hamileyken hamile yogası ve hergün yarım saat yürüyüş yapmıştımPelinim sen nerede yaşıyorsun tatlım? Ben İzmir, İpek'le Miniş de Istanbul'da.
Leslie çok güzel bi spor ama bebişini yorgun emzirmemen gerekiyor, ya emzirdikten hemen sonra yap ya da 15dk lık hafif olanı dene. Youtube'da var videoları, ben onlarla yapıyordum, çok eğlenceli.
İpeğim sen zumba mı dedin? Onu sanırım spor salonunda yapıcaksın. Merak ettim doğrusu.
Kızlar spor'a hala hazır hissetmiyorum kendimi. Bana acil yardım lazım. Leslie, zumba, yürüyüş, evde cimnastik... Hangisine başlasam spor salonuna mı gitsem? Offf bi harekete geçsem çok iyi olacak. Size soruyorum ne diyosunuz?
Aynen tatlım sen yorma kendini bir süre daha.Bende İzmir canım evka5 deyim . en kötü spor hareketsiLikden iyidir sen başlada:)) benim şu sezeryan dikişimde sızlıyor daha ben bi süre daha yapamam sanırım spor yeni hayatımda anca adepte olmaya çalışıyorum ama hamileyken hamile yogası ve hergün yarım saat yürüyüş yapmıştım
Sen İzmirin neresindenAynen tatlım sen yorma kendini bir süre daha.
Kahvesine kuşumNE İSTERSİN TATLIM BENİM
Kızlar sabah kötü vi başlangıç yaptım 3 petibör 1 kahve kahvaltı oğlum durmayınca bunla geciştrdim
Öğlen
Çiğden patlıcan yemeği 1 dilim ekmek ayran
Akşam
Yine patlıcan yemeği 1 dilim ekmek
Aralarda bol ayran+ su
Sende öğleni atlamışsın tatlıyla kapamışın:) ben su çok tüketiyorum 1.5 litre içtim bende ama 1litrede ayran içtim ve su benim için kapanmadı bütün gece sabahladığım için bi 2 litre daha kesin bitiririmKahvaltını güzel yapabilseydin keşke
Kaç bardak su içebildin ?
Bende güzel bir kahvaltı yaptım
Haşlanmış 1 Yumurta
7 siyah yeşil karışık zeytin
Sögüş
1 hurma 2 kayısı
1 dilim peynir
1 dilim bugday ekmeği yedim
Öğlende tatlı krizim bir geldi 6-7 tane incir 1 şeftali yedim (
Akşamda henüz yemedm maalesef
2-3 çatal taze fasulye ve salata yiyeceğim
İlerleyen saatlerde de bitki çayı yapar günü bitiririm
1,5 lt su içtim benim için iyi bir skor
Bornova :)Sen İzmirin neresinden
Olur balim büyük bir zevkleKahvesine kuşum
Ben bu sıcakta bugün temizlik yaptım cam sildim
Şimdi kanepede bayılı kaldım
Canım evet spor salonuna gidecem zumba için bayram bitsin başlarım. Bence evdesin calismiyorsun çok sanslisin evde leslie indir onu yap para vermek zorunda da kalmazsin ne zaman istersen yaparsin benim şansım yok böyle vakit acisindan. Ufaklik kalkmadan sabah 3 mil yap gündüz uyursada yap ne kadar yaparsan artık. Ben kizimi doğum yaptiktan sonra izin doneminde böyle yapmistim 95 lerden 75 kadar düşmüştüm. Önemli olan kafada bitirmek sende basaracaksin inanıyorum bunaPelinim sen nerede yaşıyorsun tatlım? Ben İzmir, İpek'le Miniş de Istanbul'da.
Leslie çok güzel bi spor ama bebişini yorgun emzirmemen gerekiyor, ya emzirdikten hemen sonra yap ya da 15dk lık hafif olanı dene. Youtube'da var videoları, ben onlarla yapıyordum, çok eğlenceli.
İpeğim sen zumba mı dedin? Onu sanırım spor salonunda yapıcaksın. Merak ettim doğrusu.
Kızlar spor'a hala hazır hissetmiyorum kendimi. Bana acil yardım lazım. Leslie, zumba, yürüyüş, evde cimnastik... Hangisine başlasam spor salonuna mı gitsem? Offf bi harekete geçsem çok iyi olacak. Size soruyorum ne diyosunuz?
Günaydın canım sen günde ne kadar yapıyordun?Canım evet spor salonuna gidecem zumba için bayram bitsin başlarım. Bence evdesin calismiyorsun çok sanslisin evde leslie indir onu yap para vermek zorunda da kalmazsin ne zaman istersen yaparsin benim şansım yok böyle vakit acisindan. Ufaklik kalkmadan sabah 3 mil yap gündüz uyursada yap ne kadar yaparsan artık. Ben kizimi doğum yaptiktan sonra izin doneminde böyle yapmistim 95 lerden 75 kadar düşmüştüm. Önemli olan kafada bitirmek sende basaracaksin inanıyorum buna
Canım her firsatta yapiyordum, ben kicimi kaldirmayi fazla sevmedigim için 10 dk bile firsatim varsa bisiklete biniyordum. Ama en güzeli leslie her yerin eriyor onda. Bisiklette sirt ve kollarin kaliyo tamamenGünaydın canım
Günaydın canım sen günde ne kadar yapıyordun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?