Motivasyon Sıfır !

Tweety26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
808
14
98
Ankara
Biliyorum buraya da çok konu açıyorum ama bi söyleyin son sene yapılacak şey mi şu ?!
Az önce okulumun sitesine girdim aaa bir de gördüm ki sınıflar karılmış. 10. sınıfta da karılmıştı. Canları sıkıldıkça sınıf karıyor bunlar !
9. sınıfta iyi bir sınıfım vardı. Kardılar. 10. sınıftaki arkadaşlıklarım kabus gibiydi. Ki 11. sınıf da öyleydi. 11.sınıfta tam alıştım derken aaa bi bakıyorum yine karılmış.
Ve ben yine hiç tanımadığım kişilerin arasına düşmüşüm ! Bütün arkadaşlarım yakın yada uzak hepsi bir arada 3 lü 4 lü. Ben mi ? Eski sınıfımdan nefret ettiğim 3 kişiyleyim. Ve ikisi de erkek. Yani.. Eski sınıfımdan, en nefret ettiğim kızlayım, Tutku'yla. Hatta diğer sınıflardan tanıdığım kızlar da yok ! Ya Bazen düşünüyorum Allahım ben sana ne yaptım da böyle saçma saçma sınıflara koyuyorsun diye.
Eski sınıfımdan bir Tutku var şimdiki karılan sınıfımda. Şimdiki sınıfımdaki bütün kızlar Tutku'nun yakın arkadaşı. Kızdan da hiç haz etmem. Bu sene sıfır arkadaşla Liseyi bitiriyorum Allah nasip ederse. Oturacağım biri bile yok düşünsenize.
Son sene arkadaşlarımla stres atarım dediğim sınıfı parçalara ayırmışlar. Ve nedense bütün kızlar 2 şer 3 er ayrılırken ben tek olarak ayrılmışım. Komplo mu şaka mı çözemedim !
En yakın 3 arkadaşımdan 3ü de aynı sınıfta ! Birisiyle ciddi yakınım. Karşıklıklı sınıf değiş biriyle, buraya gel yanlız kaldım, sizin sınıftan değişecek kimse tanımıyorum diyorum. "Sizin sınıfta İrem vaar" diyor bana. İremle de bir derdi yok. Bahane olsun.
Bide buna sinirim bozuldu. Sen 4 senelik arkadaşından gel bunu duy. Sınıf olayının üstüne bide arkadaştan yara aldım. Ne kadar bencil olduğunu gördüm. Bana söylese bir dakika durmam, değişirim.
Off ne bileyim çok mutsuzum, sinirliyim.
Kimseyi mi tanımaz insan ? Sanki özellikle ayırıp koymuşlar beni.. Bir de en yakın arkadaşın böyle diyince..

Alışabilir miyim bilmiyorum. Tutku beni sevmez, ben de onu. Toplar bir ekip kurar yeni kızlarla artık. Zaten yakın arkadaşları. Ben de oturur izlerim heralde. Ay bilmiyorum kendimi ilkokul çocuğu gibi hissettim. Tamam eski arkadaşlarımla tenefüste görüşeceğim ama sonuçta sınıftan oturup derdimi anlatabildiğim biri olmadıktan sonra bir anlamı yok. Bilmiyorum. Çocukça mı davranıyorum ? Şu da benim sınıfım diyeceğim bir sınıf bile yok ortada. Cidden alt üst oldum.

Son düzenleme:
kahroldum valla okuyunca
bence üzülmeye değmez böyle şeyler için sıkma canını o sınıfta da yeni arkadaşlıklar kurarsın zamanla bu kadar ön yargılı olma. hem kendi arkadaşlarını hiç görmiycek değilsinya

Hayır tabi kurarım ama isyanım son sene böyle saçma bir şey yapmış olmaları ne istiyolar bizim dönemden anlamıyorum ki ! Üstüne bide beni tek olarak ayırmışlar, tanıdıklarımın listesini ele geçirip beni onlardan en uzak yere koyma yarışı falan yapmışlar heralde. Allahım ! Komplo planı gibi

Son düzenleme:
lise son cok cabuk geçmişti bnm. anlayamadım bile nasıl bittigini.dersaneye gitmicek misin sınavlar için. son sınıfmışsın sonuçta takma onları.1 sene sonra arkadaş namına hiç birisi kalmıcak zaten.sen üniversiteyi düşün oraya odaklan olmazmı ?

İnsan bu yaşlarda çok etkileniyo böyle durumlardan
İnan kendimi okudum
Ben liseyi 4 senede 4 ayrı sınıfa okudum
Son 3 sene sizinki gibi sınıflar hep değiştirildi
11.sınıfta bende tek kalmıştım,3 yakın arkadaşım aynı sınıfa düşmüştü
Ben sonra o yakın dediğim kişilerle görüşmeyi kestim,umarım senin için öyle olmaz
Değişiyolar çünkü
Umarım çok sıkıntı yaşamazsın,takas yapabilirsiniz onların sınıfından biriyle aslında

dert ettiğin şeye bak, bende büyük birşey var sandım. takma kafana hayat sana her zaman istediğin şeyleri sunmuyor bunu alışsan iyi edersin artık çocuk değilsin. erkek olduğunu ve askere gittiğini düşün ben bunlarla aynı koğuşta yatmam mı diyecektin ? ya da iş hayatına başladığında amirlerini ve altlarını kendinin mi seçeceğini düşünüyosun, patronun uçuk renk birşey giydiğinde seni uyarınca istifa mı edeceksin.

bence böyle şeyleri kafana takma eminim yeni sınıftada arkadaşlar edineceksin ki zaten ders aralarında eski arkadaşlarınla takılırsın ders sırasında zaten ders dinliyosun kimse ile konuşmana bile gerek yok.

Dedim ya millet hep en yakın arkadaşıyla aynı sınıfa düşmüş bi ben ayrıyım nasıl olduysa ! Değişecek kimse de yok. Artık sinirden gülüyorum.

Ne bileyim ya. Arkadaşlıklarım benim için hep önemli olmuştur. En azından bir kişiyi tanırdık. Yok, özellikle bana özel hazırlanmış gibi liste.

Tamam sorun edilebilecek bir durum senin yaşında birisi için ama "ölmek istiyorum"da ne şimdi?

bazen gerçekten kk da yaş sınırı olması gerektiğini düşünüyorum.Adı üstünde KADINLAR klübü...

Ölmek istediğini duyunca bende gerçekten çok ciddi bi sorun var zannettim, yapma Allah aşkına tatlım yaa bu kadar kısıtlama hayatını...

senin yaş grubunda hayat arkadaşlardan ibarettir. eminim kimse seni ayrı tutarak sınıf ayarlamamıştır..elbette üzülmüşsün ama en azından bu site sana şunu katsın: motivasyonunu sağlayacak olan birinci kişisi yine sensin ve lütfen bir daha böyle gereksiz konular için ölmek istiyorum gibi cümleler kurma.

Ben de bazen şu konularına "Derdimi yazdım, şuna takıldılar buna takıldılar" diyenlere hak veriyorum. Bi sinirle yazıp, düzelttim. Nazikçe başlıkta düzeltme yapar mısın demenin bir insana laf anlatmak için yeterli olduğunu düşünüyorum. Yaş sınırı falan konusuna gerek yok bence. Ayrıca kadın olmanın yaşla olmadığını da belirtmek isterim. Burda 14 yaşında üye de var 15 yaşında da. Hatta belki 11 yaşında da. Burası bir forumsa adam akıllı paylaşım yapan her KADIN burdan faydalanabilir bence. Kimsenin kimseye dert beğendirme gibi bir lüksü yok.

Derdiniz başlıksa yazın düzeltelim ama yok illa yaşa, dert konusuna bağlayacaksanız kusura bakmayın.

Yaşınız kaç bilmiyorum, saygım da sonsuz ancak, insanların derdini yazıp bin laf işitmesi de hoş değil.

Değiştirsene sınıfını.

Sınıf değiştirmem için karşılıklı olması gerek. Yani gideceğim sınıftan birinin benim yerime gelmesi gerek. Gideceğim sınıftan da değiştirebilecek herkes sordum ama herkes en yakın arkadaşıyla aynı sınıfa düştüğü için değiştirmek istemiyor.
Acaba okul mu değiştirsem diyorum ? Gerçi son senem ama.. :44:

ben de son sınıfa geçtim ve bizim de sınıflarımız karılıyor,bu kadar kafaya takıcak bi durum değil bence,zaten okula doğru düzgün gitmiyoruz son sene hani dersane sınıfın böyle olsa tamam da buna bence bu kadar kafayı takma,derslerine odaklanırsan sorun olmaz yani en azından ben öyle yapıcam :)

Son sınıflara verilen izinler kaldırılmadı mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…