kahroldum valla okuyunca
bence üzülmeye değmez böyle şeyler için sıkma canını o sınıfta da yeni arkadaşlıklar kurarsın zamanla bu kadar ön yargılı olma. hem kendi arkadaşlarını hiç görmiycek değilsinya
İnsan bu yaşlarda çok etkileniyo böyle durumlardan
İnan kendimi okudum
Ben liseyi 4 senede 4 ayrı sınıfa okudum
Son 3 sene sizinki gibi sınıflar hep değiştirildi
11.sınıfta bende tek kalmıştım,3 yakın arkadaşım aynı sınıfa düşmüştü
Ben sonra o yakın dediğim kişilerle görüşmeyi kestim,umarım senin için öyle olmaz
Değişiyolar çünkü
Umarım çok sıkıntı yaşamazsın,takas yapabilirsiniz onların sınıfından biriyle aslında
dert ettiğin şeye bak, bende büyük birşey var sandım. takma kafana hayat sana her zaman istediğin şeyleri sunmuyor bunu alışsan iyi edersin artık çocuk değilsin. erkek olduğunu ve askere gittiğini düşün ben bunlarla aynı koğuşta yatmam mı diyecektin ? ya da iş hayatına başladığında amirlerini ve altlarını kendinin mi seçeceğini düşünüyosun, patronun uçuk renk birşey giydiğinde seni uyarınca istifa mı edeceksin.
bence böyle şeyleri kafana takma eminim yeni sınıftada arkadaşlar edineceksin ki zaten ders aralarında eski arkadaşlarınla takılırsın ders sırasında zaten ders dinliyosun kimse ile konuşmana bile gerek yok.
Tamam sorun edilebilecek bir durum senin yaşında birisi için ama "ölmek istiyorum"da ne şimdi?
Oldu mu ? ......
bazen gerçekten kk da yaş sınırı olması gerektiğini düşünüyorum.Adı üstünde KADINLAR klübü...
Ölmek istediğini duyunca bende gerçekten çok ciddi bi sorun var zannettim, yapma Allah aşkına tatlım yaa bu kadar kısıtlama hayatını...
e buyur yap o zaman yazdığını,sanki bir şey dedik..
Değiştirsene sınıfını.
ben de son sınıfa geçtim ve bizim de sınıflarımız karılıyor,bu kadar kafaya takıcak bi durum değil bence,zaten okula doğru düzgün gitmiyoruz son sene hani dersane sınıfın böyle olsa tamam da buna bence bu kadar kafayı takma,derslerine odaklanırsan sorun olmaz yani en azından ben öyle yapıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?