Merhaba hanımlar,
Ufak bir derdim var dün uzun zamandan beridir görüşmediğim bir arkadaşımla görüştüm bana sen önceden cıvıl cıvıldin çok güzel giyinirdin makyajsiz bile yüzün cildin çok güzeldi ışığını kaybetmişsin dedi. Evet doğumdan sonra kilolarimi veremedim bu konuda irademde motivasyonumda yok, kaybettim. Kilo aldığım için kıyafet tarzım değişti çünkü giydigimi yakistirmiyorum. Makyajı bıraktım çünkü özgüvenimi yitirdim. Kızın dediklerinde içime oturdu kötü anlamda demiyor onu biliyorumBu geçici bir durum mu yoksa ben depresyona mı girdim bu iradeyi ve motivasyonu nasıl sağlarım
Arkadaşınızın size bakışı ve sizi değerlendirme şekli sebebiyle moralinizi bozmayın. Yıllar içinde insanın giyim, makyaj tarzı vb değişebilir.
Önceden planlanmış bi bulusma ise evet özensiz olmuş birazYanına tişört eşofman altı ile gitmiştim çünkü dolabımda gerçekten bana olabilecek kıyafet kalmadı özensiz gördü galiba
Yanına tişört eşofman altı ile gitmiştim çünkü dolabımda gerçekten bana olabilecek kıyafet kalmadı özensiz gördü galiba
Önceden makyajli ozenliyseniz şaşırmıştır kötü niyetli olduğunu düşünmedim , tişört eşofman altı gerçektende özensiz sanki bakkala çıkmış gibiYanına tişört eşofman altı ile gitmiştim çünkü dolabımda gerçekten bana olabilecek kıyafet kalmadı özensiz gördü galiba
Böyle demesi cok yanlis ama bu lafi olumlu elestiriye çevirip motive olmanizda kullanın en basında enerjinizi fulleyin kendinize olumlamalar yapinMerhaba hanımlar,
Ufak bir derdim var dün uzun zamandan beridir görüşmediğim bir arkadaşımla görüştüm bana sen önceden cıvıl cıvıldin çok güzel giyinirdin makyajsiz bile yüzün cildin çok güzeldi ışığını kaybetmişsin dedi. Evet doğumdan sonra kilolarimi veremedim bu konuda irademde motivasyonumda yok, kaybettim. Kilo aldığım için kıyafet tarzım değişti çünkü giydigimi yakistirmiyorum. Makyajı bıraktım çünkü özgüvenimi yitirdim. Kızın dediklerinde içime oturdu kötü anlamda demiyor onu biliyorumBu geçici bir durum mu yoksa ben depresyona mı girdim bu iradeyi ve motivasyonu nasıl sağlarım
Önceden planlanmış bi bulusma ise evet özensiz olmuş biraz
Arkadaşınız sizi belli bir dönemdeki, belli bir halinizle hafızasına kaydetmiş ve sizi değerlendirirken de o görüntüyü ölçüt olarak kullanıyor sanırım.
Siz çok yakın zamanda anne olmamış mıydınız ? Bebeğiniz yaşını doldurdu mu ? Kendinize zaman tanıyın.
motivasyonumu kaybettim hükümsüzdür
Allah sağlık sıhhat versin. doğum yapmışsınız. herkes doğumdan sonra hemen toparlanamıyor
bakın ben doğum da yapmadım ama şu anda normalime göre fazla kilom var ve gardrolabımın büyük kısmını kullanamıyorum :/
bunu ben de sevmiyorum.
kendimi böyle hiiiiç sevmiyorum desem yeridir.
aşırı yoğun çalışıyorum düzenli spor yapamıyorum -kendimi en çok eleştirdiğim konudur, bir türlü o disiplini edinemedim
bir de kendime kızdığım için alışveriş de yapmıyorum, e giyecek çok birşeyim de olmuyor böylece ama bi 5 kilo versem bi sürü kıyafetimin içine sığcam mesela. böyle de kısır döngü
şimdi
1-2 parça şık birşeyler alabilirsiniz (ben de mecburen aldım bir yerden sonra)
mesela anvelop etekler filan alabilirsiniz onlar zayıflasanız da giyiliyor
spor da giyseniz yeni şık birşeyler olabilir tişört değil de bir tık oversize bluz olur mesela, sonra da giyersiniz.
saça makyaja özen gösterebilirsiniz
bunun zayıflamakla alakası da yok
evin girişinde vestiyere 2-3 parça makyaj eşyası koyun, benim parfüm ve 2-3 parça makyaj malzemem orada duruyor. akşam çıkarken toplam 5 dakika sürüyor
normalde makyaj yapmıyorum, yazın hiç yapmam ama artık hava serinledi
bir de
ayakkabı çanta aksesuar yardırabilirsiniz!
anneler genelde kocaman çantalarla geziyor ve pek feminen ya da minik şık çanta kullanmıyorlar ya da ne biliyim koca yaz kullanmak için hasır çantalar çok hoş bence
dümdüz siyah ya da bej penye bir elbise bile giyseniz
çanta fular stiletto ile giyince bambaşka olursunuz
çantayı aksesuarı yine her zaman kullanırsınız
Önceden makyajli ozenliyseniz şaşırmıştır kötü niyetli olduğunu düşünmedim , tişört eşofman altı gerçektende özensiz sanki bakkala çıkmış gibi
Merhaba hanımlar,
Bebekle ne makyajı ya , el kadar bebenin yüzü gözü sim mi olsun zaten . Güneş kremi sürdüğüme dua ediyorum. Saçım anne topuzu evet çünkü beş dakikadan uzun duş alamıyorum ve kuzum sürekli saçımı çekiyor Bana arkadaşım bunları dese, haşlarım net
Cildinizin ışıltısı içinizdeki ışığın eksiğinden. Ben de arkadaşınızda kötü niyet görmedim. Sizdeki o ışıltıyı size hatırlatmak istemiş. O zaman yarından tezi yok demeyin, yarından tezi var. Bugün.
İşıltınızı söndüren fazla kilolar ise, oturun spora başlayın. Bakın ben 45 kiloyum kendimi bildim bileli. Çocukken de 45 kiloydum
Ama yemek yemeyi çok seviyorum ve ne zaman çok yesem göbeğim kocaman oluyor. Vücut incecik olunca o göbek o kadar sinir bozuyor ki. Yani hiçbir yere saklayamıyorsunuz.
Ben de bu Eylül başında kendi kendime dedim ki, istediğimi yiyip içebilmek için spor yapcam. (Böyle de saçma bir motivasyonum var)
Göbek bölgemi ve yaşım gereği ileride oluşacak deformasyonları önlemek adına günde 20 dk spor yapmaya başladım. Öneri haftada üç gün diyordu, ben her gün yaptım yapıyorum. Dört haftada karnım şekillendi, kalçam dikleşti, bacaklarım sıkılaştı. Ya günde 20 dk neye ayırmıyoruz ki? Ben de o ışıltılı günlerimi ve diri kalmış bedenimi istiyorum dedim ve başladım. Çocuk doğurmuş olmak engel değil inanın. Belki zor ama mümkün .Öyle bir ter atıyor ki insan, aklınız şaşar. Ne ödem kalıyor, ne fazlalık. Makyaj yapmaya kilo engel değil, (benim de makyaj anlayışım ruj rimel ve göz kalemi. Bir de güneş kremi ama insan gene de ışıldıyor o kadarla bile) güzel giyinmeye de engel değil. Kilo sizin bahaneniz olmasın. Başlayın, bugün başlayın.
Arkadaşınızla yeniden görüştüğünüz zaman, size ışıl ışıl olduğunuzu söylesin. Ama önce siz o aynadaki kadına gülümseyin. Işık içerden gelmezse, aydınlatmaz hiçbir şeyi. Bebeğinizin mutlu bir annesi olsun. Kendini çok seven bir kadın olun. Ben size inanıyorum.
Bebeğinizi de sağlıcakla büyütün.
Böyle demesi cok yanlis ama bu lafi olumlu elestiriye çevirip motive olmanizda kullanın en basında enerjinizi fulleyin kendinize olumlamalar yapin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?