Eski halinize bakarak. İnanın geçici dönem. İnsan kendine baktıkça daha pozitif oluyor bakım yapmaya devam edin. Spor yapın vs.
Evet bebiş şuan 10. Ayına girecek evet çok acele ediyor musun gibi hissediyorum. Doğum kilolarını ilk 6 ayda verenleri okudukça üzülüyorum
Peelingler serumlar kremler sipariş ettim bir yerden başlamam gerekiyor. Bir de 30'a yaklaştım herhalde onun da bir paniği var. Eskiden çok zayıfmışım inşallah tekrardan o kilolara dönerim
Merhaba hanımlar,
Ufak bir derdim var dün uzun zamandan beridir görüşmediğim bir arkadaşımla görüştüm bana sen önceden cıvıl cıvıldin çok güzel giyinirdin makyajsiz bile yüzün cildin çok güzeldi ışığını kaybetmişsin dedi. Evet doğumdan sonra kilolarimi veremedim bu konuda irademde motivasyonumda yok, kaybettim. Kilo aldığım için kıyafet tarzım değişti çünkü giydigimi yakistirmiyorum. Makyajı bıraktım çünkü özgüvenimi yitirdim. Kızın dediklerinde içime oturdu kötü anlamda demiyor onu biliyorumBu geçici bir durum mu yoksa ben depresyona mı girdim bu iradeyi ve motivasyonu nasıl sağlarım
Acele etmeyin ve kendinizi kimseyle kıyaslamayın. Bebeğinizi sağlık, huzur ve mutlulukla büyütün.Evliliğinizdeki sorunlarınızı da çözebilmenizi ve mutlu olmanızı dilerim.
yahu sanki 60insan her yaşta bakımlı olmalı 20li yaşlar da mı bakmalı sadece kendine insan neyin paniği bu amann
Öfff ona ne yaa? Şu insanların hadsizlikleri beni çıldırtıyor. Ona mı düşmüş seni eleştirmek? Resmen moralini bozmak için gelmiş görüşmek için gelmemiş.
Keşke lafı yapıştırsaydın benim cildim yine parlar, ışığımı geri kazanırım ama senin bu insanın ışığını söndüren ruh halin için durum benimki kadar iç açıcı değil deseydin.
mevzu kötü anlamda deyip dememesi değil. Size şu an böyle hissettirmiş olması kâfi. hiçbir şey yapmak zorunda değilsiniz. canınız istiyorsa yapın.
Öneri istiyorsanıza da... Bi tane kil maskesi alın mesela :) sonra kağıt maskeler var. Onlardan alın, nemlendirici alın. Rimel alın. Renkli glosslardan alın bir tane Pastel'in allıklarından alın. Ten ürünü kullanıyorsanız bir tane bb krem alın. Arada sırada kil maskesini yapın, sonra kağıt maskenizi koyun suratınıza öyle işinizi yapın.ojeinizi sürün. Bi lip balm bile renk veriyor yüze. Bu bile inanın iyi gelir. :)
Çok teşekkür ederimumarım çift terapisine gidiyoruz yavaş yavaş duzeliyoruz ikimizde
Evet sizde haklısınız, insanda her an ozencek motivasyon yada vakit olmuyor, bidaha buluştuğunuzda daha özenli gidersiniz. İnsan kendine baktıkça, bakımlı oldukça moralide yükseliyorHastaneden direk oraya uğramak zorundaydım o yüzden öyle oldu. Aslında daha özenlide gidebilirdim niyeyse içimden gelmedi önceden çok özenlirdim saçıma kıyafetime makyajıma dediğiniz gibi ondandır Ben de kötü niyetli düşünmüyorum hakkında
boyle insanlara gicik oluyorum kiskandi heralde seni evli çocuklu mutlu fln gordu sanirim. uzun zaman gorusmemissin iyi olmuş yine gorusme. hamilelik sonrasi bende neler duydum neler. veriliyor kilolar merak etme. kimi uc ayda verir kimi uc yilda bi sekilde kilolar gider. yeni anneler isildamaz zaten kimse kimseyi kandirmasin. uykusuzluktan bayilir, yarim yamalak uyku uyku degildir, kilolar ayri koca ayri bebek ayri bambaska bir hayat. elbetteki temizlikciniz bakiciniz varsa her hafta bir etkinliğe esinizle katılıyorsaniz isil isil patlarsınizMerhaba hanımlar,
Ufak bir derdim var dün uzun zamandan beridir görüşmediğim bir arkadaşımla görüştüm bana sen önceden cıvıl cıvıldin çok güzel giyinirdin makyajsiz bile yüzün cildin çok güzeldi ışığını kaybetmişsin dedi. Evet doğumdan sonra kilolarimi veremedim bu konuda irademde motivasyonumda yok, kaybettim. Kilo aldığım için kıyafet tarzım değişti çünkü giydigimi yakistirmiyorum. Makyajı bıraktım çünkü özgüvenimi yitirdim. Kızın dediklerinde içime oturdu kötü anlamda demiyor onu biliyorumBu geçici bir durum mu yoksa ben depresyona mı girdim bu iradeyi ve motivasyonu nasıl sağlarım
Saçma sapan konuşmalar gerçekten . Sen ona fikrini mi sordun bir kere konuşuyor ki boş boş. Ben de daha doğum kilolarımı tam olarak veremedim, dolapta ne varsa ondan yemek yapmaya hatta bazen ona bile vakit ayıramıyorum. Dışardan yemek söylüyoruz vs . Hasta olmayalım olmasınlar da illa kişişel bakıma da sıra gelecekDerya seni aralık ayı annelerinden tanıyorum benimkisi de öyle hiç dibimden ayrılmıyor saçımı toplayamıyorum wcye gidersem bile kapıda bitiyor. Kız bekar belki de ondandır böyle düşünmesi beni de Instagram fenomeni mi sandi ne
Siz bensiniz. Kendime hiçbir şey almıyorum, hiçbir şeyi yakıştıramıyorum. Doğum kilolarım duruyor. Çirkin biri de değildim ama artık kendimi çok çirkin hissediyorum. Kilo vermek her birini yerine geri getirecek biliyorum ama ben de yapamıyorum...Yanına tişört eşofman altı ile gitmiştim çünkü dolabımda gerçekten bana olabilecek kıyafet kalmadı özensiz gördü galiba
Evet sizde haklısınız, insanda her an ozencek motivasyon yada vakit olmuyor, bidaha buluştuğunuzda daha özenli gidersiniz. İnsan kendine baktıkça, bakımlı oldukça moralide yükseliyor
boyle insanlara gicik oluyorum kiskandi heralde seni evli çocuklu mutlu fln gordu sanirim. uzun zaman gorusmemissin iyi olmuş yine gorusme. hamilelik sonrasi bende neler duydum neler. veriliyor kilolar merak etme. kimi uc ayda verir kimi uc yilda bi sekilde kilolar gider. yeni anneler isildamaz zaten kimse kimseyi kandirmasin. uykusuzluktan bayilir, yarim yamalak uyku uyku degildir, kilolar ayri koca ayri bebek ayri bambaska bir hayat. elbetteki temizlikciniz bakiciniz varsa her hafta bir etkinliğe esinizle katılıyorsaniz isil isil patlarsıniz
Saçma sapan konuşmalar gerçekten . Sen ona fikrini mi sordun bir kere konuşuyor ki boş boş. Ben de daha doğum kilolarımı tam olarak veremedim, dolapta ne varsa ondan yemek yapmaya hatta bazen ona bile vakit ayıramıyorum. Dışardan yemek söylüyoruz vs . Hasta olmayalım olmasınlar da illa kişişel bakıma da sıra gelecek
Siz bensiniz. Kendime hiçbir şey almıyorum, hiçbir şeyi yakıştıramıyorum. Doğum kilolarım duruyor. Çirkin biri de değildim ama artık kendimi çok çirkin hissediyorum. Kilo vermek her birini yerine geri getirecek biliyorum ama ben de yapamıyorum...
Kesinlikle geçici bir dönem umudunuzu yitirmeyin. Keyifle kilo verdiğimiz bir sayfamız var. Her zaman bekleriz.Merhaba hanımlar,
Kesinlikle geçici bir dönem umudunuzu yitirmeyin. Keyifle kilo verdiğimiz bir sayfamız var. Her zaman bekleriz.
Rica ederim. "Zipzip ile Masterfit" anasayfada oluyoruz genelde. Link paylasamadim. Sıkıntılarınızın bir önce bitmesini dilerim.Çok teşekkür ederim link verebiliyorsanız alabilir miyim kendimi toparladığım zaman size katılayım
Tamam diye topiğinde görüyordum ben o sayfayı inşallah yakın zamanda buluşmak dileğiyle teşekkür ederimRica ederim. "Zipzip ile Masterfit" anasayfada oluyoruz genelde. Link paylasamadim. Sıkıntılarınızın bir önce bitmesini dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?