Motivasyonunuzu kimden veya neyden alıyorsunuz?

portakalcicegiii

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
662
69
318
Denizli
Kendimi bu hayatta epey yorgun hissediyorum. Hangi konuda olursa olsun motivasyonsuz olmuyor. Siz motivasyonunuzu nasıl sağlıyorsunuz? Bana bir yol gösterin, sizden feyz alayım ...

internette gaz veren videolar var. Ama dönemsel olarak enerji düşüklüğü olabilse de genel olarak mutlu olmaya çalışmak motivasyonumu arttırıyor. Aynanın karşısına geçip nedensiz yere gülümsüyorum, keyfim yerine geliyor.

Daha sonra hayal kuruyorum. Kurduğum hayalin gerçekleşmesi için yapmam gerekenleri yapıyorum.

Bazı insanların motivasyonu kaygı, bazı insanlarda da destekle artıyor. Benim favorim kaygı :)) Yumurta-kapı ilişkisi benim yaşam felsefem olmuş durumda :) Sıkışınca öyle bir motive olurum ki inanamazsınız :) Ama genel olarak hedeflerim, verdiğim emekleri düşünerek gaza gelmeye çalışırım.

Bu aralar bahar havası carpıo ben genelde mazada benım elemanlarla kaynatıoz bıtane elamanm var bı alem konyssa yetıo aglayan ı bıle guldrr evde olursam snap acıom vıdeolarla eglnıom kendımısekılden sekıle sokuom oda yoksa vıne lere bakıım komık vıdeolar var

Bı ara bende yapmıstım cok eglncelı oluo

Vala bu aralar snap taktım kafyı kenımı sekılden sekıle sokuom xd ha benım annm öldu arada o varmıs gubı bakanne kızın evlendı cok mutlu sende mutlu ol derım yasın okurum bıde annecımım mezarına sık zıyaret ve cıcek dıkıom o herseyden ıyı gelıo

Aslinda her insan motivasyon olur kendi kendine. Ama hemen icraata gecmeyince saliverir erteler vs.. o yüzden kalbinizden o an ne geciyorsa hevesiniz var iken direk yapin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…