- 1 Haziran 2021
- 71
- 188
- 43
- Konu Sahibi cosmicgirl
Herkese merhabalar. Çocukluğumdan beri kilolu biriyim. Maalesef şanssız kesimdenim ve devamlı dikkatli olmak zorunda olan biriyim. Hayatım kilo vermek için uğraşmakla, diyetlerle, kilo verip geri almalarla geçti. Artık metabolizmam yorgun, şeker öncesi durumdayım ve insülin direncim yüksek. Ve kilom hiç olmadığı kadar yüksek. O yüzden endokrine gitmek için dahiliye bölümüne gittim ve doktorun bana iğneleri önermesi ile başladı yeni yolculuğum. Bir aylık bir tahlil serüveni sonrasında sonunda ilk dozumu cuma günü oldum.
Bugün 3. Günüm. Ve iştahım inanılmaz azaldı. Diyetisyenin verdiği listenin hepsini yiyemiyorum. Şöyle ki tabağımı hazırlıyorum ama bir noktada tıkanıyorum. Mide ameliyatı olanların yaşadığı olay gibi sanırım. Çok mutluyum ki benim sorunum diyete başlayıp ani gelen açlıkla diyeti bozmak ve devamını getirememekti . Tokluk hissetmek güzel bir duyguymuş.

ayrıca şimdilik deneyimime ve ilk etkilere göre bağırsak sorunlarıma da iyi geldi. Sindirmeden günde birkaç defa wc ye giden biriydim. Şu an daha normal gibi durum. Bu da sevindirici benim açımdan.
130 kilo olarak bu iğneyi doktor kontrolünde kullanmaya başladım ve devamlı takipte olacağım. Doğrusu da bu. Ben uyarımı da yapayım.
Burayı bu süreçte yaşadıklarımı yaşayacaklarımı takip etmek, bir arayışta olanlarla paylaşmak için günlük gibi kullanmayı planlıyorum.
Kullanan kişilerle bir araya gelip sorularımıza cevaplar bulabiliriz.
Hepimize sağlıklı bir hayat diliyorum. Bol eksiler
Bugün 3. Günüm. Ve iştahım inanılmaz azaldı. Diyetisyenin verdiği listenin hepsini yiyemiyorum. Şöyle ki tabağımı hazırlıyorum ama bir noktada tıkanıyorum. Mide ameliyatı olanların yaşadığı olay gibi sanırım. Çok mutluyum ki benim sorunum diyete başlayıp ani gelen açlıkla diyeti bozmak ve devamını getirememekti . Tokluk hissetmek güzel bir duyguymuş.

130 kilo olarak bu iğneyi doktor kontrolünde kullanmaya başladım ve devamlı takipte olacağım. Doğrusu da bu. Ben uyarımı da yapayım.
Burayı bu süreçte yaşadıklarımı yaşayacaklarımı takip etmek, bir arayışta olanlarla paylaşmak için günlük gibi kullanmayı planlıyorum.
Kullanan kişilerle bir araya gelip sorularımıza cevaplar bulabiliriz.
Hepimize sağlıklı bir hayat diliyorum. Bol eksiler