mrb arkadaşkar ilk tüp bebek denemem olcak yardım lütfen?

ben tüp bebek tedavisine başladım nasipse iğne kullanıyorum ve aynı zamanda folbiol ve aspirin verildi tedavim boyunca kullancam acaba neden folbiol ve asprin ne işe yarıyoki kullanan varmı yardım lütfen
coraspirin kanı sulandırma amaçlı kullandırılır.embiryoya giden kan akışının düzenli olması için. folbiol folikasit tir bebeğin gelişiminde büyük önem taşıyor. ben 3 deneme yaptım.hepsinde de kullandırdılar. hayırlısı olsun senin için

mehaba :) dün doktoruma gittim yumurtalılarıma baktı işte asistanına rakamlar söyledi birsürü 15 , 13, 14, 11 gibi sonrada gidişatın iyi dedi. cumartesi tekrar gideceğim inşAllah. sence nasıl ? bu tüp bebekte önemli olan nedir ben mi eşim mi

canım yumurta büyüklüklerindir bence onlar ve doktorun dediği gibi gayet güzel sonuçların :) ben hep erkekten kaynaklı sorunlarda tedaviler daha kolay oluyor diye biliyordum ama burada bir çok örnekte gördüm ki kadına erkeğe bakmıyor ... sende sıkıntı neydi ??

canım bende pko varmış hem sağda hem solda. yanlız doktorum ultrason da bakınca. klomenle rahat hamile kalabilecek düzeydesin dedi cumartesi. ama eşinin sonuçları iyi çıkarsa demişti. peki senin ?

canım bende pko varmış hem sağda hem solda. yanlız doktorum ultrason da bakınca. klomenle rahat hamile kalabilecek düzeydesin dedi cumartesi. ama eşinin sonuçları iyi çıkarsa demişti. peki senin ?
benim eşimde prblem vardı canım sperm hareketliliği düşüktü, hatta benim yumurtalarım toplanırken eşimden 3 kere örnek almak zorunda kalmışlar çünkü ilk ikisinde hiç canlı sperm bulamamışlar, ben işlemden çıkınca durumu anlattı tamam dedim bizim çocuğumuz falan olmaz böyleyse ama kısmet işte çok şükür oldu. :) darısı isteyen herkese olsun inşallah, hatta istemeyenlere de olsun ki nasıl bişeyi kaçırdıklarını bilip pişman olsunlar...

Lizz_1907 Benimde esimde problem var hareketlilik az..sen hamilemisin yoksa cocugun varmi??siteye yeni uye oldum..Herkez erkek pobleminde tup bebek basari orani daha yuksek diyorlar..senin doktorunda bu yonde bisiyler soyledimi hic..ilk denememi subatta yapmak istiyoruz..

yok canım benim ilk tüp bebek denemem ve ilk hamileliğim, benim doktorum erkek problemlerinde daha başarılı olunduğunu söylemedi ama ben kulaktan dolma öyle bişeyler duymuştum, 1 tane bile canlı sperm bulunsa yumurtalar iyiyse ve kadın rahmi embiryoyu taşımaya müsaitse şanslıyız işte :):) ve tabi kadınların yaş faktörü de önemli bu tedavilerle, senin yaşın kaçtı ve neden şubat ayını bekliyorsunuz canım doktorun mu öyle söyledi ??

Evet benim tek dez avantajim yasim 35 yasindayim(subat dememin sebebi yurt disinda yasiyorum..izin zamani subatta..coj kafam karisiyor..diger forumlarda cogu kisi bitkisel kürler yapip sperm sonuclarni duzelttik falan yazmislar..daha once kecibiynuzu kullandik bir degisme olmadi(bende problem yoktu ama..simdi subatta butun tahliller yeniden yapilacak..artik zaman kaybetmek istemiyotum..cokta korkuyorum karmakarisik durumdayim yani

hangi ülkedesin ?? hem artık 40 yaşından sonra zorlaşıyor diyor doktorlar eski 35 sınırı 40 a çıktı artık o yüzden korkmana gerek yok :) evet arkadaşların bahsettiği kürleri mutlaka deneyin gelene kadar, alkol ve sigara alışkanlığı varsa onları şimdiden bırakmak lazım ve aslında her hastalığın tek sebebi olan stresi unut, sters yapma, sakin ol, olmayacağınısakındüşünme hep olumlu düşün. inşallah iyi sonuç alırsın o zaman :):)

Lizz_1702 Ben Turkmenistanda yasiyorum..saglik sektoru cok kotu burada oyuzden burda bisiy yapamiyoruz..balik yagi, vitamin falan alayim bari..cok saol moral verdigin icin..bu konuyu kimseyle konusmak istemiyorum..birtek bunu yasayanlarla konusabiliyorum..senin hamile olmana cok sevindim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin..sen hangi hastanede yaptin tup bebegi??

Son düzenleme:
amin canım insallah Allah herkese nasip etsin. ben güneydoğu da yaşıyorum o yüzden fazla seçeneğim yoktu istanbul ankara izmin gibi büyük bi ile de gidemedim bana en yakın şehir şanlıurfaydı doktor bi tanıdığımızı da referansıyla orada özel bi hastanede yaptırdık çok sükür olumul sonuç aldık. darısı senin ve isteyen herkesin başına inşallah..

Ne kadar sanslisin..ilk denemede olmus..Allah ol deyince oluyor iste..

in..ilk denemede olmus..Allah ol deyince oluyor iste..[/QUOTE]
Benimde ilk denememde tutu ankarada yaptirmani istedim be simdi 4 haftalik hamileyim

]Ne guzel Allah kucagina almayi nasip etsin..saglikli sihatli olsun bebegin..senin problem kimde idi canim???

mrb ben de şanlıurfada yaşıyorum ve tüp bebek yaptıraacam sen OSMde mi yaptırdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…