mrb arkadaşkar ilk tüp bebek denemem olcak yardım lütfen?

Kizlar erkek kisirligi yuzunden cocuk sahibi olamayip, Tup bebek tedavisi oncesi dogal urunler kullanan var mi???Tabi doktorlarinda onayini alip..Ben simdi subata kadar bisiyler kullanalim istiyorum ama ne marka nede neyi kullanacagim bilmiyorum..internnetten bakiyorum ama bicok sey var kafam karisiyor???

iyi aksamlar. evet OSM de yaptırdım, ne zaman basliyosun tedaviye?

inş bugün gynelle diye bir ilaçvar onu alıp kullanacam daha sonra da adetin 2 ya da 3. günü gidip başlayacam benm adetim düzensiz o yüzden

Merhaba canim dun yumurtalarim toplandi 6 adet. Agrim herhangi bisryim yok. Normal hayatima devam ediyorum nasil sence

Merhaba canim dun yumurtalarim toplandi 6 adet. Agrim herhangi bisryim yok. Normal hayatima devam ediyorum nasil sence
ağrın olmaması güzel canım.. toplanan yumurta sayısı da önemli değil sağlıklı 1 tane bile olsa yeterli. doktorun ne dedi peki ??

ağrın olmaması güzel canım.. toplanan yumurta sayısı da önemli değil sağlıklı 1 tane bile olsa yeterli. doktorun ne dedi peki ??
Doktorum her kontrolumde gidisatin iyi masAllah dedi ama hepte bu demek gebesin demek degil dedi. Dun esime demis güzel iyi demis sadece ve daha kac tanesi dollenmis daha aramadilar. Cumaya transfer olacak sanirim.

ararlar canım bu hafta içinde bebeğini ya da bebeklerini alıp evine gidersin hadi bakalım en zor sürece girdin bekleme süreci :):) inşallah güzel haberler verirsin bize .. nerede yaptırdın tedavini ??

ararlar canım bu hafta içinde bebeğini ya da bebeklerini alıp evine gidersin hadi bakalım en zor sürece girdin bekleme süreci :):) inşallah güzel haberler verirsin bize .. nerede yaptırdın tedavini ??

Konya novafertil tup bebek merkezinde yaptirdik cnm. Tranferden sonra hep yattin mi cnm sen. Nasil bir yol izledin

Konya novafertil tup bebek merkezinde yaptirdik cnm. Tranferden sonra hep yattin mi cnm sen. Nasil bir yol izledin
yok ben sadece ilk iki gün yattım biraz, gün boyu değil tabi ki biraz yattım biraz kalktım gezindim evin içinde ama hasta gibi günlerce yatmadım, transferden sonraki gün kalktım yavaş yavaş yemeğimide yaptım, hemşirelerin tembihlediği şeyler vardı bunları yapma diye onlara dikkat ettim sadece onun haricinde test gününe kadar kesinlikle yatma vücuduna hastayım sinyali göderme çünkü hasta değilsin yatmanı gerektirecek bi durum yok :):) ama bazılarının kanaması oluyo doktor onlara sürekli yat diyor tabi öyle durumlar hariç :) ama sana tek tavsiyem sakın stres yapma, rahat ol, unutmaya çalış, tabi unutmaya çalış derken bebeğini tehlikeye atmadan unutmaya çalış. çok ağır kaldırma, yükseğe uzanma, hareketlerini biraz kısıtla :)

osm de tüp bebek yaptıran arkadaş sizden ne kadar istediler toplam ne kadara mal oldu

Keçi boynuzu pekmeziiiiiiiiiiiiiiii.

Arkadaslar herkese slmlar rabbim Tüm isteyenlere insallah bi an önce evlat tadini tattirir... benim bi sorum var acaba kan testi günü gelmeden idrar testi yapan varmi?

Merhaba cnm dun transferim oldu :)

yok yok akmamıştır bu ne ki öyle akıp gitsin :):) o kadar kolay değil canım merak etme sen sakın öyle düşünme şimdiden kızarım bak... sen şuan annesin :):)

Insallah cnm. Yatiyorum yarin 3. Gun olcak ayaklaniyim yavas yavas diyorum sence ?

Insallah cnm. Yatiyorum yarin 3. Gun olcak ayaklaniyim yavas yavas diyorum sence ?
tabi canım dikkatli olmak koşuluyla kalk artık yavaş yavaş hasta değilsin sonuçta sürekli yatma... ama kendini yormadan ve dikkatli olarak tabi ki..

Bizde de sperm sayı azlığı ve hareketsizlik vardı. Geçen sene keçiboynuzu suyunu eşime hergün içiriyordum. 3 ay içinde ml de 2 milyon olan sayı 12 milyona çıkmıştı ve hareketli sayısı %5 artmıştı. Sonradan eşimin kalbine stent falan takıldığı için bebek planlarımızı ocak-şubat 2015 e erteleyince kullanmayı bıraktık. Şuan bidünya ilaç kullanıyor. Dolayısıyla sayı ve hareketlilik ne durumda bilmiyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…