iyi aksamlar. evet OSM de yaptırdım, ne zaman basliyosun tedaviye?
INSALLAH SIZDEKi SANS BENDEDE OLUR DA ILK DENEMEDE TUTAR..
tutar allahin izniyle morelini cok yuksek tutmalisin inanmak basarmanin yarisi ben hep umutluydum ve umudumm bosaa cikmadi isallah allah isteyen herkeze versinINSALLAH SIZDEKi SANS BENDEDE OLUR DA ILK DENEMEDE TUTAR..
Merhaba canim dun yumurtalarim toplandi 6 adet. Agrim herhangi bisryim yok. Normal hayatima devam ediyorum nasil senceTeşekkür ederim arkadaşım, Allah razı olsun. Senin tedavin de hayırlı olsun inşallah bize güzel haberlerini verirsin.. bu forumda çok güzel başlangıçlara şahit olduk uzun zamandır :):) sana tevsiyem sadece rahat ol. kendini kasma, vücuduna hasta muamelesi yapma, ilk andan itibaren kendini hamile gibi hisset, yemene içmene dikkat et ya da etme, sırt üstü yat ya da yatma inan bunların hiç önemi yok. sadece bedenini stresten uzak tut ve bebeğin olacağına inan, sürekli dua et hayırlısını iste :):) moralini de yüksek tut sonuçta sen bir anne adayısın, güçlü olman lazım :) inşallah en kısa zamanda sen de bizimle güzel haberleni paylaşırsın arkadaşım dualarımız seninle...
ağrın olmaması güzel canım.. toplanan yumurta sayısı da önemli değil sağlıklı 1 tane bile olsa yeterli. doktorun ne dedi peki ??Merhaba canim dun yumurtalarim toplandi 6 adet. Agrim herhangi bisryim yok. Normal hayatima devam ediyorum nasil sence
Doktorum her kontrolumde gidisatin iyi masAllah dedi ama hepte bu demek gebesin demek degil dedi. Dun esime demis güzel iyi demis sadece ve daha kac tanesi dollenmis daha aramadilar. Cumaya transfer olacak sanirim.ağrın olmaması güzel canım.. toplanan yumurta sayısı da önemli değil sağlıklı 1 tane bile olsa yeterli. doktorun ne dedi peki ??
ararlar canım bu hafta içinde bebeğini ya da bebeklerini alıp evine gidersin hadi bakalım en zor sürece girdin bekleme süreci :):) inşallah güzel haberler verirsin bize .. nerede yaptırdın tedavini ??
yok ben sadece ilk iki gün yattım biraz, gün boyu değil tabi ki biraz yattım biraz kalktım gezindim evin içinde ama hasta gibi günlerce yatmadım, transferden sonraki gün kalktım yavaş yavaş yemeğimide yaptım, hemşirelerin tembihlediği şeyler vardı bunları yapma diye onlara dikkat ettim sadece onun haricinde test gününe kadar kesinlikle yatma vücuduna hastayım sinyali göderme çünkü hasta değilsin yatmanı gerektirecek bi durum yok :):) ama bazılarının kanaması oluyo doktor onlara sürekli yat diyor tabi öyle durumlar hariç :) ama sana tek tavsiyem sakın stres yapma, rahat ol, unutmaya çalış, tabi unutmaya çalış derken bebeğini tehlikeye atmadan unutmaya çalış. çok ağır kaldırma, yükseğe uzanma, hareketlerini biraz kısıtla :)Konya novafertil tup bebek merkezinde yaptirdik cnm. Tranferden sonra hep yattin mi cnm sen. Nasil bir yol izledin
Keçi boynuzu pekmeziiiiiiiiiiiiiiii.Kizlar erkek kisirligi yuzunden cocuk sahibi olamayip, Tup bebek tedavisi oncesi dogal urunler kullanan var mi???Tabi doktorlarinda onayini alip..Ben simdi subata kadar bisiyler kullanalim istiyorum ama ne marka nede neyi kullanacagim bilmiyorum..internnetten bakiyorum ama bicok sey var kafam karisiyor???
Ben adanada yaptırdım 3.tüp bebeği devlet karşıladığı için hastaneye 3.000 yatırdık ilçlar da 1000 lira civarında tuttu.Devlet karşılamazsa hastaneye 4000 yatırıyorsu ilaçlarda 1500-2000 arası tutuyorosm de tüp bebek yaptıran arkadaş sizden ne kadar istediler toplam ne kadara mal oldu
Merhaba cnm dun transferim oldu :)yok ben sadece ilk iki gün yattım biraz, gün boyu değil tabi ki biraz yattım biraz kalktım gezindim evin içinde ama hasta gibi günlerce yatmadım, transferden sonraki gün kalktım yavaş yavaş yemeğimide yaptım, hemşirelerin tembihlediği şeyler vardı bunları yapma diye onlara dikkat ettim sadece onun haricinde test gününe kadar kesinlikle yatma vücuduna hastayım sinyali göderme çünkü hasta değilsin yatmanı gerektirecek bi durum yok :):) ama bazılarının kanaması oluyo doktor onlara sürekli yat diyor tabi öyle durumlar hariç :) ama sana tek tavsiyem sakın stres yapma, rahat ol, unutmaya çalış, tabi unutmaya çalış derken bebeğini tehlikeye atmadan unutmaya çalış. çok ağır kaldırma, yükseğe uzanma, hareketlerini biraz kısıtla :)
hadi hayırlısı bakalım 12 gün bekliycez sonuçiçin geri sayıma başla :):) nasıl hissediyosun kendini ??Merhaba cnm dun transferim oldu :)
hadi hayırlısı bakalım 12 gün bekliycez sonuçiçin geri sayıma başla :):) nasıl hissediyosun kendini ??
yok yok akmamıştır bu ne ki öyle akıp gitsin :):) o kadar kolay değil canım merak etme sen sakın öyle düşünme şimdiden kızarım bak... sen şuan annesin :):)Sirtustu yatiyorum oyle :) sanki akip gitti gibi
yok yok akmamıştır bu ne ki öyle akıp gitsin :):) o kadar kolay değil canım merak etme sen sakın öyle düşünme şimdiden kızarım bak... sen şuan annesin :):)
tabi canım dikkatli olmak koşuluyla kalk artık yavaş yavaş hasta değilsin sonuçta sürekli yatma... ama kendini yormadan ve dikkatli olarak tabi ki..Insallah cnm. Yatiyorum yarin 3. Gun olcak ayaklaniyim yavas yavas diyorum sence ?
Bizde de sperm sayı azlığı ve hareketsizlik vardı. Geçen sene keçiboynuzu suyunu eşime hergün içiriyordum. 3 ay içinde ml de 2 milyon olan sayı 12 milyona çıkmıştı ve hareketli sayısı %5 artmıştı. Sonradan eşimin kalbine stent falan takıldığı için bebek planlarımızı ocak-şubat 2015 e erteleyince kullanmayı bıraktık. Şuan bidünya ilaç kullanıyor. Dolayısıyla sayı ve hareketlilik ne durumda bilmiyorum açıkçasıKizlar erkek kisirligi yuzunden cocuk sahibi olamayip, Tup bebek tedavisi oncesi dogal urunler kullanan var mi???Tabi doktorlarinda onayini alip..Ben simdi subata kadar bisiyler kullanalim istiyorum ama ne marka nede neyi kullanacagim bilmiyorum..internnetten bakiyorum ama bicok sey var kafam karisiyor???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?