• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mrb arkadslr yeni dogmus kiz bebegm var esimn yuzundn ailemn yanina geldm 1 sedir burdaym ?

Manapcığıımmmm :) kusura bakma diyorum yargısız infaz ettim :) ama ne biliyim yardım isteyen birini görünce acımasız olamıyorum. :)
Canim benim sorun degil.bir terslik vardi sezdim bunu.yoksa asla irk din dil ayrimi yapmam yardim konusunda helede bir bebek varsa ortada.sevgiler uzulme

Canim benim sorun degil.bir terslik vardi sezdim bunu.yoksa asla irk din dil ayrimi yapmam yardim konusunda helede bir bebek varsa ortada.sevgiler uzulme
Umarım gerçek değildir de kimsenşn vicdanını sömürmüyordur canım. Gerçekse kanıtlansın isterim.

Bundan 25-30 sene once hazir bez mi vardi, hepimizin anneleri bez yikayarak buyuttu bizi, siz de yikayin bir zahmet.
Bir gun elbise, bir gun bez, yarin mama lazim olacak ne yapacaksiniz?
Yardimla cocuk buyutulmez.
Tum alternatiflere kapalısiniz. Calismam, alenen yardim almam, kocama donmem... Eee bu cocuk nasil buyuyecek? Dogurduysaniz bakmayi da bileceksiniz. Millet ne yokluklarla buyutuyor çocuklarıni, sirtina baglayip tarlada calisani, temizlige gideni... Sizin derdiniz hazir bez, o da olmayiversin.

Ya bi senedir ailenin yanındasın yeni doğmuş bebeğin varsa bu çocuk hangi ara oldu ben onu anlamadım??? Ve bu çocuğun nüfusa kaydı da yok o zaman babanın haberi yoksa? Nüfusa kaydı olmayan bebeğe nasıl yardım alacaksın ki zaten???

Mune Mune böyle konularda yardımcı olmamızın bir yolu var mı ?
Para olarak değil, malzeme olarak göndermek istesek site aracılığıyla mı yollamak gerekir ?
Yardıma ihtiyacı olanlar için bir bölüm oluşturulamaz mı ?

Site yönetimi adına konuşmam ne kadar doğru olacak bilemiyorum, Kazen Kazen bey duruma farklı yaklaşıyorsa belirtir ama yöneticiler yardım ihtiyacı olan insanları birebir gidip tespit etmedikleri sürece böyle bir sorumluluğun altına girmek istemezler, sonuçta siz yardım etmek isterseniz yönetime güvenip yardım edeceksiniz, siz sorumlu tutmasanız başkaları sorumlu tutar, daha önce sitede üyelerin iyi niyetini suistimal eden çok oldu çünkü.

Bu topiğe gelince akıbeti kapatılmak oldu zira bu kişi defalarca üyelik açıp yardım isteyen sonrasında insanlara küfür eden biridir, gerçekten ihtiyaç sahibiyse Allah yardım etsin ama bu kişinin ilk üyeliği değil, Loverdose arkadaşımız üye için Başbakanlık aracılığıyla üyenin yaşadığı şehrin Valiliğine oradanda Kaymakamlığa iletti bilgileri.

Linkteki 26 ve 27. sayfaları okursunuz.

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...i-parca-kiyft-yardmi-yapick-k.1067016/page-27

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...nler-bana-yazabilir-mi.1067084/#post-55579299

Back
X