• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mrb arkadslr yeni dogmus kiz bebegm var esimn yuzundn ailemn yanina geldm 1 sedir burdaym ?

Ben hanımefendiyle konuştum,zor durumda olduğu çok belli. Ayrıca o hanımefendiyi tanımadan nasıl dileniyor vs diyorsunuz anlayamıyorum gerçekten. Sizinde çocuklarınız var bu kadar acımasız olmayın. Belki ailesi evden dışarı çıkarmıyor,belki kardeşinin annesinin telefonundan giriyor,belki kocası deli belalı dövdü anasına yolladı korkuyor boşanamıyor,belki çocuk gelin? Belki belki belki biz bu hanımefendiyle yaşamıyoruz bu hanımefendi bize derdini anlatıyor. Acımasız olmaya ezmeye ne gerek var? Ayrıca "dileniyor" sözcüğü buram buram aşağılama küçük görme kokuyor. Lütfen yapmayın,yapmayalım.
Laz cigimmmmm sevgiler

Çocuğunuzun babasına ulaşın. Burada bizlerden önce çocuğun babasına düşer bez almak. Zaten bir çocuğu olduğunu bilmesi hakkı, üstelik çocuğuna bakmak zorunda.

Ya kocanıza dönün, ya boşanıp bari çocuğun hakkını alın, ya da işe girip, az çok demeden çalışın. Bütün dünya çalışarak bakıyor çocuğuna. Köyde de çalışıyor kadınlar.

Taşıma suyla değirmen dönmez. Bugün 3-5 tane bez bulursunuz, o kolay da, yarın dünya kadar başka ihtiyacı çıkacak. Hep buraya konu mu açacaksınız? Hayatınızın kontrolünü ve sorumluluğunu bir an önce elinize alın.

İnsanlar laf eder diye boşanmıyorsunuz, ama 1 yıldır kocanızdan ayrı ailenizde yaşıyorsunuz. İnsanlar buna laf etmiyor mu yani? Kağıt üzerinde boşanınca mı laf etmeye başlayacaklarmış... ne garip. Bu konu bende oturmadı.

Ben hissettim.herkes beni tasladi
Canim benim bizi dusunurmussss:KK200:
Ya canım gerçekten yardıma ihtiyacı var sandım burda çok kimseyi tanımıyorum ayrıca taşlanma nedeninde bizim konuyu bilmediğimizden kaynaklanıyor şuan burda polemik yapan herkes banlanıcak konuştuğumuzla kalıcaz. :)

Laf söz eder diye boşanmak istemeyen kadın kırar dizini oturur kocasının yanında. Kocası dovse de sovse de sesini çıkarmaz signeye çeker ki sen sabredememissin baba evine dönmüşsün. Ee şimdi kimse laf etmedi mi ? Fiziki bosanmissin zaten kagitta evli oldugunu kimne bilsin. Baba evine dönmek büyük cesaret isteyen birşey büyük şehirde yaşamama çalışmama rağmen ben bile son haddeye gelince dönerim sen köyde nasıl bu cesareti bulabildin ?

Ya canım gerçekten yardıma ihtiyacı var sandım burda çok kimseyi tanımıyorum ayrıca taşlanma nedeninde bizim konuyu bilmediğimizden kaynaklanıyor şuan burda polemik yapan herkes banlanıcak konuştuğumuzla kalıcaz. :)
Dava ugruna ban yemeye hazirim.suan tek ofkem poposu pisik olmus bir bebek varmi yokmu sorusunu beynime cakan kadin

Boşanmamanin asil sebebini aciklarmisin neden ayrildin esinden amacin ne once insanlarin aklindaki soru isaretlerini bitir bi mantik goster sonra sana yardim eder zaten herkes suistimale cok acik bir konu guvenmeyenlere cok hak veriyorum vicdan yapanlarada ama ortada yanlis olan biseyler var besbelli

Back
X