Mrb canlarim 😍😍😍😍

Biz eşimle aynı mahellenin çocuklarıyız eşim lisede bana aşık olmuştu 2 kez red ettim kendisini 3 yıl peşimden koşmaya devam etti vazgeçmedi bende hafiften hoşlanıyordum ama o ara sevgililik falan istemiyordum pek hevesli degildim ama sonunda aklimi çelmeyi başardı bende aşık oldum.🤣Zamanla ilişkimiz ciddileşti evlilige gitti zaten.

Biz internetten tanıştık.
3 ay yazıştık
Çok ısrar etti görüşelim diye ama beni çok sinir ediyordu
En son kabul ettim
Bir kahve içelim dedi
Ben de yoo ben açım dedim
1.5 İskender 2 kola bir de künefe yedim.
Sonra tuvalete girdim 1 saatte çıktım
Hesabı bırakıp gider diye çok korkmuştum
Nur seni kanka seçerken boş sallamıyormuş seçeceği kadar varsın :D

Aynı okulda tanıştık.
Ben tam öğretmenler odasında "acaba ben kiminle evleneceğim" diye düşünürken içeri girdi. İnanılmaz negatif enerji aldım bu adamla birbirimize selam bile vermeyiz diye düşündüm şimdi çocuğumuz var 🤪
" Acaba ben kiminle evlenirken" diye düşünürken mi? 😁 Vallahi ben işteyken sadece işi düşünüyorum, bazen de eve gitmeyi.

" Acaba ben kiminle evlenirken" diye düşünürken mi? 😁 Vallahi ben işteyken sadece işi düşünüyorum, bazen de eve gitmeyi.
O dönem pandemiydi. Okul yeni açılmıştı seminer haftasındaydık. Ders falan yoktu yani. Eşim 1.sınıf öğretmeni olduğu için o başlamıştı derslere. O yüzden öğretmenler odasında o duramıyordu teneffüste bi görünüp gidiyordu sadece.😅

Ayni is yerinde ayni zamanda calismaya basladik. Ben ilk zamanlar gicik oluyordum ona. O da gicik oldugumu anlayinca beni iyice gicik edecek hareketler yapmaya basladi sonra nasil oldu anlamadim bir bakmisim sevgiliyiz.

Back
X