hayırlı olsun topiğin canım inşallah biran önce kurtulursun fazlalıklardan.
arada bende beklerim http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...in-fazlaliklara-elveda-d-81.html#post31218933
Bitanm topign hayrlı olsnTabikide vericeksin hiçç zorr degl zatn bnde vericm umarım :44::44: Pko bndede varr canm onun için kullandıgn haplarda aşırıı derecede kilo yapıyo o ilacıı mtlaka kullan hayatm kesnlkle işee yarıyo fotograflarıda koyy tatlım inceldigini anlarz hemm önce yürüyüşle bşla bi hfta snra hemn bölgesel odaklan yürüyüşünn yannda bu sayede dedigm gibi 1 kilo versen bile 5 kilo vermiş gibi görüneceksin hayatm her zaman dedigim gibi bütn kıyafetlerin terzi görsün hpsi boll gelsin inşallah
Sağol bitanemmm <3 bu topik bizim olsun en iyisi beraber kullanalımmm :) sende boy kilo falan yaz aşkım beraber ne yedik ne spor yaptık yazalım olur muu ?Beraber daha iyi olur hemm :) evet canım diaformin i kullanıcam. sanada mı aynı ilacı verdiler ? bi ortak yönümüz daha çıktı gördün müüü :) pko'muzda varrr :) kardeşiz bizz :) yürüyüşle başlayıp artıracam inşallah canımmm :) Amin Amin Aminn :) inşallah şu terziye uğradığım zamanlarıda görürümmm :)
Evet canm benm kilom 78 boym 170 bu şekldeyazalm canm inşallah
inş ulaşırsın canım hedefine. aynı kilodayızama benim boyum 1.75 65 olsam yeterli bana da
Hoşgeldinn umarız snde ulaşırsın hedefine kmle aynı kilodasn anlamadk merveylemi benmlemi ? boyn 175 isee 75 80 bile ii olur
senle diyebilseydim keşke yolum az olurdu merveyle aynı canım daha doğrusu 2 kilo daha fazla80 çok ama 70e de razıyım. bu arada ben de pkoluyum
çocukken spor ile uğraşıyordum okul voleybol takımındaydım o zamanın meyvesini yiyorum şimdi ama artık belli ediyorum bi yerden sonra koptu 116 ya çıkmıştım.pkolu olmak benim işime geliyordu 3 4 yıl öncesine kadar ohh ne güzel adet olmuyorum diye seviniyordum ta ki zayıf bir insanken kapılardan sığmamaya başlayana kadar . ben sakaryada makine mühendisliği okuyorum 2 yılı devirdim ama bırakıp sınava hazırlanıyorum canımCanımm fotonn hç öyle durmuyoo amaa göstermiyosn demkki 80 bile ii olur sana evet bzde pkoluyuz bu aradaa bn ünii tercihii yaptım snde okuyosun sanırm hngi ünidee hngi bölm ?
çocukken spor ile uğraşıyordum okul voleybol takımındaydım o zamanın meyvesini yiyorum şimdi ama artık belli ediyorum bi yerden sonra koptu 116 ya çıkmıştım.pkolu olmak benim işime geliyordu 3 4 yıl öncesine kadar ohh ne güzel adet olmuyorum diye seviniyordum ta ki zayıf bir insanken kapılardan sığmamaya başlayana kadar . ben sakaryada makine mühendisliği okuyorum 2 yılı devirdim ama bırakıp sınava hazırlanıyorum canım
sen nereyi yazdın
Bnde -genlde sakrya yazdım yönetm bilişm sosyoloji maliye saglık yönetimi faln :44::44: ee diyt yapıyomusn napıyosn ilaç kullanıyomusun ?
yönetim bilişim yeni açıldı galiba bu sene. diyet yapmıyorum şu ara çünkü evde değilim istanbula geldik dedem kanser durumu kötüleyince apar topar geldik ölümünü bekliyoruz. o yüzden evin düzenine ayak uydurmak zorunda kalıyorum. eve gidince başlayacağım nisandan beri bu kadar inebildim fazlalık çabuk gitti ama tıkandı artık gitmiyor. ilaçlardan bıktım artık doktor yazıyor ben bi köşeye atıyorum artık ilaç içemiyorum midem altüst oluyor hap yutunca. hele o diane 35 içince 3 4 gün mide bulantısıyla geçiyor
Evet canm yeni açılmş geçmiş olsn Allh şifalr versin nerelisn canm normalde nrde oturuyosunuz burcun ne o diane kilo aldırmış sana banada o aldrdı canm bi anda zayıfken kilo aldn demi onuu bırakp zayfladıgnda emin ol düzeliyo pkoo sakaryadan memnunmusn bu arada ?
kiloyu birden aldım hızımı alamadım sonra aldıkça aldım.adanalıyım ben balık burcuyum. hevesini kırmak gibi olmasın ama pek önermiyorum geleni yolundan çeviririm o derece sevmiyorum.
Nedn peki ? geçn yıl en çokk tercih edilen 5 üni arasında bu yıl 2. bilemiyorm belkidee senn beklentilern farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?