Mrvkys'in Diyet Günlüğü :)

inş ulaşırsın canım hedefine. aynı kilodayız ama benim boyum 1.75 65 olsam yeterli bana da

Sağol canım inşallah ya artık bıktım bu kilodan benimde boyum 166 pek kısa değilim ama kilodan dolayı boyum daha kısa gibi duruyor. . arkadaşlarım inanmazdı 166 olduğuma. sanki yalan söyleyecemm :)) bende 60 falan olsam yeterli :) zaten ideal kilom 51-69 arasıymış hayırlısı bakalım. inşallah kurtuluruz hepimiz bu kilolardan :) sende gel arada :) beraber kurtulalım hepimizzz

Aynen ya bende salak gibi sevinirdim herkes adet olunca karın ağrısı ,baş ağrısı çekiyor ben ne güzel çekmiyorum diye :) safmıydım neydim :)) şimdi hergün olsam diye dua ediyorum. banada 2 yıl önce doğum kontrol hapı verdi doktor yarım yamalak bir kutu içtim sonra içmedim. şimdide diaformin verdi endokrin ama yıllardır her türlü hap içmekten bıktığım için onuda içmiyordum artık başlıyorum ama kilo verdiyormuş ve insülini düzenliyor sanırım. kullanalım bakalımm :))

benle kuzenin kodlarını karıştırmışlar o durmadan adet oluyor ben hiç olmuyorum ayın sadece 1 haftası olmadan geçiyor onun gibi olsam tığ gibi kalmıştım şimdiye ben ilaç içemiyorum artık diş ağrısı çektim 1 hafta yine de içmedim direndim artık katlanamaz hale gelince içtim

Bende önceden öyleydim her ağrıya bir hap içerdim şimdi baş ağrısından ölsemde içmiyorum. midemde yanma falan var o haplardan oldu. artık hap görünce içmesemde midem bulanıyor valla :) aynen ya her ay adet olsam kesin zayıflardım ama yok olmuyor :) Ben soğan suyunu gördüm geçen kk da :) onu deneyeceğim birde baya faydalıymış. pkoluların bile düzene girmiş adetleri. bakalım bizdede işe yarayacak mı :)

of içilecek gibi değil o nasıl berbat birşeydir yaa bir ara bende denemiştim birkaç gün

of içilecek gibi değil o nasıl berbat birşeydir yaa bir ara bende denemiştim birkaç gün

Haklısın soğanın çiğ olanının tadı berbat zaten suyu daha beterdir ama benim başka çarem yok :) hiç adet olmuyorum ben. kist falanda yok diyorlar ultrasonla bakınca. ee neden olmuyorum desemde cevabını veremiyor ki doktorlar. bende erkeklik hormonu fazlaymış sanırım ondan olmuyorum benn bakalım eğer içebilirsem denerim sanmıyorum ama ben soğandan nefret ederim :) anneme yemeklere koydurmam zaten. ben yemek yaparsam hiç soğan bulunmaz :)

ben soğanı severim de suyu için aynı şeyi söyleyemem

yok canım değilim. sabahladın sanırım zaten 5 e kadar uyursun sonra bişey kalmıyor zaten

Aynen canım normalde akşama uyuyordum ama bugün yeni uyandım baş ağrısından uyuyamadım. hala geçmedi ya. migren var bende böyle ağrıyınca geçmiyor bi kaç gün.

Aynen canım normalde akşama uyuyordum ama bugün yeni uyandım baş ağrısından uyuyamadım. hala geçmedi ya. migren var bende böyle ağrıyınca geçmiyor bi kaç gün.

bugün uyuyamama günü sanırım ben de 12 idi uyudum 3tü uyandım daha da uyuyamadım

bugün uyuyamama günü sanırım ben de 12 idi uyudum 3tü uyandım daha da uyuyamadım

Galiba öyle :) ben ramazan geldiğinden böyleyim gece ayaktayım gündüz yatakta :) her ramazan ben böyleyim sahura kadar uyuyamıyorum. iyiki okul falan yok, ama bi kaç yıl sonra okul zamanı olacak naparım bilmem :)

Galiba öyle :) ben ramazan geldiğinden böyleyim gece ayaktayım gündüz yatakta :) her ramazan ben böyleyim sahura kadar uyuyamıyorum. iyiki okul falan yok, ama bi kaç yıl sonra okul zamanı olacak naparım bilmem :)

sınava girmemiş miydin sen.yanlış hatırlıyorum demk ki lise son musun

sınava girmemiş miydin sen.yanlış hatırlıyorum demk ki lise son musun

Yok yok doğru :) girdim ama kazanamadım bu yıl. seneye tekrar hazırlanıyorum. üniversiteye giderken ramazan mayısa hazirana denk gelir sanırım diye öyle dedim. yoksa lise bitti çok şükür

Yok yok doğru :) girdim ama kazanamadım bu yıl. seneye tekrar hazırlanıyorum. üniversiteye giderken ramazan mayısa hazirana denk gelir sanırım diye öyle dedim. yoksa lise bitti çok şükür

bir an kendimden şüphe ettim vize finallere denk gelir yalnız o zaman mantıklı olmaz tutmak ama tabi kişiye göre değişir

bir an kendimden şüphe ettim vize finallere denk gelir yalnız o zaman mantıklı olmaz tutmak ama tabi kişiye göre değişir

Yok canım doğru hatırlıyorsun sen Evet ya sınav zamanları bende zorlanırım tabi gerçi daha çok zaman var ama olsun :))

Aaa ne kadar çok genç varmış meğer sitede. Ben de 15'im (genç ötesi oldu bu galiba )

1.75 boy ve 105.9 kiloyum.
Hastalığım da yok şükür, tamamen 253465487589 öğün yemekten kaynaklanıyor benimki
Galiba bende mide yok, benimki mide olsa çoktan patlamıştı .

Yaa ramazanda nasıl diyetin dikişini tutturuyorsunuz? Ben iftarı ve sahuru güzel yapıyorum ama o arada kesin bir şerbetli yeniyor.

Callanetics'i bir kere yapmıştım. Yarısına gelmeden öleceğime karar verdim dayanamadım ne zor şey o öyle. Zumbaya yetişemiyorum. Yürüyüş desen bu havada ölsem dışarı çıkmam. Akşamları 15 dk ip atlıyorum sadece.

Bir de son olarak siz de çok terliyor musunuz yaa? Ben ayağa kalksam terliyorum, kışın bile. O yüzden habire yatıyorum

Neyse uzatmayayım, hoşgeldiniz

Selam canım sende hoşgeldin

Evet baya genç bir site kk Ne güzel hastalık olmayınca daha rahat verirsin kilolarını :) Sen baya gençsin bizden hemen verirsin :)) bende düzensiz yemekten ve pko yüzünden aldım yani adet düznsizliği olmayınca kilo olarak dönüyor ve çok ödem oluşuyor vücutta. Ben keşke senin gibi spor yapabilsem hiç durmayacağım yerimde ama maalesef ben koşamıyorum doğal olarak zumba falan olmuyor bana. düzelince her gün yapacağım inşallah :)) callanetics'i ben geçen yıl görmüştüm ama başlayamadım çünkü dizimden dolayı. ama yavaş yavaş yapmayı düşünüyorum. başlarda evet çok zorluyormuş ama alışınca harika bir spormuş. bence devam et sende. zorlanmadan gitmez bu kilolar Evet bende çok terlerim kışın bile :) genetik sanırım bu babamda öyle benim gündüz bende çıkamam dışarı oruç olduğum için ama akşamları çıkıyorum baya faydası oluyor gerçekten :) diyet zor hele de ramazanda daha zor :) ama diyet demeyelim de sağlıklı beslenme diyelim :) diyeti bozuyoruz bir süre sonra ama sağlıklı beslenmeyi öğrenmemiz gerek :) boyun gayet iyi 75 kilo olsan harika olur bence :) eğer çok yiyorsan bırakamıyorsan o zaman iki katı hareket ederek bunu dengelemen lazım yoksa yaşın daha genç şuan tamam hastalığın olmayabilir ama böyle giderse olabilir. önlemini alman şart. bir an önce düzenli beslenmeye başla. bu yaşlarını kilolu mutsuz geçirme ne güzel günler var önünde en güzel şekilde yaşa canım istediğin zaman sorularını sorabilirsin :) beklerim her zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…