inş ulaşırsın canım hedefine. aynı kilodayızama benim boyum 1.75 65 olsam yeterli bana da
çocukken spor ile uğraşıyordum okul voleybol takımındaydım o zamanın meyvesini yiyorum şimdi ama artık belli ediyorum bi yerden sonra koptu 116 ya çıkmıştım.pkolu olmak benim işime geliyordu 3 4 yıl öncesine kadar ohh ne güzel adet olmuyorum diye seviniyordum ta ki zayıf bir insanken kapılardan sığmamaya başlayana kadar . ben sakaryada makine mühendisliği okuyorum 2 yılı devirdim ama bırakıp sınava hazırlanıyorum canım
sen nereyi yazdın
Aynen ya bende salak gibi sevinirdim herkes adet olunca karın ağrısı ,baş ağrısı çekiyor ben ne güzel çekmiyorum diye :) safmıydım neydim :)) şimdi hergün olsam diye dua ediyorum. banada 2 yıl önce doğum kontrol hapı verdi doktor yarım yamalak bir kutu içtim sonra içmedim. şimdide diaformin verdi endokrin ama yıllardır her türlü hap içmekten bıktığım için onuda içmiyordum artık başlıyorum ama kilo verdiyormuş ve insülini düzenliyor sanırım. kullanalım bakalımm :))
benle kuzenin kodlarını karıştırmışlar o durmadan adet oluyor ben hiç olmuyorumayın sadece 1 haftası olmadan geçiyor onun gibi olsam tığ gibi kalmıştım şimdiye ben ilaç içemiyorum artık diş ağrısı çektim 1 hafta yine de içmedim direndim artık katlanamaz hale gelince içtim
Bende önceden öyleydim her ağrıya bir hap içerdim şimdi baş ağrısından ölsemde içmiyorum. midemde yanma falan var o haplardan oldu. artık hap görünce içmesemde midem bulanıyor valla :) aynen ya her ay adet olsam kesin zayıflardım ama yok olmuyor :) Ben soğan suyunu gördüm geçen kk da :) onu deneyeceğim birde baya faydalıymış. pkoluların bile düzene girmiş adetleri. bakalım bizdede işe yarayacak mı :)
of içilecek gibi değil o nasıl berbat birşeydir yaa bir ara bende denemiştim birkaç gün
Haklısın soğanın çiğ olanının tadı berbat zaten suyu daha beterdir ama benim başka çarem yok :) hiç adet olmuyorum ben. kist falanda yok diyorlar ultrasonla bakınca. ee neden olmuyorum desemde cevabını veremiyor ki doktorlar. bende erkeklik hormonu fazlaymış sanırım ondan olmuyorum bennbakalım eğer içebilirsem denerim sanmıyorum ama ben soğandan nefret ederim :) anneme yemeklere koydurmam zaten. ben yemek yaparsam hiç soğan bulunmaz :)
ben soğanı severim de suyu için aynı şeyi söyleyemem
acıktım birden
Oruç musun :) Bende susadım ya başım ağrıdı birde :) napacaz akşama kadar :))
yok canım değilim. sabahladın sanırım zaten 5 e kadar uyursun sonra bişey kalmıyor zaten
Aynen canım normalde akşama uyuyordum ama bugün yeni uyandım baş ağrısından uyuyamadım. hala geçmedi ya. migren var bende böyle ağrıyınca geçmiyor bi kaç gün.
bugün uyuyamama günü sanırım ben de 12 idi uyudum 3tü uyandım daha da uyuyamadım
Galiba öyle :) ben ramazan geldiğinden böyleyim gece ayaktayım gündüz yatakta :) her ramazan ben böyleyim sahura kadar uyuyamıyorum. iyiki okul falan yok, ama bi kaç yıl sonra okul zamanı olacak naparım bilmem :)
sınava girmemiş miydin sen.yanlış hatırlıyorum demk ki lise son musun
Yok yok doğru :) girdim ama kazanamadım bu yıl. seneye tekrar hazırlanıyorum. üniversiteye giderken ramazan mayısa hazirana denk gelir sanırım diye öyle dedim. yoksa lise bitti çok şükür
bir an kendimden şüphe ettimvize finallere denk gelir yalnız o zaman mantıklı olmaz tutmak ama tabi kişiye göre değişir
Aaa ne kadar çok genç varmış meğer sitede. Ben de 15'im (genç ötesi oldu bu galiba)
1.75 boy ve 105.9 kiloyum.
Hastalığım da yok şükür, tamamen 253465487589 öğün yemekten kaynaklanıyor benimki
Galiba bende mide yok, benimki mide olsa çoktan patlamıştı .
Yaa ramazanda nasıl diyetin dikişini tutturuyorsunuz? Ben iftarı ve sahuru güzel yapıyorum ama o arada kesin bir şerbetli yeniyor.
Callanetics'i bir kere yapmıştım. Yarısına gelmeden öleceğime karar verdimdayanamadım ne zor şey o öyle. Zumbaya yetişemiyorum. Yürüyüş desen bu havada ölsem dışarı çıkmam. Akşamları 15 dk ip atlıyorum sadece.
Bir de son olarak siz de çok terliyor musunuz yaa? Ben ayağa kalksam terliyorum, kışın bile. O yüzden habire yatıyorum
Neyse uzatmayayım, hoşgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?