merhaba arkadaşlar ocak ayında 29 haftalık bebeğim karnımda öldü.4 ay bitecek neredeyse bir an önce hamile kalmak istiyorum.kan testlerimde mthfr c677t homozigot çıktı kan pıhtılaşması olduğunu biliyorum benim gibi bu durumda olan arkadaşların msjlarını bekliyorum.hamilelik öncesi ve eğer hamileyseniz neler yaptınız ne kadar korundunuz cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
çok geçmiş olsun bendede mthfr c677t homozigaot var canım daha önce 3 kayıp yaşadım gebeliklerim sonlandırıldı ama başka sebeplerden daha sonra kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim gebe kalmadan bir ay önce coraspin içmeye başladım gebelik oluşuncada hergün iğne oldum çok şükür bebeğim sağlıkla dünyaya geldi şu anda babasıyla kucak kucağa uyuyorlar, iğnelerini olursan bi sorun olmaz umarım sana biraz umut olabilmişimdir
merhaba arkadaşlar ocak ayında 29 haftalık bebeğim karnımda öldü.4 ay bitecek neredeyse bir an önce hamile kalmak istiyorum.kan testlerimde mthfr c677t homozigot çıktı kan pıhtılaşması olduğunu biliyorum benim gibi bu durumda olan arkadaşların msjlarını bekliyorum.hamilelik öncesi ve eğer hamileyseniz neler yaptınız ne kadar korundunuz cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
canım kaybın için üzüldüm bendede var 677 homozigot ilk bebeğimi 26 haftalık dünyaya getirdim preeklemsi nedeniyle çok şükür yaşıyor 4 ay öncede oğlumu doğurdum gebelikten 3 ay önce iğne kullanmaya başladı haftada 3 gün gebelik oluşuncada hergün sabah akşam fragmin 5000 lik iğne kullandım hiç sorun yaşamadan bebeğim kucağıma aldım umarım sende iyi bir doktorla bebeğine kavuşursun
Allah bağışlasın canım.gerçekten iyi bir dr çok önemli ben özelde yaşadığım ilde epey ün salmış bi dr a gidiyodum 26.haftada bebek 1 hafta geriden geliyo dedi ama bi kan tahlili isteyipde acaba pıhtılaşmamı var sende bebekmi beslenemiyo demedi.sonradan iyice beslenemedi on gün geriledi bebeğim farketmediler ve kaybettim 29.haftada.sen preeklemsiyi nasıl farketmiştin
preeklemsi benim 20. haftada başlamıştı ellerim ve ayaklaım şişmeye başladı tansiyonum yükselmeye başladı doktorum hemen hastaneye yatırdı 6 hafta hastanede yattı 26 haftalık doğum yaptım 2. bebek düşünmeye başladığımızda araştırmalarım yapıldı kanda pıhtılaşma çıktı ve iğnelerimi ilaçlarımı kullanarak bebeğimi kucağım aldım darısı senin başına olsun
mrb benim de uc dusugum var almanyada yasiyorum ben biri 5 haftalikti dustu oburu 11 haftalikti kalp atisi duyulmadigi icin kurtaj oldum sonuncucuda 6 haftalikti yine kalp atisi duyulmadi bende testler yaptik simdi kan pihtilasmasi var dedi doktor igne kullanmam lazimmis sanirim bana yardimci olurmusunuz tekrar cocuk dusunuyoruz simdi nasil olacak tedavi seklirabbim herkesin gonlune gor verir insallah
cnm geçmişolsun benmde 2 düşük oldu doktorun yapman gerekeni söylemiş zaten hamile kalıncapozitifi görünce iğnelere başlayacaksın.çoğu kişide var bu sorun genelde iğne ile sonuca ulaşıyorlar geçmişolsun
Evet her gün aynı saatte canım asla aksamaması kazımış bide başladın mı bırakmayacakmışın kim bırakir ki bile bilemerhaba arkadaşlar bende bebeğimi 8 haftalıkken kalbi durunca kaybettim kan testi yaptırdım mthfr c677t heterozigot çıktı. homozigot olunca kan pıhtılaşması daha yüksek oluyomuş ama heterozigotta da olabiliyormuş. bana doktorum bebek aspirini verdi hamile halıncada iğne vurulcan dedi ama bu iğne nasıl oluyor 9 ay boyunca hergün mü vuruluyor bilmiyorum. bilen arkadaşlar yazabilirmi
mrb benim de uc dusugum var almanyada yasiyorum ben biri 5 haftalikti dustu oburu 11 haftalikti kalp atisi duyulmadigi icin kurtaj oldum sonuncucuda 6 haftalikti yine kalp atisi duyulmadi bende testler yaptik simdi kan pihtilasmasi var dedi doktor igne kullanmam lazimmis sanirim bana yardimci olurmusunuz tekrar cocuk dusunuyoruz simdi nasil olacak tedavi seklirabbim herkesin gonlune gor verir insallah
Benimde 3 dusugum oldu ucude birbirinden farklı simdi homozigot teşhisi kondu hacettepeye gittim sinan hoca hap ilaç ve diyet verdi bu şekilde olan var mi.dört ay sonra kontrole cagirdi ben bu sure zarfında korunmalimiyim hiçbirşey demedi doktor.Evet her gün aynı saatte canım asla aksamaması kazımış bide başladın mı bırakmayacakmışın kim bırakir ki bile bile
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba kızlar..
25 haziranda 8 h.3günlük ken gebeliğim sonlandırıldı ,bebek gelişimi 6.haftada kaldıgı ıcın,
kürtaj örneği genetik laboratuara götürdük sonuc da olumsuz birşey çıkmadi.
46,xx ; sağlıklı kromozom kız bebek dedi doktorumuz,,
burdan bi sonuç çıkmamıs birde kan gönderelim genetiğe dedi,dünde genetikten kan sonucumu aldım
mthfr c677t ;homozigot mutasyon saptanmıstır, yazıyordu doktora gösterdim gebe kaldıgınızı öğrendiğiniz gün Clexane0,4 kullanmaya başlayın dedi.
çok bişey anladıgımı söyleyemem doktorunda bası kalabalıktı pek sıkmak ıstemedm,iğne yeterli olacakmmı bilmiyorum
sonuçları birde hematologa mı göstersek daha faydalı olur?
Diyetle ilgili bir bilginiz var mi acaba.canım bende de 677 homozigot var.. ben hamile kalmadan önce folik asit ve bebe aspirini başladım.. hamile kalınca da iğneye başladık clexane 0.4.. sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin.. hematologlar pek iğne vermiyorlar ama kadın doğumcular iğne kullandırıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?