mthfr c677t homozigot olan arkadaşlar :(

yok canım maalesef..
Hacettepe de sinan hocaya başladım tedaviye mthfr 1298 homozigot teşhisi kondu diyet corasprin folbiol becozeym comlex diye ilaçlar verdi hamile değilim 4 ay sonrada kontrole cagurdi 3 dusugum oldu boyle bir teşhis kondu tedavisi mümkün olan birşey mi bilmiyorum ama ümidim kesildi artik korkuyorum.

ben de aynılarını kullanıyorum canım.. ama diyet yapmıyorum, bana diyet yap diyen olmadı, nasıl yapılacağını da bilmiyorum.. ilave olarak hamile kalınca clexane 0.4 iğne ve progestan başladım... faydası olacak mı inan ben de bilmiyorum.. bol bol dua et.. şifa allahtan.. ama umudunu kaybetme.. inşallah bize de anne olmak nasip olur..

E="hukukcu_, post: 36816628, member: 534561"]ben de aynılarını kullanıyorum canım.. ama diyet yapmıyorum, bana diyet yap diyen olmadı, nasıl yapılacağını da bilmiyorum.. ilave olarak hamile kalınca clexane 0.4 iğne ve progestan başladım... faydası olacak mı inan ben de bilmiyorum.. bol bol dua et.. şifa allahtan.. ama umudunu kaybetme.. inşallah bize de anne olmak nasip olur..[/QUOTE]
Sagol cnm insallah

İnşallah canim ya

Teşekkür ederim canım ilgin için...
Folik asit yeterli olacak mı?gebelik öncesi?
Gebeliğini öğrenir öğrenmez mi clexane 0,4e başladınız?
şuan hamilemisiniz.?
şimdiden teşekkür ederim :) ** hukukcu_ **

Rica ederim canim keske yardimim dokunsa.. Ben korunmayi birakinca folik asit ve bebe aspirini basladim bir de b vitamini complexi.. Simdi hamileyim ama cok yeni keseyi bile gormedim daha.. Hamileligi ogrendikten iki gun sonra igneye basladik.. Faydasi olacak mi bilmiyorum.. Simdilik boyle bakalim hakkimzda hayirlisi..

Çok sevindim canım insalh güzel ve sağlıklı bir hamılelık geçirirsin.İğne kullanımı zor oluyormu?
bende folik asit e başlamak istiyorum,b vitamınını doktorunmu önerdı?
bende kullanmak ıstıyorum ama doktorum folık asıt kullan dedi sadece..

saol canım.. iğne ilk 2 gün falan zordu ama şimdi alıştım.. ben yapmıyorum zaten eşim yapıyor bana.. düşündüğümden daha kolay oldu.. ben 3-4 doktora gittim canım bir tanesi vermişti b vitamini ben de ne olur ne olmaz diye kullanıyorum.. bi de benim homosistein değerim yüksekti birazcık b vitamini kompleksi onu düzenlemeye yardımcıymış bana biraz da onun için verdi.. kullanmasan da bişey olmaz yani merak etme.. ama folik asit ve bebe aspirini kullan bence..

Teşekkür ederim kısmetse bugün iş çıkışı alacağım bebe asprini de alayım.
kalp atışlarını duydunmu bebeğin kaç haftalık oldu=?

Teşekkür ederim kısmetse bugün iş çıkışı alacağım bebe asprini de alayım.
kalp atışlarını duydunmu bebeğin kaç haftalık oldu=?

hakkında hayırlısı canım.. korunmayı ne zaman bırakacaksın?.. korunacaksan bebe aspirini kullanmasan da olur.. hatta adet kanamanı biraz artırabilir.. ama korunmayacaksan kullan..
yok canım ya daha çok yeni 5 haftalığız.. bugün keseyi görmeye gidicez.. inşallah bir sorun çıkmaz..

Korunmuyorum,kürtajı 25 haziranda oldum artık ne zaman hamıle kalırsam :)
insallah görürsün canım hayırlı haberlerle cevaplarsın inşallah...

Benim doktorum da sadece folik asit kullan, gebelik olusunca gelin iğne ve aspirine başlayalım dedi. bende de c677t homozigot var.

Asya31 gebelik düşünüyormusunuz?
hem aspirin hemde iğne ikisi bi arada mı kullanacaksınız?
evet düşünüyorum artık 9 ay oldu ben kürtaj olalı. Çok yiprandik diye bir süre istemedik. Doktorum öyle demişti gebe kalınca gelin iğne ve aspirine başlayalım dedi. Şuan folik asit kullanıyorum sadece. Herşeyden önce hayirlisini diliyorum herkes için.

hukukcu_ sizin adınıza çok sevindim siz bize örnek olup yol acarsiniz inşallah. breeze3 ve hukukcu_ sizi takip ediyorum hepimize hayırlı bebekler diliyorum.

Canım çok geçmişolsun bende 15 eylülde bebeğimi aldılar benden kalbi durmuş ilk bebeğimizdi bende nettençok araştırdım doktoruma da araştırılmasını istedim ilk bebekten sonra olmaz dedi bana 3 yen sonra araştırılır dedi ben istedim ısrarla yapılması gereken testleri 2 sayfa halinde birinde enfeksiyon testleri var and diğerini anlamadım bir sürü test var onda bende pıhtılaşma testini öncelikli yaptırmak istiyorum ama tıbbi ismi ne acaba

Aynen canım herşeyin hayırlısı,,inşaallah güzel haberlerimizi paylaştıgımız gunler gelir..

evt canım malesef 3düşükten sonra yapıyorlar,ısrarla kabul ettırmenız güzel çünkü kürtaj işlemi oldukça yıpratıcı psikolojik olarak..
trombofili paneli testi olarak geçiyor..en az bir adet dönemi korun arkadaşım,bu arada yaptrımak istediğin testleri yaptır,akıl veermek gibi anlama sakın inşallah tez zamanda güzel haberlerini alırız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…