hukukcu_ yol göstericimiz,örneğimiz oluyor...hukukcu_ sizin adınıza çok sevindim siz bize örnek olup yol acarsiniz inşallah. breeze3 ve hukukcu_ sizi takip ediyorum hepimize hayırlı bebekler diliyorum.
Canım çok geçmişolsun bende 15 eylülde bebeğimi aldılar benden kalbi durmuş ilk bebeğimizdi bende nettençok araştırdım doktoruma da araştırılmasını istedim ilk bebekten sonra olmaz dedi bana 3 yen sonra araştırılır dedi ben istedim ısrarla yapılması gereken testleri 2 sayfa halinde birinde enfeksiyon testleri var and diğerini anlamadım bir sürü test var onda bende pıhtılaşma testini öncelikli yaptırmak istiyorum ama tıbbi ismi ne acaba
Canım teşekkür edetüm evet kabul ediptest isimlerini verdi ama bu isimde bir test yok bendeki kağıtlarda zaten ücretli yaptıracağım bulunduğum şehirde yapılmıyormuş kan alıp dışarı gönderiliyormuş biraz toparlsbayım araştırıcam canımevt canım malesef 3düşükten sonra yapıyorlar,ısrarla kabul ettırmenız güzel çünkü kürtaj işlemi oldukça yıpratıcı psikolojik olarak..
trombofili paneli testi olarak geçiyor..en az bir adet dönemi korun arkadaşım,bu arada yaptrımak istediğin testleri yaptır,akıl veermek gibi anlama sakın inşallah tez zamanda güzel haberlerini alırız..
NE GİBİ TESTLER YAZIYOR ? LİSTEYİ VEREN DOKTORUNUZ ÖZEL MI KAMU KURUMUNDAMI GÖREV YAPIYOR.Ca
Canım teşekkür edetüm evet kabul ediptest isimlerini verdi ama bu isimde bir test yok bendeki kağıtlarda zaten ücretli yaptıracağım bulunduğum şehirde yapılmıyormuş kan alıp dışarı gönderiliyormuş biraz toparlsbayım araştırıcam canım
zeytin85 gebeliğiniz hayırlı olsun... Allah tamamına erdirsin...içinizin rahat etmesi için başka bir doktora da gidebilirsiniz... doktorunuza güvenmeniz çok önemli...herşey gönlünüzce olsun...Kizlar merhaba 5 haftalik hamileyim bende ayni sekilde kan pihtilasmasi var. Daha once bir dusuk yasamistim kimyasal gebelik denebilcek kadar erkendi. Doktorum homosistein duzeyime bakti cok iyi ciktigini degerlerimin ve igneyi buyuk ihtimalle birakicagimizi soyledi. Ama ben cok endiseliyim kafam cok karisti baska bi doktora dahami gitsem diyorum. Aslinda doktorum bu konuda cok bilgili hatta bu forumda bu konuda isminide duyuyorum ama yinede tedirginim.
hukukçu_ nasılsınız? umarım gebeliğiniz rahat geçiyordur...gebeliğiniz kaç haftalıkken iğne ve aspirine başladınız? şimdiden teşekkür ederim..saol canım.. iğne ilk 2 gün falan zordu ama şimdi alıştım.. ben yapmıyorum zaten eşim yapıyor bana.. düşündüğümden daha kolay oldu.. ben 3-4 doktora gittim canım bir tanesi vermişti b vitamini ben de ne olur ne olmaz diye kullanıyorum.. bi de benim homosistein değerim yüksekti birazcık b vitamini kompleksi onu düzenlemeye yardımcıymış bana biraz da onun için verdi.. kullanmasan da bişey olmaz yani merak etme.. ama folik asit ve bebe aspirini kullan bence..
Canim iyiyim ama gebeligim biraz zor geciyor.. Surekli lekelenmem var.. İki defa da kirmizi kanamam oldu.. Surekli tedirginim yani.. Dua edin..hukukçu_ nasılsınız? umarım gebeliğiniz rahat geçiyordur...gebeliğiniz kaç haftalıkken iğne ve aspirine başladınız? şimdiden teşekkür ederim..
allahım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin... benim bat'a 2 gün var daha evde gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı... hayırlısı bakalım...yarın doktorumu arıycam...duruma göre hareket etmeyi düşünüyorum doktorum gel bakalım derse giderim yok gününün geçmesini bekle derse beklerim...hayırlısı hepimiz için...Canim iyiyim ama gebeligim biraz zor geciyor.. Surekli lekelenmem var.. İki defa da kirmizi kanamam oldu.. Surekli tedirginim yani.. Dua edin..
Canim ben aspirine hamile kalmadan bir ay once falan basladim sonra beklenen adet gunumde tahlil yaptirdim pozitif cikti.. Sonra tahlili iki gun sonra tekrarlattik degerimin iyi arttigini gorunce igneye basladik.. Sen hangi asamadasin, korunmayi biraktin mi?..
Masallah hayirli olsun canim.. Allah tamamina erdirsin insallah.. Bence aile hekimine git kan tahlili ver.. İki gun sonra da tekrarlat yukselmesi iyi ise iyi bir baslangic olur insallah.. Bebe aspirini kullaniyo musun?..allahım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin... benim bat'a 2 gün var daha evde gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı... hayırlısı bakalım...yarın doktorumu arıycam...duruma göre hareket etmeyi düşünüyorum doktorum gel bakalım derse giderim yok gününün geçmesini bekle derse beklerim...hayırlısı hepimiz için...
Teşekkür ederim..hayır aspirin kullanmıyorum.. doktorum gebe kalınca demişti.. ben de kullanmadım.. onun yerine günde 1-2 defa limon suyu içiyorum..sadece folik asit kullanıyorum..Masallah hayirli olsun canim.. Allah tamamina erdirsin insallah.. Bence aile hekimine git kan tahlili ver.. İki gun sonra da tekrarlat yukselmesi iyi ise iyi bir baslangic olur insallah.. Bebe aspirini kullaniyo musun?..
tesekkür ederim ayrıca bisey tada sorucam 26 eylülde kürtaj oldum ve birkaç ay aravericem yani şubat gibi düşünüyorum bu tahlilleri ne zaman yapmam uygun olur.bebek düşündüğümüz zamanmı yoksa şimdi yapmamda bir sakınca varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?