Canim onceki yorumlarida okudum cinsellige karsiyim demissin.Yani demek ki daha hic cinsel iliskide bulunmadin bu yuzden sana olmasa da olur gibi gelmesi normal.Ama sirf cinsellik yuzunden biten ne evlilikler var yapma gozunu seviyim onemsiz diyip gecme en azindan goz onunde bulundur.Onu gectim sunu cevapla lutfen asik olmadigin adamla niye evlenesin ya?
öncelikle karşıyım demedim. çok derdim değil kişisel olarak dedim. herkesle yatıp kalkmaya karşıyım. (bu kafı böyle diyince çok ağır ve tuhaf oldu özür dilerim) 5 aylık bi ilşkiden bahsediyorum cinselliğimiz var elbet. artı aşık değilim demedim. çok öyle saplantılı aşık değilim dedim. yoksa elbette seviyorum, yoksa nasıl işler buraya kadar gelmiş olabilir ve ben artık aileme gitme gitmeme noktasına gelmiş olabilirm ? zaten o denli sevmesem 20 yaş bana da genelde fazla gelir nasıl eyvallah demiş olabilirm ?
Benim ailem benden 30 yaş büyük bir amca ile olduğumu duysa annem+babam beni komaya sokardı. Kabullenmemelerini falan geçiyorum inan ki de abartmıyorum ağzımı yüzümü dağıtırdılar. Bide babamla aramda bile 30 yaş yok benim , bir aile bunu nasıl kabul edebilir aklımda almıyor .
Hiç o kadar demokratik açık görüşlü bir ailem olamadı annecim
harika bir babam vardı. sizlere ömür. fakat böyle birşey olmadığını pek açıklamıştım daha öncelerde. siz de haklısınız tabi 15 sf oldu konu gözden kaçırmış olabilirsiniz.
Israrla saygısızlığa devam yorum yapma yada birilerine çatma ihtiyacımı duyuyorsunuz bayan?
Size saygı düşmek düşer anca haddinizi bilin lütfen dalmayınızz öyle yaşam standartlarım sizi hiç ilgilendirmez
Maşallah öyleyse mutluluklar .Ailem fikrime herzaman saygılıdır zaten
Ama onuda en az benim kadar seviyorlar hatta benden fazla herkesle çok iyi anlaşır
Ben hakaret etmedim bayan . Saygısızlık da yapmadımm.
Ne bu küfür etmişim gibi celallenme. Özelden ünlemler falan.
Haddini sen bileceksin öncelikle.
Israrla bulaşmaya çalışıyorsun lakin uğraşamıycam.
Ben kendi ailemin durumundan bahsettim seni alıntılamadığım hiç bir yorum seni ilgilendirmez.
Sana yazarsam konuşursun okiş ?
Mutluluklar sevdiceğinle.
Benim üzürimden yaptığın her alıntı beni ilgilendirir takmışsın bikere bana bukadar belli etme bari yazma artıkk..
Hakkımda konuşma yeter artık gerçekten ya saygı duymasını öğren yada sadece konuya yorum yap sana fikrini soran mı oldu allah aşkınaa...
Sınırı geçme özelden de medeni bir şekilde neden bukadar rahatsız olduğunu sordum ben sana sadece..
Bu kadar seviyesiz olduğunu nereden bilebilirim,ben bulaşmaya çalışmıyorum sana ısrarla sen benim üzerimden yorum yapıyorsun dikkatini çekerimm !
Canım bela gibi yapıştın resmen.
Seviyesiz insana seviyesiz olunur.
Ondandır sana olan bu tavrım.
Esenkal sana daha yazmayacağım sıktın fazlasıyla , ban yemek istemiyorum ..
duramadım bi şeyler daha yazıcam tüm yorumları okumadım ama genel olarak bakınca kırıcı cümleler kurulmuş!
kız gelmiş burda sizinle özel bir durumunu paylaşmış olumlu ya da olumsuz şeyler duymaya hazır fakat ne demek iğrenç ıyyy amca fln farkındaysanız hala o amca dediğniz adamla birlikte!onaylamıyor olabilirsiniz ama kendinizi ifade edebilcek daha doğru kelimeleri bulmak o kadarda zor değil.lütfen biraz karşınızdaki insanın hislerine önem verin!empati kurun o zaman birbirimize daha faydalı olabiliriz.
olmazsa neden olmaz bunları konusalım 20 yaş oooo onu herkes söyleyebiliyor!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?