Muazzam Yaş Farkı Ama kime göre?

Harfiyen katılıyorum..

Babanizla aranizda ki bag nasil?
Sizi koruyan, kollayan, guvendiginiz, ikinizin de sevginizden emin oldugunuz bir babaniz var mi?
Eger cevap hayirsa, sevgilinizle babanizdan eksik kalan yerleri doldurmak icin berabersiniz...
Ve bu durum hic saglikli degil...
Kiz-baba iliskisi gorundugunden cok daha onemli, gelecekteki iliskilerimizi bu bag belirliyor nerdeyse...
Eger cevabiniz evetse, neden sadece huzurlu oldugunuz bir iliski ile zaman harciyorsunuz ki?
Yanindayken bile ozlemek diye bir sey var ve bu dogru...
Bu duygular varken neden sadece huzuru, sukuneti secer ki insan...

Kusura bakmayın ama ben mesela 20 yaşımdayken 40 yaşındaki bi adama farklı gözle bakmayı aklımdan bile geçiremezdim, oldukça garip bir durum bence. Hele 40 yaşındaki bir adamın kendinden 20 yaş küçük bir kıza o şekilde bakabilmesi hatta buna cesaret etmesi de hiç hoş değil.

Bizim hatunlar yazılması gereken herşeyi yazmışlar zaten.
20 yaş bana görede çok fazla.

Garip olanda siz zaten aşık değilmişiniz,ee sizin aradaki yaş farkını görmeniz gerekiyor.
Kör kütük aşığım deseniz hadi diyeceğim,o yaş farkı gözüne görülmüyor.

Bütün sayfayı okumadım,acaba sevgiliniz evlenip boşanmış mı?

ben neden evlenmek istediğini anlamadım.

bir evlilik yapılıyorsa ya aşk evliliğidir ya mantık evliliğidir.

eh aşık değilmişsiniz bu durumda aşk evliliği olamaz.

mantık desen 20 yaş farkla mantık evliliği de olmaz.

hem de daha 25 yaşındasın ve bu kişiyi yeni tanıyorsun.

bence iyi düşün neden evlenmek istiyorsun??:44:

Bu yorumun amacı ne anlayabilen varmı?
Neden illa tü kaka :26:
Benimde çocuklarım olucak allahın izniyle ilerde ne alaka yani??

Bu yorumumun HIc bi amaci Yok sadece sasirdim o kadar sizin Boyle insana ters tepki vermenize Gerek Yok ......... Sadece kendi dusuncemi soledim cunku bana imkansiz geliyo bilmem anlatabildimmi

Bu yorumumun HIc bi amaci Yok sadece sasirdim o kadar sizin Boyle insana ters tepki vermenize Gerek Yok ......... Sadece kendi dusuncemi soledim cunku bana imkansiz geliyo bilmem anlatabildimmi

Ters cevap vermedim hanımefendi yanlış algılanmış olabilir..
Sizin kendi düşünceniz benim hergün yaşadığım hayat fakat kınamak istemiyorum demişsiniz ya kınasaymışsınız daha iyiymiş o açıdan anlayamadım amacınızı sonuçta konu ben değilim :)

benimde sevgilimle aramda epey bi yaş farkı var 20 dende fazla. sana çok ciddi sıkıntılar yaşayacağını söylebilirim. klasik olcak ama ben yaşımdan büyük dururum sevgilimde sağlıklı yaşantısından dolayı abartısız 10 yaş daha genç duruyo. ikimizde flört döneminde yaşlarımızı bilmeden hoşlandık birbirimizden. öğrenince ben olmaz dedm ama ateş bacayı sarmıştı :) ilk zamanlar çevrede çok sıkıntı oldu. zor günler yaşadık. parası için birlikte oluyosun klasik söylemlerdir. ama şimdi çevremizdeki herkes imrenerek bakıyo. tabi içini bilseler bide.. o cicim zamanları bitince 1. yıldan sonra o yaş farkı suratına tokat gibi çarpıyo ne kadar ortak noktalarınız olsada her konuda o kadar ayrı düşünüyosunuz ki sonrası malum her gün tartışma.. karşı taraf genç olmanın ne demek olduğunu biliyo. seni daha fazla anlayabilir. ama sen 45 yaşında bi adamın ne düşünüğünü hissettiğini anlayamazsın. bizim artık yıllar oldu. alışkanlık saygı sevgi bi şekilde yürüyo ama eğer gerçekten fikir almak istiyosan birinci ağızdan anlatıyorum. vazgeç bu sevdadan arkadaşım. :)

Tüm yorumları baştan sona okudum.
21 yaşındayım ve 1yıl öncesine kadar kendımden tam 20 yaş büyük bir adamla olabilecegim düşüncesindeydım.
Hersey oyle guzeldı kı.. Ben de genellıkle kendımden buyuklerle arkadas olur, daha iyi anlaşırım.
Arkadaşlarım ondan nefret ediyorlardı ve ben her fırsatta onun ne kadar da mükemmele yakın olduğundan söz ederdim.
Uyum kelimesi bizi tanımlamak icin vardı sanki.
Her hareketimi anliyor, benı dinliyor ve cok guzel vakit geçiriyorduk.
Öyle cinsel istekleri de yoktu,elimi tutsa içi içine sıgmazdı.
Sonra ne mi oldu. Bir gun bana nefret ediyorum diye anlattıgı kadınla evlendı. Sehrını degıstırdı ve telefonlarıma cıkmadı.
Facebooktan beni sildi ve ben onun o iğrenc mutlulugunu uzaktan izledim hala da ara sıra bakarım
Su an Allah'a şükredıyorum ama. 5-6 yaş büyük biri uygunmuş cünkü..
Bakmakla gormek arasında fark var. Onunla kendımı yanyana koydugumda olmuyor cunku
O kendını yıllar sonra yenıden genc ve dınamık hıssettı bır enkazı ardında bırakarak ve ben hayatımın dersını aldım. SAG OLSUN!
Bunlar benım başıma gelmez diyorsan saygı duyarım ama yasadıklarımızın hiç bir farkı yok bak başlangıçta
Tekrar düşün derim ve sırf senı yargıladıgımı dusunme dıye tek tek yazdım.
''TAZE ET'' der genc kadın, olgun erkek ilişkilerine şair.. Ne de güzel söylemiş

Babamla aramda 50 yas var.kucukken cok
k ilgilenirdi.herkes deden mi falan derdi.biraz buyudukce saglik sorunlari cikti.o kadar uzuluyordum ki.simdi babam esimin adini bile bilmez o kadar diyeyim sana.unutkanligi var.millete bakiyorum babasiyla geziyor tozuyor.inan o kadar imreniyorum kiama cok seviyirum onu tontonum benim

madem sana bu kadar uygun neden konu açtın.

dün bir film izledim. çocuk 15 yaşında. kadın kendisinden 15-20 yaş büyük sanırım. ilişki yaşıyorlar sonra olaylar olaylar.
aradan yıllar geçiyor karşılaşıyorlar görüntü olarak da ruhen de yaş farklı genç olan için sevgiye ilişkiye ve geri kalan her şeye çok uzak kalıyor. sanki abla kardeş veya abi kardeş gibi. (genç olan için tabii.)

yani 10 yıllık bir evlilik düşünmüyorsan evlenme. olgunluğunun en güzel yaşlarında yaşlı bakıcısı olmak istemiyorsan...

harika bir babam vardı. sizlere ömür. fakat böyle birşey olmadığını pek açıklamıştım daha öncelerde. siz de haklısınız tabi 15 sf oldu konu gözden kaçırmış olabilirsiniz.

hayır. eski evlilik çocuk yok.

eyvallah içtenliğin için (= Allah sabır versin. değerli benim için yorumun.

Allah kolaylık versin )= o işler pek belli olmuyor be kardeşim. Benim babam 54 yaşında öldü aramızda 34 yaş vardı. Allah işte. kısmet meselesi.

madem sana bu kadar uygun neden konu açtın.

Konuyu sizce uygun mu ne yapayım diye açmadım. tüm konu boyunca birkaç kez de belirttiğim gibi mesele öyle veya böyle aile açısından can sıkıcı.ilerisi bilinemez. ve ben şuan mutluyum ötesini iyi kötü tezahür edemiyorum. bir derdim var yeri sanırım burası yanlış gelmediysem, dertleşmek ve genelin fikrini öğrenmek istedim sadece (=

sen 40 lı yaşlarda olunca o 60 ları yaşayacak sorun çıkar bence pişman olmanı arzu etmem sonradan iyi düşünmelisin çok fazla aradaki yaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…