Çok pardon ama ben genel olarak böyle 20 hatta 30 yaş farkta
Sevgiden ziyade çıkar ilişkisi olduğunu düşünüyorum
Yoksa sanmıyorum 20 li yaşlarda hiç bi kız normal şartlarda eli baston tutmaya az kalmış bi amcayla hayat arkadaşı olmak istemez ki
Bu bana göre böyle
Kimseyi yermek amaçlı söylemedim ama
Ünlülerde genelde bu tarz çok var, yaşlı adamların manken gibi çıtır sevgilileri olabiliyo
Aşk meşk değil genelde tamamen duygusal oluyo asıl sebep
Bu yorumun amacı ne anlayabilen varmı?
Neden illa tü kaka :26:
Benimde çocuklarım olucak allahın izniyle ilerde ne alaka yani??
Bu yorumumun HIc bi amaci Yok sadece sasirdim o kadar sizin Boyle insana ters tepki vermenize Gerek Yok ......... Sadece kendi dusuncemi soledim cunku bana imkansiz geliyo bilmem anlatabildimmi
25-45 yaşlarımız.
madem sana bu kadar uygun neden konu açtın.Burada, elbette haklı olarak, beni birebir tanımadığı için, farklı teorilerle yaklaşmak isteyenler olmuş, maddiyat gibi, baba sevgisizliği gibi, böyle şeyler yok arkadaşlar. Kimsenin kimseden bu tip bir çıkarı yok.
Neye göre uygun demişsiniz?
Yaşam tarzına göre uygun mesela. Ben yaşıtlarımla kafelerde barlarda oturup kim neyi giymiş konuşamıyorum. Dertleştim mi derdimi anlatamıyorum. Ben "abi demek suretiyle de olsa" oldum olası belli bir yaş üstü ile sohbet ederim konuşurum. En yakın kız arkadaşım 38 yaşında örneğin. Bilmem bozukluk varsa bendedir belki?
Hiçbirşeyi dert eden bir yapım yoktur, hayat o kadar önemli değil, şu olmadı bu olmadı bu niye böyle, isyankar değil aksine sakin bir yapım var. Oldukça inançlı bir insanım fakat işim gücüm özgürlüğüm hayatım da vardır. Dedikodu yapamam. Ne lanet bir gün diye gezemem. Erkek peşinde koşmam. Erkeklerle flört etmem yatıp kalkmam. Ben genelde kitap okurum. Yürüyüş yaparım. 1 2 mekanda çay içerim. dua ederim.türbe ziyareti yaparım. İşte buna uyan o. En azından an itibariyle ve aylardır o. Sakin sakin oturrken ne oldu birşey mi var diye sıkmayan o. O da inançlı seks diye kafa ütülemeyen o. Evde birlikte yemek yapıp uzun uzun sohbet edebildiğim o. Sıkmadığım ve yanında sıkılmadığım o. işte uyumla kastım bu.
Babanizla aranizda ki bag nasil?
Sizi koruyan, kollayan, guvendiginiz, ikinizin de sevginizden emin oldugunuz bir babaniz var mi?
Eger cevap hayirsa, sevgilinizle babanizdan eksik kalan yerleri doldurmak icin berabersiniz...
Ve bu durum hic saglikli degil...
Kiz-baba iliskisi gorundugunden cok daha onemli, gelecekteki iliskilerimizi bu bag belirliyor nerdeyse...
Eger cevabiniz evetse, neden sadece huzurlu oldugunuz bir iliski ile zaman harciyorsunuz ki?
Yanindayken bile ozlemek diye bir sey var ve bu dogru...
Bu duygular varken neden sadece huzuru, sukuneti secer ki insan...
Bizim hatunlar yazılması gereken herşeyi yazmışlar zaten.
20 yaş bana görede çok fazla.
Garip olanda siz zaten aşık değilmişiniz,ee sizin aradaki yaş farkını görmeniz gerekiyor.
Kör kütük aşığım deseniz hadi diyeceğim,o yaş farkı gözüne görülmüyor.
Bütün sayfayı okumadım,acaba sevgiliniz evlenip boşanmış mı?
benimde sevgilimle aramda epey bi yaş farkı var 20 dende fazla. sana çok ciddi sıkıntılar yaşayacağını söylebilirim. klasik olcak ama ben yaşımdan büyük dururum sevgilimde sağlıklı yaşantısından dolayı abartısız 10 yaş daha genç duruyo. ikimizde flört döneminde yaşlarımızı bilmeden hoşlandık birbirimizden. öğrenince ben olmaz dedm ama ateş bacayı sarmıştı :) ilk zamanlar çevrede çok sıkıntı oldu. zor günler yaşadık. parası için birlikte oluyosun klasik söylemlerdir. ama şimdi çevremizdeki herkes imrenerek bakıyo. tabi içini bilseler bide.. o cicim zamanları bitince 1. yıldan sonra o yaş farkı suratına tokat gibi çarpıyo ne kadar ortak noktalarınız olsada her konuda o kadar ayrı düşünüyosunuz ki sonrası malum her gün tartışma.. karşı taraf genç olmanın ne demek olduğunu biliyo. seni daha fazla anlayabilir. ama sen 45 yaşında bi adamın ne düşünüğünü hissettiğini anlayamazsın. bizim artık yıllar oldu. alışkanlık saygı sevgi bi şekilde yürüyo ama eğer gerçekten fikir almak istiyosan birinci ağızdan anlatıyorum. vazgeç bu sevdadan arkadaşım. :)
Babamla aramda 50 yas var.kucukken cok
k ilgilenirdi.herkes deden mi falan derdi.biraz buyudukce saglik sorunlari cikti.o kadar uzuluyordum ki.simdi babam esimin adini bile bilmez o kadar diyeyim sana.unutkanligi var.millete bakiyorum babasiyla geziyor tozuyor.inan o kadar imreniyorum kiama cok seviyirum onu tontonum benim
madem sana bu kadar uygun neden konu açtın.
22 canım
gerçekten de böyle oldumsen 22 yaşında olduğuna göre o da 52 ne diyelim Allah mutluluk versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?