Neredeyse benim babamla aramdaki yaş farkı.
Haliyle kuşak farkı en büyük sorun oluşturabilecek etkenlerden.
Sosyal aktivite vs. vs geçtim. Ama bu yaşlarda erkek ya da kadın olsun kendinden genç biriyle birlikteyse mutlaka bir ego savaşı ve kıskançlık, karşı tarafa yetememe kompleksi yaşıyorlar.
Çevremde çok örneği oldu.Adam 50 sinde bakımlı karşıdan klas görünen kibar konuşan biriydi.Akrabalarımızdan 31 yaşındaki bayanla evlendi.Kadın bakımlı şıkır şıkır giyinen biri ama flört zamanı bundan hoşlanan adam evlenince kısıtlamalar getirmeye başladı. O dışarıdaki klas adam yerini küfür edebilen inanılmaz kıskanç ve cinsel anlamda yetemiyorum diye kadını evden dışarı çıkarmama raddesine getirdi.
Özellikle cinsellik en büyük sıkıntılar arasında oluyor.
Karar senin.....
Amca lafıma bu kadar takılmanıza anlam veremedim.
Benimde babamla aramda 25 yaş var yani bizi yan yana görenler sevgili mi zanneder yoksa akraba mı ?
Ya da siz misafirliğe gittiğiniz evde 40-45 yaşındaki adama selam yaa mi diyorsunuz ?
Lütfen komik olmayın.
Ben kendi fikrimi belirttim amca kelimesini küfür niteliğinde algılayanlar ailesiyle misafirliğe gittiğinde de lütfen ev sahiplerine böyle yaşıtlarmış gibi konuşmaya çalışsınlar ortaya neler çıkıyor
Konu sahibesi bukadar kibarkrn gelen yorumlar nasıl böyle kaba?
Hepsinden bahsetmiyorum elbette bi konu açıldıysa iyi/kötü eleştiriler kabul edilir ama bazı yorumlar eleştiriden öteye geçmiş.
Herneyse.
Konunun gerçekliği ortada fakat ondan önce senin ne hissettiğin gelmeli.
O ne der bu ne der siye düşünerek kendi hayatlarımızı baltalıyoruz.
5 sene sonra ne olur 10 sene sonra kim ölür kim kalır diye yorumlar yapılmış, bunu aynı yaşta yada kendinden küçük birisiyle evlendiğinde bilecek misiniz?
Cocuk durumu yine aynı olamaz mı?!
Bence en önemlisi sizin iyi tanımanız, her haliyle kabullenmiş olabilmeniz.
Tanıma süresini uzun tutun.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Amca lafıma bu kadar takılmanıza anlam veremedim.
Benimde babamla aramda 25 yaş var yani bizi yan yana görenler sevgili mi zanneder yoksa akraba mı ?
Ya da siz misafirliğe gittiğiniz evde 40-45 yaşındaki adama selam yaa mi diyorsunuz ?
Lütfen komik olmayın.
Ben kendi fikrimi belirttim amca kelimesini küfür niteliğinde algılayanlar ailesiyle misafirliğe gittiğinde de lütfen ev sahiplerine böyle yaşıtlarmış gibi konuşmaya çalışsınlar ortaya neler çıkıyor
Neden bu sitede sayfgısızca yorumlar yapılıyor anlamıyorum,yok amca demek vs arkadaş fikir sormuş kibarca fikir verilebilir.
Ben 28 yaşındayım eşim 45 kısa bir süredir evliyim ve eşimle olduğum için kendimi şanslı hissediyorum.gezmeyi seven piyano çalan pilates yapan fransızca kursuna giden bir eşim var.bense iş dışında mislin kediler gibiyim
Evlenirken bana da laf söyleyecekler oldu ama ben kararımı vermiştim ve umursamadım.kuşak farkı yaşamak değil de ben bazen çocuk kalıyorum onun yanında ama evlenmeden önce bu durumun olabileceğini konuşmuştuk.ben kadınsı biri değilimde kırkımda saçlarını yandan tokalayan fırfırlı etek giyen biri olabilirim tarzım bu,düşünce olarak da bazen ben anlatırım o güler bana
Valla eşim genç kız meraklısı sapık falan da değil,aşık olursam kırk yaşında elli yaşındaki biriyle de evlenirim der ,ben de şanslısın ama her akşam 28 ilk hatunun kollarındasın diye takılırım.bundan on yıl sonra ne olur bilmem,belki yaş farkı fazla olur belki sağlık problemi çıkar ama yaşıtın biriyle de bunların olmayacağının garantisi yok.düşündüğümde on yaştan fazlasını ben de mantıklı bulmuyorum,on yaşa kadar fark en ideali ama bende böyle oldu ve gelecekte ne olacak korkusuyla bugünden vazgeçmedim.
vallahi yavrum.... bu adama arkanı dön ve olur mu olmaz mı? diye düşünme zahmetine bile katlanmadan orayı terket...kızım böyle bir evlilik yaptı...hiç evlenmememiş ve her bakımdan düzgün bir adamdı...çok karşı çıktık ama o da senin gibi her söylenilen söze karşı tezle cvp verip kafayı dikip gitti...adam 14 ay bana ve eşime ne damat... ne kardeş... ne arkadaş... isimlendiremediğim bir misafir gibiydi...kız memnunsa önemli değil dedik ama kızın sevgisi aşkı da anca 14 ay sürdü...boşanmaksa 3,5 yıl....onlarda 1,5yıl görüşmüşlerdi evlenmeden önce...yazmadan... uyarmadan geçemedim...neticede benim kızım yaşlarındasın...üzülmeni yıpranmanı istemem...
Burada, elbette haklı olarak, beni birebir tanımadığı için, farklı teorilerle yaklaşmak isteyenler olmuş, maddiyat gibi, baba sevgisizliği gibi, böyle şeyler yok arkadaşlar. Kimsenin kimseden bu tip bir çıkarı yok.
Neye göre uygun demişsiniz?
Yaşam tarzına göre uygun mesela. Ben yaşıtlarımla kafelerde barlarda oturup kim neyi giymiş konuşamıyorum. Dertleştim mi derdimi anlatamıyorum. Ben "abi demek suretiyle de olsa" oldum olası belli bir yaş üstü ile sohbet ederim konuşurum. En yakın kız arkadaşım 38 yaşında örneğin. Bilmem bozukluk varsa bendedir belki?
Hiçbirşeyi dert eden bir yapım yoktur, hayat o kadar önemli değil, şu olmadı bu olmadı bu niye böyle, isyankar değil aksine sakin bir yapım var. Oldukça inançlı bir insanım fakat işim gücüm özgürlüğüm hayatım da vardır. Dedikodu yapamam. Ne lanet bir gün diye gezemem. Erkek peşinde koşmam. Erkeklerle flört etmem yatıp kalkmam. Ben genelde kitap okurum. Yürüyüş yaparım. 1 2 mekanda çay içerim. dua ederim.türbe ziyareti yaparım. İşte buna uyan o. En azından an itibariyle ve aylardır o. Sakin sakin oturrken ne oldu birşey mi var diye sıkmayan o. O da inançlı seks diye kafa ütülemeyen o. Evde birlikte yemek yapıp uzun uzun sohbet edebildiğim o. Sıkmadığım ve yanında sıkılmadığım o. işte uyumla kastım bu.
Yanlış bir cümle. Cımbıla çekmedim ama yanlış . Siz yaşıtlarıyla beraber olanları hep böyle mi sanıyorsunuz anlam veremedim ?
Bunları sadece 45 yaşında bi amcamı yapıyor sanıyorsunuz yada .
İlginnç valla .
Aşk yok müthiş bi tutku yok ee ne diyelim mutluluğun daim olsun.
sen 22 o 52
bu yaş farkını geçmiiş.arşa tırmanmış. çok uç bir örnek
çok çok fazla...
Burada, elbette haklı olarak, beni birebir tanımadığı için, farklı teorilerle yaklaşmak isteyenler olmuş, maddiyat gibi, baba sevgisizliği gibi, böyle şeyler yok arkadaşlar. Kimsenin kimseden bu tip bir çıkarı yok.
Neye göre uygun demişsiniz?
Yaşam tarzına göre uygun mesela. Ben yaşıtlarımla kafelerde barlarda oturup kim neyi giymiş konuşamıyorum. Dertleştim mi derdimi anlatamıyorum. Ben "abi demek suretiyle de olsa" oldum olası belli bir yaş üstü ile sohbet ederim konuşurum. En yakın kız arkadaşım 38 yaşında örneğin. Bilmem bozukluk varsa bendedir belki?
Hiçbirşeyi dert eden bir yapım yoktur, hayat o kadar önemli değil, şu olmadı bu olmadı bu niye böyle, isyankar değil aksine sakin bir yapım var. Oldukça inançlı bir insanım fakat işim gücüm özgürlüğüm hayatım da vardır. Dedikodu yapamam. Ne lanet bir gün diye gezemem. Erkek peşinde koşmam. Erkeklerle flört etmem yatıp kalkmam. Ben genelde kitap okurum. Yürüyüş yaparım. 1 2 mekanda çay içerim. dua ederim.türbe ziyareti yaparım. İşte buna uyan o. En azından an itibariyle ve aylardır o. Sakin sakin oturrken ne oldu birşey mi var diye sıkmayan o. O da inançlı seks diye kafa ütülemeyen o. Evde birlikte yemek yapıp uzun uzun sohbet edebildiğim o. Sıkmadığım ve yanında sıkılmadığım o. işte uyumla kastım bu.
Arkadasim dediklerin iyi guzel de sen nasil yasindan olgun yasiyorsan bu hayati,hayatlarini kendi yasinin gerektirdiklerine gore yasayan da var.Bana gore 25 yasindaki bi kiz icin en normal sey erkeklerle flort etmesi gezmesi tozmasi barlara gitmesidir ama senin yasam bicimini de yargilamam.Sen de senin gibi olmayanlari ben olgunun onlar degil diye yargilama lutfen.
Ayyyyy inanmiyorum babam bile bu yasta degil kinamakta istemiyorum
Sonucta benimde ewladim var pes artik. Yani gencliginize yazik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?