Muazzam Yaş Farkı Ama kime göre?

Amca lafıma bu kadar takılmanıza anlam veremedim.

Benimde babamla aramda 25 yaş var yani bizi yan yana görenler sevgili mi zanneder yoksa akraba mı ?

Ya da siz misafirliğe gittiğiniz evde 40-45 yaşındaki adama selam yaa mi diyorsunuz ?

Lütfen komik olmayın.

Ben kendi fikrimi belirttim amca kelimesini küfür niteliğinde algılayanlar ailesiyle misafirliğe gittiğinde de lütfen ev sahiplerine böyle yaşıtlarmış gibi konuşmaya çalışsınlar ortaya neler çıkıyor

vallahi yavrum.... bu adama arkanı dön ve olur mu olmaz mı? diye düşünme zahmetine bile katlanmadan orayı terket...kızım böyle bir evlilik yaptı...hiç evlenmememiş ve her bakımdan düzgün bir adamdı...çok karşı çıktık ama o da senin gibi her söylenilen söze karşı tezle cvp verip kafayı dikip gitti...adam 14 ay bana ve eşime ne damat... ne kardeş... ne arkadaş... isimlendiremediğim bir misafir gibiydi...kız memnunsa önemli değil dedik ama kızın sevgisi aşkı da anca 14 ay sürdü...boşanmaksa 3,5 yıl....onlarda 1,5yıl görüşmüşlerdi evlenmeden önce...yazmadan... uyarmadan geçemedim...neticede benim kızım yaşlarındasın...üzülmeni yıpranmanı istemem...

Ben bu tarz evlilikleri onaylamıyorum benim arkadaş epey yaşlı ama bakımlı bu beyle evlendi aynen yazdığın gibi epey kısıtlamalar,kıskançlıklar ve sonra adamın hasta oluşu ki kadın hem genç hem sapa sağlam eveden bir yere gidemez duruma geldi sonra nu depresyona girdi bunları gördükten sonra aman gençle yaşlı evlilik mi? Hayırrrrrrrrrrrrrrrr

Başkaları da yazdı mı bilemiyorum ama dediğiniz şeylere ben de karşı çıkanlardan biriyim, doğal olarak üstüme alındım cevap yazma gereği duydum. Kimseyle tartışma içerisine girmek niyetinde değilim. Olay şu ki herkes olaya bizim baktığımız gibi bakmak zorunda değil. Ayrıca ben babam yaşındakilere abi derim amca derim (kişisel olarak), arkadaşımmış gibi onlarla konuşmam. Ayrıca konu sahibi de kendinden 20 yaş büyük biriyle birlikte diye her 45 yaşındaki adamla arkadaşıymış gibi konuşmuyor olabilir amca/abi vs diyor olabilir.

45 yaşında biriyle birlikte olması kendinden her büyükle laubali olduğu anlamına gelmez.

Benim fikrim budur, insanlara karşı, fikirlerine, yaşam tarzlarına karşı katı olmamak gerek diye düşünüyorum.
Sevgiler..

Başlıkta da yazmış olduğunuz gibi muazzam bir yaş farkı var aranızda.Bana göre doğru değil(bende sizinle yaşıt sayılırım 26

yaşındayım),maksimum 7 yaş olabilir diye düşünüyorum.Bir kaç yıla kadar çocuk sahibi olmak istiyebilirsiniz ve eşiniz neredeyse o

çocuğun dedesi yaşında olucaktır,okula gittiğinde kendi çocuğunuz bile garipsiyecektir bu durumu.Çünkü diğer arkadaşlarının

babaları genç olucaktır.Bunun dışında zamanla sizin istekleriniz eşinize uymayacak ve problemler çıkıcaktır.Bu şekilde biriyle

hayatınızı birleştirirseniz ileride mutsuz olucağınızı düşünüyorum.Tabi bu denli önemli bir kararı siz vericeksiniz..

çok güzel bir yorumm. çok teşekkür ederim sanırım öyle yapacağım (= çok teşekkürler.

aynen katiliyorum benimde aklimdan bunlar geciyordu, ne zamandan beri kendimizden 20+ yas büyük birine amca veya 60 yasindaki dedemize dede dedik diye hakeret etmis olduk; burdaki bazi insanlar icin bu kadar yas farki bunlari cagristiriyor, dede amca baba kelimesi ne zaman hakeret veya saygisizlik anlamini tasimaya basladi,

bu üc kelimeyi hakaret olarak degil elestiri olarak kabul ederim ancak, ki bu gibi elestiriler evlenirseniz duyacaginiz seyler arasinda olucak

benim icinde yas farki cok fazla, e sırılsıklam asikta degilsin, mantik evliligimi olacak o zaman, ilerde pisman olacagini düsünüyorum, mutlu olursaniz da ne güzel olabilirmi olabilir ama bence uzun vadeli cok düsük bir ihtimal, bize sormussun benim düsüncemde bu ..

gerçekten harika bir yorum olmuş ve aslında ilşki konseptiniz bize de oldukça benzer (= bu moral oldu teşekkürler.

eyvallah ablacım. yorumun çok değerli benim için. Allah sabır versin cümleten. Üzüldüm böyle bitmesine.

Burada, elbette haklı olarak, beni birebir tanımadığı için, farklı teorilerle yaklaşmak isteyenler olmuş, maddiyat gibi, baba sevgisizliği gibi, böyle şeyler yok arkadaşlar. Kimsenin kimseden bu tip bir çıkarı yok.

Neye göre uygun demişsiniz?

Yaşam tarzına göre uygun mesela. Ben yaşıtlarımla kafelerde barlarda oturup kim neyi giymiş konuşamıyorum. Dertleştim mi derdimi anlatamıyorum. Ben "abi demek suretiyle de olsa" oldum olası belli bir yaş üstü ile sohbet ederim konuşurum. En yakın kız arkadaşım 38 yaşında örneğin. Bilmem bozukluk varsa bendedir belki?
Hiçbirşeyi dert eden bir yapım yoktur, hayat o kadar önemli değil, şu olmadı bu olmadı bu niye böyle, isyankar değil aksine sakin bir yapım var. Oldukça inançlı bir insanım fakat işim gücüm özgürlüğüm hayatım da vardır. Dedikodu yapamam. Ne lanet bir gün diye gezemem. Erkek peşinde koşmam. Erkeklerle flört etmem yatıp kalkmam. Ben genelde kitap okurum. Yürüyüş yaparım. 1 2 mekanda çay içerim. dua ederim.türbe ziyareti yaparım. İşte buna uyan o. En azından an itibariyle ve aylardır o. Sakin sakin oturrken ne oldu birşey mi var diye sıkmayan o. O da inançlı seks diye kafa ütülemeyen o. Evde birlikte yemek yapıp uzun uzun sohbet edebildiğim o. Sıkmadığım ve yanında sıkılmadığım o. işte uyumla kastım bu.

Yanlış bir cümle. Cımbıla çekmedim ama yanlış . Siz yaşıtlarıyla beraber olanları hep böyle mi sanıyorsunuz anlam veremedim ?
Bunları sadece 45 yaşında bi amcamı yapıyor sanıyorsunuz yada .
İlginnç valla .
Aşk yok müthiş bi tutku yok ee ne diyelim mutluluğun daim olsun.
55 60 olduğunda tekrar konu açmayı unutma ozaman.
Bende gayet olgun düşünürüm ama sanırım size göre yaşıtlarıyla olanlar olgun düşünemiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yo hayır yanlış anlamayın yaşıtlarım hep böyle demiyorum. Bana bu rahatlık ama onunla geldi. O da 45 yaşında diyorum. O kadar

Babamla aramda 25 yaş var:44:
O yüzden kabul edemezdim sanırım,büyük konuşmak istemiyorum ama kader olursa olur
Size de mutlulukla dilerim

Arkadasim dediklerin iyi guzel de sen nasil yasindan olgun yasiyorsan bu hayati,hayatlarini kendi yasinin gerektirdiklerine gore yasayan da var.Bana gore 25 yasindaki bi kiz icin en normal sey erkeklerle flort etmesi gezmesi tozmasi barlara gitmesidir ama senin yasam bicimini de yargilamam.Sen de senin gibi olmayanlari ben olgunun onlar degil diye yargilama lutfen.

estağfurullah aşağılama değil. herkesin dediğiniz gibi kendi normları var. sadece yaşıtlarınla neden takılmıyorsun laflarına biraz sinirlendim ve aşırı tepki oldu sanırım.

Ben daha 16 yasındayım az buz anlarım bu meselerden
yorumumu belirtmek istedim yinede, dinleyip dinlememek
size kalmış bişey.
Şimdi herşey oldu ailelerde izin verdi diyelim,
evlendinizde ilk aylar güzel gecer ama sonra fikir
ayrıliklari başlar ardından anlasmazliklar da gelir.
Çünkü sen 30'unda hayatinin guzel anındayken o
50 olucak. Çocugnuz oldu diyelim senin annelik yaşın olucak
ama o nerdeyse dedelik yaşta olucak.
Ya simdiden herseyi göze alıp evlen yada yol yakınken geri dön..

Ayyyyy inanmiyorum babam bile bu yasta degil kinamakta istemiyorum
Sonucta benimde ewladim var pes artik. Yani gencliginize yazik

Bu yorumun amacı ne anlayabilen varmı?
Neden illa tü kaka :26:
Benimde çocuklarım olucak allahın izniyle ilerde ne alaka yani??

Sen 35 yaşına geldiğinde sevgilin 55 yaşında olacak..Bir kadının en verimli zamanı 30-45 yaşları arasıdır. Sen en verimli zamanında karşında bir dede olacak. Çocuk düşünüyor musun bilmiyorum ama düşünüyorsan bu da büyük problem.

Her açıdan doğru değil bu kadar yaş farkı.

30 yas farkina ben yorum getiremiyorum . kiza uzulur adami da kotu niyetli bulurum ancak.
25-45 e gelirsek 26 yasindayim 45 yasinda birine o gozle bakmam mumkun degil. ben onun yasina geldigimde o bildigin dede olacak.
yine de ask varsa hadi diyecektim de 45 yasindaki biriyle mantik evliligi mantiksizligin daniskasi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…