Muazzam Yaş Farkı Ama kime göre?

iyi anlaşamadığımı tam olarak nerden çıkardınız? babam ile aramdaki diyaloga yorum yapma hakkını size vermiyorum benim babam benim dünyam...
insanlar ruh eşim dediği kişiyle karşı karşıya geliyolar bazı durumlarda...
durumunuzu onaylamadığımı belirttim ama tabi bu sizin hayatınız ve son karar sizin
amcayla mutluluklar

Babamdan 5 yaş küçük adamla benim işim olmaz
Onlar bana normal gelmiyor kusura bakma ama.
Benim abim 33 yaşında ben abimden büyük birinle bile olamam mesela.
Ne öyle ya ciddi ciddi amca dediğim yaş
Çok muazzam bana göre .

Son düzenleyen: Moderatör:
babamla aramda 24 yaş var o yüzden ben ancak amca ya da abi diyebilirim benden 20 yaş büyük bi adama, ama sen bilirsin neticede yaşın küçük değil aklı başında sağlam bi kadına benziyosun sen bilirsin

Konu sahibesi bukadar kibarkrn gelen yorumlar nasıl böyle kaba?
Hepsinden bahsetmiyorum elbette bi konu açıldıysa iyi/kötü eleştiriler kabul edilir ama bazı yorumlar eleştiriden öteye geçmiş.
Herneyse.
Konunun gerçekliği ortada fakat ondan önce senin ne hissettiğin gelmeli.
O ne der bu ne der siye düşünerek kendi hayatlarımızı baltalıyoruz.
5 sene sonra ne olur 10 sene sonra kim ölür kim kalır diye yorumlar yapılmış, bunu aynı yaşta yada kendinden küçük birisiyle evlendiğinde bilecek misiniz?
Cocuk durumu yine aynı olamaz mı?!

Bence en önemlisi sizin iyi tanımanız, her haliyle kabullenmiş olabilmeniz.
Tanıma süresini uzun tutun.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Çok pardon ama ben genel olarak böyle 20 hatta 30 yaş farkta
Sevgiden ziyade çıkar ilişkisi olduğunu düşünüyorum
Yoksa sanmıyorum 20 li yaşlarda hiç bi kız normal şartlarda eli baston tutmaya az kalmış bi amcayla hayat arkadaşı olmak istemez ki

Bu bana göre böyle
Kimseyi yermek amaçlı söylemedim ama
Ünlülerde genelde bu tarz çok var, yaşlı adamların manken gibi çıtır sevgilileri olabiliyo
Aşk meşk değil genelde tamamen duygusal oluyo asıl sebep

Aynen düşündüm yazacaktım ama yazmadım.
Bende senin gibi düşünüyorum.

sen 22 o 52
bu yaş farkını geçmiiş.arşa tırmanmış. çok uç bir örnek
çok çok fazla...

İstisnalar kaideyi bozmaz biliyorum,
Ama son derece mutluyum tanrı beni onun için onuda benim için yaratmış sanki ruh ikizim de değil diğer yarım...
Herkesin kendi görüşü saygı duyarım

Keşke duygusal yanıda olsaydı
Malesef zengin koca avcısı olamadım bahsettiğin tipler gibi ama haklısın çekcim bende hiç haz etmiyorum o tiplerden

Çevremde hep görürüm kadın daha genc adama göre daha enerjık adamsa yaşlı, hasta güçsüz. Ozaman keske kendı yaşıtlarından
Evlenselerdı.
haksızlık oluyo dıye düşünürüm.
Tercıh tabıkıde sızın

seneler önce komşumuzun kızının ana sınıfı gösterisine gitmiştik.bir kelli felli adam resim çekiyor.arkadaşıma dedim ki ayy ne hoş torununun resmini çekiyor.arkadaşım sus kimse duymasın,o x'in kocası şok oldum eşini tanıyordum ama adamı bilmiyordum.
şu anda o bayan 35 yaşında gayet hoş,dinç bir kadın.kocası hastalıklarla boğuşan bir adam.varın siz düşünün

20 yas cok fazla. Kendi ailemden biri boyle bir iliski yasasa kalpten giderdim. Ama bu sizin hayatiniz ve sizin karariniz, mutluysaniz devam edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…