- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
ben de 45 yaşındaki babanızla nasıl iyi anlaşamıyorsunuz onu bilemiyorum (= benim babamla aramda 34 yaş fark olmasına rağmen çok güzel sohbet eder ve vakit geçirirdik. belki sürtüşmeler doğal olarak ergenliğimde olmuştur. ergenken de 3 yaş üstünüzle bile çatışırsınız.
sen 22 o 52Bu arada konu ben değilim ama benimde erkek arkadaşımla 30 yaş var aramda surat ifadelerinizi görebiliyorum
Gayet iyiyiz 2 yıldır hiçbir sorunumuz olmadı
Bu arada konu ben değilim ama benimde erkek arkadaşımla 30 yaş var aramda surat ifadelerinizi görebiliyorum
gerçekten de böyle oldumsen 22 yaşında olduğuna göre o da 52 ne diyelim Allah mutluluk versin
Çok pardon ama ben genel olarak böyle 20 hatta 30 yaş farkta
Sevgiden ziyade çıkar ilişkisi olduğunu düşünüyorum
Yoksa sanmıyorum 20 li yaşlarda hiç bi kız normal şartlarda eli baston tutmaya az kalmış bi amcayla hayat arkadaşı olmak istemez ki
Bu bana göre böyle
Kimseyi yermek amaçlı söylemedim ama
Ünlülerde genelde bu tarz çok var, yaşlı adamların manken gibi çıtır sevgilileri olabiliyo
Aşk meşk değil genelde tamamen duygusal oluyo asıl sebep
sen 22 o 52
bu yaş farkını geçmiiş.arşa tırmanmış. çok uç bir örnek
çok çok fazla...
Çok pardon ama ben genel olarak böyle 20 hatta 30 yaş farkta
Sevgiden ziyade çıkar ilişkisi olduğunu düşünüyorum
Yoksa sanmıyorum 20 li yaşlarda hiç bi kız normal şartlarda eli baston tutmaya az kalmış bi amcayla hayat arkadaşı olmak istemez ki
Bu bana göre böyle
Kimseyi yermek amaçlı söylemedim ama
Ünlülerde genelde bu tarz çok var, yaşlı adamların manken gibi çıtır sevgilileri olabiliyo
Aşk meşk değil genelde tamamen duygusal oluyo asıl sebep
Bu arada konu ben değilim ama benimde erkek arkadaşımla 30 yaş var aramda surat ifadelerinizi görebiliyorum
yani şuan 22 52
20 iken başladın adam benim için ancak sapık olurdu
Cıxxx sübyancı sübyancıı
Kesinlikle50 yaşında ki adam 20 yaşında ki kıza bakarsa buna sübyancı diyoruz biz.
Haklısın canım bende öyle demiştim
Ama size sadece saygı duymak düşer konu ben değilim saptırmayalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?