- Konu Sahibi EylemHemsire
-
ne kadar iş başvurusu yaptıysam olmuyo olmuyo olmuyo
bi tane bile dönüş yok!
daha yeni mezun arkadaşlarım hastanelere girebiliyoken
beni aramıyolar bileee
çok sıkıldım
çalışmak istiyorum
Kıyamam sana :) canım hayırlısını dile ya sana iş mi yok. Kariyerden falan bakıyor musun ilanlara ?
bak canım o yollardan çok geçtim bende, 2004 te üniden mezun olduğumda iş başvuruları yapıyordum hatta okurkende yapıyordum.
sonra banka deneyimim olmuştu. O ayrıldığım bankaya ne zaman başvurmuşum biliyomusun sene 2003, aranma ve sınava çağrılma yılım sene 2007:)
tam 4 yıl. aradıklarında yooo size başvuru yapmadım ki bile demiştim. Eğer kısmetinde varsa yıllar sonra bile o iş seni buluyo. Velhasıl bende cv güncelliyorum
hergün ama cidden piyasa çok kötü . Hiç dönüş yok banada. Biraz oluruna bırak.
neye bağlıyorsun bunu? belki cv görünüş olarak yetersiz kalıyordur?
Dert edinme sekerim, yeni mezun kardesim de ayni durumda. Ekonomi b.k otesi, piyasa icler acisi, durum kotu yani :))
Biraz daha sabirli ol, bir seyler mutlaka cikar.
hemşire misin? açıkcası işsiz olan hemşire görmemiştim hiç. kpss atanma puanlarınız çok düşük diye bılıyorum. denemedın mı şansını
seni bende çok iyi anlarım çevremde de o kdar insan vardı ki onlar girer ben hep elenirdim... neden arkamda sağlam bir dayım olmadıgından.Ama rabbim isterse olur. şimdi benimde bir işim var .Rabbim olmayanlara nasip etsin.
ne kadar iş başvurusu yaptıysam olmuyo olmuyo olmuyo
bi tane bile dönüş yok!
daha yeni mezun arkadaşlarım hastanelere girebiliyoken
beni aramıyolar bileee
çok sıkıldım
çalışmak istiyorum
Aynı anda başvuru yaptığınız arkadaşınızın deneyimi var mıydı? Belki resminizi ya da kendinizi anlattığınız kısmı güncellemeniz gerekiyordur. İlgi çeken, farklı şeyler yazabilirsiniz alanınızla ilgili.
keşke devam etsen hemşirelik garantı meslek
inş tez zamanda hayırlı bır iş bulursun
cv de tek eksik tecrübem
o kadar bilgisayar ve türevleri kurslarına katıldım
kaç tane staj yaptım
kamu özel
ya tek bi dönüş olmaz mı
beni işe alan olmayınca nerden tecrübe edineyim
illa partileremi üye olcam torpil için
ben bunu istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?