mucize lazım sanırım artık............

ben artık şuna inanıyorum tamamen tanıdık sistemine döndü bu işler herkes yakınını yada çıkarını düşünüyor aynı sınıf arkadaşım 2 yıllık okulu tam 4 senede tamamladı gıttı geldı sınavlara meslek liseli oldugu için matematik bilgisi yoktu görmemişlerdi matematik dersi ve bu kız akbank da çalışıyor şu an şok oldum inanın ben üstüne dışardan tamamladığım halde lisansa bunun dısında 82 ile atanamadım artık bende o kadar bunaldım yoruldum ne olacak sonu hiç bilmiyorum

Şaka dımı bu arkadasın onlısans ısletme menzunu ve 1900tllik işi reddettı ve bunu duymak benım ıcıme oturdu :2: uc kurus maasa bın tane ıs yapıyoruz genede cok goruluyor arkadasınız o kadar maası az buldugu ıcın reddedıyor Hemde hıc tecrubesı yokken saka gıbı yahu hanı duymamıs olsaydım keske..

kariyer net ten 2 sene boyunca yaptığım bşvurularda sadece 1 iş görüşmesine çağırıldım.

gazete ilanları ve elemanonline ı denersen daha çok iş görüşmesi şansın olur.

isvar.com dan çeşitli gazete ilanlarına bakabilirsin. posta gazetesinde de ilan boldur.

şaka gibi ama gerçek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…