- 31 Mayıs 2017
- 2.028
- 2.288
- 83
Kimseyle kıyaslama değil sadece kendime üzülüyorum kardeşlerim isterim daha iyi olsunlar öyle anlaşılmak istememSağlığın yerinde çok şükür.baskasiyla kendini kıyaslama herkesin fıtratı ayri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimseyle kıyaslama değil sadece kendime üzülüyorum kardeşlerim isterim daha iyi olsunlar öyle anlaşılmak istememSağlığın yerinde çok şükür.baskasiyla kendini kıyaslama herkesin fıtratı ayri
Tatlım akışına bırak geçiyoArkadaslar şu aralar çok olumsuz düşünüyorum içim sıkılıyor hayatımda her şey ters gidiyor Aslında böyle biri değildim şen şakrak biriyimdir. Biliyorum geçici bir dönem ama hiç bir şeye umudum yok. Çok içim sıkılıyor. Psikolojik bir problemim yok. Yasadığım şu dönem çok sıkıntılı sadece böyle kötü dönemden geçipte her şey düzelen varsa yorum yapsın Biraz moral olur banada.
Başımdan neler neler geçti bı güne şükür diyorum atlatmak unitabilmek önemli unitmasamda simdirebildim bazı şeyleri artıkArkadaslar şu aralar çok olumsuz düşünüyorum içim sıkılıyor hayatımda her şey ters gidiyor Aslında böyle biri değildim şen şakrak biriyimdir. Biliyorum geçici bir dönem ama hiç bir şeye umudum yok. Çok içim sıkılıyor. Psikolojik bir problemim yok. Yasadığım şu dönem çok sıkıntılı sadece böyle kötü dönemden geçipte her şey düzelen varsa yorum yapsın Biraz moral olur banada.
Aslında dünyadaki savaşlar , açlıklar, hastalıklar, ölümler gibi ciddi bir durum olmadıkça gerisi önemli değil herşey değişir herşey düzelir herşey unutulur. Zaman geçtikçe üzüldüğümüz şeyler saçma gelir..Arkadaslar şu aralar çok olumsuz düşünüyorum içim sıkılıyor hayatımda her şey ters gidiyor Aslında böyle biri değildim şen şakrak biriyimdir. Biliyorum geçici bir dönem ama hiç bir şeye umudum yok. Çok içim sıkılıyor. Psikolojik bir problemim yok. Yasadığım şu dönem çok sıkıntılı sadece böyle kötü dönemden geçipte her şey düzelen varsa yorum yapsın Biraz moral olur banada.
Aferm kız çatır çatır boşamışsın. Daha iyisini bulmuşsun. Oh olsun. Şaşırdım ama hikayene :))Ben hamileyken aldatildim ve ogrendigim gun stresten bebegimi kaybettim. Hayatimda en dibe vurdugum donemdi ki hersey degisti. Bosanmak icin ugrastigim donemdeki avukatimla evlendim ve bir kizimiz var. Gervekten mucizeyi yasadim.
Inan en dibe vurdugun an bile gun gelir guldugun bir ani olur. Hersey degisecek inan...
Aslında dünyadaki savaşlar , açlıklar, hastalıklar, ölümler gibi ciddi bir durum olmadıkça gerisi önemli değil herşey değişir herşey düzelir herşey unutulur. Zaman geçtikçe üzüldüğümüz şeyler saçma gelir..