Mucize Zayıflama İksiri

merhaba kızlar bnde kaynattım bıraz önce 1 bardagımı içtim bil bakalım sonuclar nasıl olacak ,,siz ne kadar süre içiyosunuz yani 1 hafta 1 ay ne kadar süre?a.s.

ben 2 gündür iciyorum. Bu aksam birdaha kaynatcam. Ama daha kilomda bir degisiklik yok kafamçokkarıştı Yemeklerime de dikkat ediyorum ama nedense kilo veremiyorum daha. Neyse bir hafta gecsin bakalim sonuc alabilcem mi a.s.

valla bende nerdeyse 1 aydır içiyorum bendede tık yok .bılmıyorum bıktım artık ne yapsam olmuyo

ben 2 gündür iciyorum. Bu aksam birdaha kaynatcam. Ama daha kilomda bir degisiklik yok kafamçokkarıştı Yemeklerime de dikkat ediyorum ama nedense kilo veremiyorum daha. Neyse bir hafta gecsin bakalim sonuc alabilcem mi a.s.

selam. Belki senin metabolizman hizli calismiyordur ondan daha kilo verememissindir, bence devam et en kisa zamanda etkisini gösterir. Ayrica arkadaslar funda, greyfurt ve enginar suyuda zayiflatiyormus buradan size duyurayim ben dün bi karton meyve suyu aldim kendime :)) enginar suyunu bulamadim, funda suyunuda almadim greyfurt aldim.

bu çayı dün akşamdan beri içiyorum bağırsak faliyetleri felaket mahvetti beni ayıptır söylemesi.. siz de de öyle bi etkisi oldu mu arkadaşlar?

arkadaslar alakası yok çayla falan bnd yaptım ama bn tadını sevdim arada yapıom kesinlikle su kaybı verilen.baharatların metabolizma üzerinde çoookk az bi hızlandrma etkisi var bunuda yemeklerinize katmanız yeterli olacaktr:)) hatta bugün diyetsyenim "etik anlayışı kalmadı selahattin dönmezin, aynı dönem diyetsyenleriyiz ama hiç bi meslektaşım bunla taylan kümeliyi sevmez insanları kandıryolar tv ye çıkıp dedi!! üstelik o kadar bitki çayından snr bnd bağırsak tembelliği başladı ayıptr sölemesi çaysız yapamıom artk bnc hiiçç umut olmasın arada bi zevk için içilebilir tabi sevdyseniz:)

canım öyle diyosun ama bende ve arkadaslarımda ise yaradı bünye meselesi bence

canım öyle diyosun ama bende ve arkadaslarımda ise yaradı bünye meselesi bence

hayır canım bünye meselesi olmayacak kadar mantıksız bir çay.yani sen bana de ki şu bileşimler var içinde ondan.ama yok.bunu içen kendini zayıflamaya hazırlıyor ve az yemeye çalışıyor.sen yediklerine dikkat ettiğin için veriyosundur.zaten uzun kullanılmaz ilk günler kilo vermiş görünürsün o da sudur.yani ben de yaptım o suyu verdm.vermedim dmedimki?sen çayı bırak dikkat etmeye devam et emin ol vermeye devam edeceksin.
neyse zararsız olduğu için pek bişi demiyorum.ama nolur öle günde 1-2 den fazla içmeyn bağırsak tembelliği dedim ama ondan bahsetmemişsin bn veryom deyp geçmişsn.annesin senyerimseniben sağlığın önemli.bu çayı soğuk kış günlerinde yapın ev mis koksun ailecek bi bardak için ama zayflamak için değilyerimseniben Şeniz

Bende yazdıklarınızı okudum ve kaynattım. biber bayağı acı yapmış. yarı toz yarı tane karabiber koyduğum halde.herkeze kolay gelsin.

ben 8 gündür içiyorum
1ay denemeyi düşünüyorum sporada gidiyorum daha kilo veremedim
bakalım ne olcak
dilencii denen arkadaşın söyledikleride kafamı karıştırdı aslında ama hayırlısı bakalım

kızlar bu tarifi burada okudum akşam işten çıkar çıkmaz aktarda aldım soluğu yaptım ölçüsüyle içtim 2,5 gün falan(yani ilk kaynattığım bitene kadar) ama hiiiiiiiiç bişi olmadı bende,tadı fena değil kızlar karabiberi tane kullanın acı olmuyor o zaman bilginize,sevgiler...

yaa arkadaşlar benimde denemediğim kalmadı deli olacam. ocak ayında sporla birlikte diyet yapmıştım ve 4 kilo vermiştim. verdiğim 4 kilonun 2 sini geri aldım. şuan 70 kiloyum boyum 1,68. benimde 60 a inmem lazım hadi 60 dan geçtim bari 65 olayım demi bir ara ballı sirke içiyordum dayanamiyorum artık tadı iğrenç. bende bu formülü denemek istiyorum. zaten hiç birşeyin tadı elma sirkesinden iğrenç olamaz değil mi ? birde bu formülü deneyip sonuç alanlar ne kadar zamanda kaçar kilo verdiniz yazarmısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…