- Konu Sahibi AnneyimBen
-
kızlar ben bu çayı yaptım dün ama içemedim karabiber çok fena boğazımı yaktı,sizin yakmıyormu merak ettim toz karabiber değilmi koyduğunuz yoksa bu çayı içenler tane karabibermi koyuyorsunuz merak ettim.tekrar yapıcam ama karabibersiz düşünüyorum.bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar
slmm kizlar.. ya benim 2 sorum olacak...belkide soran olmustur ama bu 42 sayfayi okumak mümkün olmadi kusura bakmayin :) 1ci sorum elma cesiti önemli mi? ve 2ci sorumda günlükmü hazirlamamiz gerekiyo bu icecegi?
Aslinda fazla kilom yok ama bu yaz kaynim nisanlaniyor yani kisaca bana rekabet gelin geliyor:) kaynanam simdi bu gelinim surasi söle burasi böle diyemesin diye forma girmem lazim izine kadar
Ruh halimi belirtigim gibi müthis kaygiliyim arkadaslar, artik top olmaktan ciktim silindir haline döndüm, simdi bu iksiri kaynatiyorum ve insallah biraz yardim eder de bende heveslenip tam sIkI yönteme alirim kendimi , bende hic direnc kalmadigi gibi müthis depresyona girdim ve cembere alinmis gibi yeme dedigim halde oburlastim. Insallah yardim eder kizlar bana destek olun.....
ihşallah en kısa zamanda verirsin cnm ben aynı 86 kiloydum bu iksir sayesinde 1 haftada 81 düştüm sana tavsiyem saat 18 den sonra yemek yeme ve yediklerine biraz dikkat et sana başarılar sonucu paylaşırsın bizimle hadi kolay gelsina.s.
ilayda bir haftada 5 kiloyu nasıl verdin canm anlatırmısın kaç bardak içtin spor yaptınmı ve nasıl içtin:1shok:
HEYOO ! HEYOO ! 59 KİLO OLMUŞUM :sm_cool: BİRKAÇ KİLO DAHA VEREYİM KAYINVALDEME DE SÖYLİYCEM tatlicadiarzu
BU ARADA KIZLAR BEN ALINTI YAPAMIYORUM YAAAA !
ya kızlar kafam karıştı kobay olduk alimallah ne yapıcaz hangisini kullanıcağız sabahdan beri solgarın krom kapsülünü okudum üyelerden birtanesi bununla epeyce kilo vermiş şimdide bu elma çayı ya bunlar hikayemi gerçekmi anlamadım bana ve hepimiz için gerekli olan metobolizma hızı benim metobolizmam az çalışıyor hipotiroidim var daha önce teretohumu ve balla epeyce kilo verdim şimdi ne kullanıcam bilemiyorum bana mantıklı bir cevap veren olurmu acaba bekliyorum sonuç görenler cevap verirse sevinirim sizi seviyorumk.k.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?